Aurora001 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2009 (edytowane) :lol: Czyzby powtorka z KDT? :lol: Jak czytam i ogladam cale to zamieszanie wokol tego koncertu to az mi sie plakac chce ze smiechu co ludzie pisza, mowia i wyprawiaja w sprawie tegoz. Zastanawiam sie do czego ta pseudo spoleczna akcja doprowadzi. Do lotniska mam doslownie o rzut beretem, jeszcze znajomych przy samej scenie lotniska tylko 1 ale, nie bedzie mnie wtedy w wawie <_< A z checia zobaczylbym co sie wyprawia w ramach tego koncertu a raczej zjawiska z nim zwiazanymi. Jest to obecnie bardziej interesujace co sie stanie wokol koncertu niz na koncercie. Jakby ktos mogl zrobic relacje z tego co sie bedzie dzialo byloby bardzo milo. Mysle ze nie zabraknie filmow na YT jesli akcja sie dobrze rozkreci Jak slysze ze pseudo kibice przyjda wspierac ku-klux-kler to az mi sie cieplo robi :DDD Wiem ze na pewno mama zadzwoni na policje jak bedzie nielegalne zbiorowisko przed koncertem bojowek, wkoncu nikt o zezwolenie na demostracje nie wydal zgody :lol: Wiec akcja bedzie nielegalna. Edytowane 11 Sierpnia 2009 przez Aurora001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2009 jest już chyba gdzieś temat o tym. wszystko jest tam napisane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2009 (edytowane) żyjemy w cholernym ciemnogrodzie i stąd te cyrki, ogólnie dla mnie całe to zamieszanie to jakaś paranoja... tak jak całe radio maryja, ojciec dyraktor, jego telefonia komórkowa, piesza pielgrzymka żołnierzy i inne dziwactwa łącznie z naszym kochanym prezydentem, jeden wielki cyrk. w tym Kraju się wyprawia. Edytowane 13 Sierpnia 2009 przez slavOK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2009 a miałem nadzieję, że chociaż PPC ta paranoja ominie :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Najlepszym dowodem, że szeptane "chłyty małketingowe" znów bezbłędnie zadziałały, jest ten temat i wszyscy, którzy podejmują dyskusję, wliczając mnie. Gdyby nie niezrozumiała histeria, protesty i pochody, nawet bym nie wiedział o przyjeździe Madonny, bo zarówno jej osoba jak i twórczość kompletnie mi zwisają. Nawet jeśli pokazuje na scenie gigantyczne cementowe fallusy, spożywa ekskrementy albo krucyfikuje czarne kozły - wszystko dla rozgłosu i tyle. Dody i Pedofeele powinni za to pilnie notować, bo może się coś podłapie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 dla mnie te histerie pochody są zrozumiałe ale nie konieczne. szanujący się artysta powinien uszanować takie święto ale ktoś kto woli iść na łatwiznę i robić dużo szumu w około siebie aby się sprzedać jest kupą ciach!a. nawet z takim dorobkiem jak madonna. a ci cudowni mediowcy którzy twierdza że w ciągu roku jest ledwo 13 czy iles tam dni nie świątecznych to zwykli durnie którzy robią papkę z mózgu. jednak jakieś pochody i inne formy fizycznego bojkotu to też jest paranoja. żyjemy w wolnym kraju, to mówi samo za siebie, ale takie akty tępoty umysłowej też mówią same za siebie. co powinno się zrobić? walczyć słowem i mediami. gdyby ktokolwiek był mądry z którejkolwiek z stron byłaby chwila szumu aby narobić reklamę a później pojednanie i wzrost wartości wszelkiego rodzaju u wielu ludzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Wow, a to był jakiś przymus żeby iść na ten koncert ?? Jak ktoś chce to idzie jak nie chce to za przeproszeniem nie powinno go to obchodzić niech siedzi w domu i "świętuje". Gdyby media nie rozdmuchały tak tematu to o tym koncercie nawet bym nie wiedział ..., a tak cały ten szum jakieś protesty z jednej strony narzekamy, że nas cały kulturalny świat omija szerokim łukiem, ale czemu się dziwić jak media i ludzie w naszym kraju potrafią z Madonny zrobić antychrysta ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2009 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Czasem wstyd utożsamiać się z tym narodem... Przeraża mnie nienawiść niektórych wierzących, którzy w imię Boga obrzucają innych, wszystkim co najgorsze, promując się jako jedyni sprawiedliwi a przy tym prawidłową postawę Polaka katolika. Żeby nie było, sam jestem katolikiem i jakoś moje sumienie nie zaznało by skazy gdybym w tym samym dniu połączył Kościół z koncertem Madonny. Chyba musi się zmienić pokolenie żeby można było ten kraj zmieniać na lepsze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Spokojnie, jeszcze 30-40lat a ten kraj będzie inny czy lepszy to się okaże i zależeć będzie od nas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 a ja wam napiszę że raczej za wiele się nie zmieni... a jeśli już to będziemy jeszcze gorszym wynaturzeniem zachodniej europy i stanów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Koncert Madonny bojkotowały te same osoby, co na co dzień wyzywają TVN od żydów itp. Totalne zacofanie i brak tolerancji - dalekie to od przykazań Kościoła, na który te osoby się powołują. