Lancer Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2011 A płytki ze sterami nie dali? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2011 Dali ale wszystkie poinstalowalem :0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2011 (edytowane) To coś nie wszystko poinstalowałeś ;) Intel Management Engine Interface Edytowane 19 Stycznia 2011 przez Lancer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2011 Okazalo sie ze plyta byla walnieta. Doszedl Deluxe i dziala ok. PS. Brakuje mi sterownika do Kontroler PCI Simple Communications Co to jest i jaki ew. zainstalowac. Bluetooth? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIBOR Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2011 (edytowane) MEI ( Management Engine Interface ) : http://www.station-drivers.com/page/intel%20chipset.htm Edytowane 19 Stycznia 2011 przez VIBOR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2011 (edytowane) Jeszcze raz zainstalowalem wszystkie sterowniki co byly na plycie (moze cos wczesniej przeoczylem) i juz jest ok. Deluxe juz mi sie spodobala :) Ma nawet wyswietlacz bledów i dodatkowe chlodzenie, ktorego w PRO nie ma. I nie ma tej bnezsensownej zworki co resetuje ustawienia pamieci:) Edytowane 19 Stycznia 2011 przez Lysyn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2011 Asrock Fatal1ty Intel P67 (Socket 1155) DDR3 Motherboard [] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tachion Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2011 (edytowane) Blackwhite cena zaporowa trochę problemow asusa ciąg dalszy http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=265439 Edytowane 19 Stycznia 2011 przez Tachion Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA TM Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2011 (edytowane) @MaxForces Ja mam np. ustawione wszystkie Cx states i inne duperele na Enabled i OFFSET + 0.105, Calibration na Medium i narazie cos takiego 24/7 (nie ostatecznie): Komp mi bootuje na mnozniku 59x nawet Moze jutro jakiegos uczciwego valida zrobie bo dzis juz mi sie zwyczajnie nie chce Edytowane 19 Stycznia 2011 przez KUBA TM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2011 Pytanie czy da wejść do tego uefi biosu tak jak do klasycznego biosu przed startem os-u? Z tego co wiem uefi bios działa jedynie na vista/win7 64bit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2011 jest tak samo jak wczesniej, tylko ladniej wyglada i myszka dziala :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2011 (edytowane) ASRock Extreme4 P67 and Fatal1ty Professional P67 vs X58 with Core i7-950 Review Edytowane 19 Stycznia 2011 przez radiergummi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxforce Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2011 (edytowane) @MaxForces Ja mam np. ustawione wszystkie Cx states i inne duperele na Enabled i OFFSET + 0.105, Calibration na Medium i narazie cos takiego 24/7 (nie ostatecznie): NIE CYTUJEMY OBRAZKÓW! Komp mi bootuje na mnozniku 59x nawet Moze jutro jakiegos uczciwego valida zrobie bo dzis juz mi sie zwyczajnie nie chce ściągnij real temp to zobaczysz dokładnie co każde c state robi i reszta opcji od oszczędzania. Nagle zobaczysz że z 5ghz zrobi się 4.5Ghz jak masz wszystko od oszczędzania powłączane. CPU-z nie odczytuje poprawnie skoków, program asusowski też ci to wyłapie. Najlepiej zostawić tylko C1 i C6 i reszte wyłączyć oczywiście turbo włączone przy OC PS. ładna sztuka ci się trafiła, moja 4.9 z 0.110 Calibration na Medium Edytowane 20 Stycznia 2011 przez ULLISSES cytowanie obrazków Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2011 Intel Management Engine Interface Co to jest tak właściwie? Bo nie miałem tego na P55, a mam na H55, i z tego co piszecie jest też na wszystkich nowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxforce Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2011 (edytowane) http://www.intel.com/technology/platform-technology/intel-amt/ to chyba wyjaśni Edytowane 20 Stycznia 2011 przez Maxforce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2011 Kurier już krąży z Extreme4 po moim mieście. Mam nadzieję, że brat mi odbierze bo ja sam siedzę w pracy. Z OC będę się bawił póki co na stockowym chłodzeniu, więc skupie się na osiągnięcia ile się da bez ruszania vCore. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tachion Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2011 Harry Lloyd chodzi tez min.o to chyba HARD CORE SECURITY LAB: Nowe procesory Intela z technologią Anti-Theft 3.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2011 (edytowane) A w koncu dziala ta funkcja? Troche ciezko mi sobie wyobrazic czyszczenie wylaczonego dysku ^^ wiazke emp mu pi*****ie w elektronike, czy co? :lol: @down: tutaj masz rozklad jazdy ;) Edytowane 20 Stycznia 2011 przez kkNd! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Frost_ Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2011 (edytowane) Pamięta ktoś dokładną datę premiery i3 na s.1555 ? ? W dwóch sklepach już w cenniku są, jednak wydaje mi się że dopiero w lutym miały się ukazać. Naprawdę nikt nie wie ? :D Edytowane 20 Stycznia 2011 przez _Frost_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2011 (edytowane) Ale zamieszanie. Najpierw miałem zamówioną Extreme4 w emarket.pl i wczoraj mi powiedzieli, że dopiero na wtorek dostanę 25-go. Jak to usłyszałem to zamówiłem w esc.pl i już mam płytę w domu, a tu mi kolo dzwoni z emarket, że płyta czeka do odbioru. Także jakby ktoś pilnie chciał to możemy się dogadać. W poznaniu bez problemu. Jak nie to nie odbiorę i gwiżdżę na nich. Edytowane 20 Stycznia 2011 przez radiergummi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banzai Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2011 A Evo nigdzie nie ma w rozsądnej cenie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centy Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2011 Ja kupiłem evo w ddr2.pl- 700 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banzai Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2011 Ja kupiłem evo w ddr2.pl- 700 zł. Złożyłeś już zestaw? Jak Evo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centy Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2011 Jeszcze nie. Po niedzieli dojedzie komplet. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuziu Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2011 dla użytkowników płytek msi ,pisałem do supportu z pytaniem ,czy vdroop zostanie zniwelowany ,odpisali że w najbliższych aktualizacjach bios ,będzie poprawa ;) czyli warto czekać ,możliwości oc się polepsza itp... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tachion Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2011 kkNd! tia z satelity siekną falami emp i z glowy :rolleyes: min.komp musi być do sieci podłączony żeby go włączyć i zacząć działać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2011 Dobra maszyna złożona do kupy. Ogarnę sprawy użytkowe i zabieram się do OC. Tak na razie 4GHz ustawiłem by się boxowy coolerek dobrze wygrzał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2011 Pamięta ktoś dokładną datę premiery i3 na s.1555 ? ? W dwóch sklepach już w cenniku są, jednak wydaje mi się że dopiero w lutym miały się ukazać. Naprawdę nikt nie wie ? :D 9.02 chyba mial byc. Stracilem zainteresowanie tym modelem po tym jak nie dali wersji K ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Frost_ Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2011 9.02 chyba mial byc. Stracilem zainteresowanie tym modelem po tym jak nie dali wersji K ;) Dzięki wielkie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarnodziej Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2011 Wlasciciele 2500K lub 2600K po OC oraz Starcrafta II proszeni o kontakt na PM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...