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 (edytowane) http://www.tvn24.pl/12690,1614874,0,1,mado...,wiadomosc.html Rumin zaprasza Madonne. :lol: Edytowane 18 Sierpnia 2009 przez poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Czasem wstyd utożsamiać się z tym narodem... Przeraża mnie nienawiść niektórych wierzących, którzy w imię Boga obrzucają innych, wszystkim co najgorsze, promując się jako jedyni sprawiedliwi a przy tym prawidłową postawę Polaka katolika. Żeby nie było, sam jestem katolikiem i jakoś moje sumienie nie zaznało by skazy gdybym w tym samym dniu połączył Kościół z koncertem Madonny. Chyba musi się zmienić pokolenie żeby można było ten kraj zmieniać na lepsze... Ale czemu to wina narodu? Stary spójrz poza granice kraju, WSZEDZIE gdzie religia staje sie wyrocznia dzieja sie dziwne/straszne/smieszne rzeczy i tyle..w USA, w Iranie...w Indiach..>WSZĘDZIE... nie pisz jakby tylko w Polsce byl ciemnogród! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Heathen, sugerujesz że "naród" jest usprawiedliwiony tylko dlatego, że gdzie indziej też tak się dzieje? To że w Iranie dajmy na to religia też przewraca ludowi w głowach to inna bajka. Mówimy PL teraz. Nasz kraj pozwoliił sobie na bycie rządzonym przez samozwańczych religijnych przewodników, dlatego podpisuje się pod tym co pisze Darks. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 (edytowane) Nie, ja sugeruje ze gdzie indziej tez sie tak dzieje bo WSZEDZIE znajdzie sie GRUPKA fanatykow i tyle. A sugerowanie ze grupka fanatykow=naród jest lekkim nieporozumieniem. To tak jakby przez pryzmat garstki amiszów w USA patrzyc na amerykanów To tak jakby przez pryzmat samobójców, zamachowców i innych upośledzi patrzyc na muzułmanów (gdzie większosc sie od tego typu dzialan odcina!) Zyje nas 40mln polaków, nie robcie ze mnie fanatyka piszac ze taki jest naród! Tylko dlatego ze pare upośledzi mających masono manie zrobila szum... a, (strzelam) pewnie ponad 70% z nas ma w tyłku koncert madonny i zwisa nam całe to halo wokół tego. Na koniec dobra nowina o 8% spadła "religijność" wśród ludzi w wieku 18-25 lat na przestrzeni ostatnich 10 lat wiec jak tak dalej pójdzie będzie tylko lepiej:) Edytowane 18 Sierpnia 2009 przez HeatheN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 no i rzeczywiście jest się czym cieszyć. spadek religijności, spadek wartości rodziny spadek tego słupka czy innego... i będzie git. takim tokiem myślenia dojedzie się jedynie do bezduszności i obojętności na cały otaczający nas świat. kultura zostanie zapomniana i będziemy mieli tutaj drugą inglandie czy irlandię czy cokolwiek innego bez wyrazu z setkami ludzi którzy mają w [gluteus maximus] swój kraj. powinno się dbać o pewne wartości (nie mówię aby od razu zaprzestać wszelkich imprez masowych czy koncertów madonny bo to jest śmiech...) i rozwijać inne., i wszystko robić z głową. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Na koniec dobra nowina o 8% spadła "religijność" wśród ludzi w wieku 18-25 lat na przestrzeni ostatnich 10 lat wiec jak tak dalej pójdzie będzie tylko lepiej:) Nic tylko szampany otwierać... Tylko jakoś nikt nie zauważa, że w tym przedziale wiekowym zawsze spada religijność i utożsamianie się z Kościołem. Co do poprzedniego postu o ciemnogrodzie... nawet nie chce wiedzieć co by się działo w USA gdyby kapłan/pastor powiedział do czarnoskórej osoby, że się nie myła. Ciarki po plecach mi przechodzą gdy sobie to wyobrażę. Druga sprawa, że tak jest wszędzie (czyt. islam) nie znaczy, że tak musi być i w Polsce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...