SilaHD Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2011 ... tozto prawie tak duzo zmienia jak odkrycie ze jest tryb snajlerski (co de facto zrobilem po okolo miesiacu grania :P) Tzn? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2011 Shift albo kolko myszki w gore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2011 Ale dowalili update 800mb :D Ciekawe ile zajmie mi ściąganie jeszcze, zobaczymy co takiego ten update da no i fajnie że będą nowe mapy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banzai Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2011 (edytowane) Ja już mam za sobą pierwszą walkę i nową mapę: Przełęcz, całkiem fajna, na mapie teraz widać gdzie są średnie czołgi, ciężkie itd 3 nowe mapy: Przełęcz, Step, Kopalnia Edytowane 17 Maja 2011 przez Banzai Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2ms2ms Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2011 Odpalał ktoś HQ texture ? Bo w win xp 32-bit nie da się włączyć <_< Przyznac sie kto wiedzial o "niebieskim celowniku" aktywowanym CAPS + 0? :) a na takim TD co on daje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2011 A gdzie te HQ texture jest? Ja nic nie widzę u siebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2011 (edytowane) O co chodzi z autobanem po patchu 0.6.4, bo nie ukrywam, że troszkę mnie on przeraża. Poprzednio w becie na ~3000 bitew załatwiłem swojego z 4-5x, oczywiście z czystego przypadku i tylko z chęci pomocy - zwarta potyczka - a teraz co? Zaraz ban? Czy chodzi im o jakaś serię, prawdziwego team killera? Edytowane 17 Maja 2011 przez Boxster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2ms2ms Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2011 A gdzie te HQ texture jest? Ja nic nie widzę u siebie. menu>settings>graphics>texture quality : low,medium,high Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2011 Tutaj jest to dokladnie opisane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2011 Eee, myślałem że są jakieś teksturki w jeszcze wyższej rozdziałce, a to zwykłe high :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ns5 Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2011 (edytowane) Przydaje? To zmienia prace artylerzysty o 180 stopni! A ja sie zastanawialem jak ludzie potrawia mnie z takiej odleglosci w ruchu trafic a tu cyk, takie ulatwienie :) tozto prawie tak duzo zmienia jak odkrycie ze jest tryb snajlerski (co de facto zrobilem po okolo miesiacu grania :P) Czy ja wiem to tylko pokazuje o co może zahaczyć pocisk ale pamiętajmy o tym ze to pokazuje dokładnie a nie randomowo jak lecą pociski :P po za tym jak ktoś już trochę arta grał to wie gdzie i w co celować ;) BTW. Balans nie istnieje... Ferdkiem prawie ze stockowym(mam gąski tylko) mam bitwy CIĄGLE z T9... BTW.2 Pograłem trochę dłużej balans niby jest ale i tak skopany :P Edytowane 18 Maja 2011 przez Ns5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2011 Dla zainteresowanych - stworzylem po raz kolejny kanal PurePC.pl Gra w ogole ktos jeszcze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2011 Ja gram więc jak będę miał okazję to wpadnę, obecnie męczę Tier 5 i kochane T1 Heavy :/ Ehh ciężka ta droga do T29 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulik_ Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2011 Dla zainteresowanych - stworzylem po raz kolejny kanal PurePC.pl Gra w ogole ktos jeszcze? Mi się w zeszłym tyg. grafa zfajczyła i czekam na zmiany lapka, także póki co odpoczynek od WoT ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ns5 Opublikowano 21 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2011 (edytowane) Dla zainteresowanych - stworzylem po raz kolejny kanal PurePC.pl Gra w ogole ktos jeszcze? Kanał ppc.pl już jest :D . Zapraszam :P ;) Kanał istnieje od 13-tego :P Ja czasem gram ale teraz sporo nowości(W2,F3) jest wiec... ;) troszkę chyba WOT ucichł po za tym poprawili niektóre mało ważne błędy wprowadzili nowe uniemożliwiające rozgrywkę typu wpadanie pod mapę wiec wole się nie irytować za dużo :) Edytowane 21 Maja 2011 przez Ns5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 21 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2011 Kanal nie istnieje bo po kazdym update (patchu) wszystkie kanaly sa usuwane. Dlatego stworzylem nowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 21 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2011 Kur..de, ale odwalilem maniane, bylem nabity i sprzedalem M6 z dzialem 90mm, zeby miec kase na T29... Teraz mam T29 i jakies 10000 na koncie, a musze uzbierac okolo 65000 na 90mm. Praktycznie z kazdej walki wychodze albo stratny z 1000 albo zyskam max 1000. Rowniez wczesniej opylilem tego m4 ktorego dostalem za udzial w becie. Tak wiec mam teraz tylko T29 i nie mam czym zarobic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ns5 Opublikowano 21 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2011 (edytowane) Kanal nie istnieje bo po kazdym update (patchu) wszystkie kanaly sa usuwane. Dlatego stworzylem nowy. Ta, zwracam honor ;) nie mniej lipa następna w tej grze, dobrze ze FL nie usuwa... CMX pośmigaj T1 MS1 etc ;P Edytowane 21 Maja 2011 przez Ns5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2011 Z całej trójki tanków T1 najlepszy jest LT Niemców , po nim MS1 od Ruskich . Dodatkowo rozwijając LT zyskamy dostęp do PZ II czy innych lekkich czołgów Niemców . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2011 (edytowane) Da się zapłacić za złoto np: przelewem z banku? Niestety nie posiadam karty kredytowej. Edytowane 22 Maja 2011 przez scratix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2011 Na stronie masz możliwe płatności, może być paypal, visa, mastercard, dotpay itp. Chyba najszybciej przez paypal. Ja tam nie mam kk, ale moge płacić zwykłą płatniczą więc... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2011 Zawsze można sobie założyć darmową kartę internetową i przelewać na nią kasę np. http://kartainternetowa.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2011 fizyka http://www.youtube.com/watch?v=QzyJEusS9RE&feature=player_embedded#at=68 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2011 Bardzo interesujące to ;) Mnie ciekawi co sie stanie po tym gdy będziemy dachować czołgiem... ? ps. Śliczna ta pani prowadząca ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2011 Po "dachowaniu" pewnie będziesz grzecznie czekał na dobicie. Ale mam nadzieję, że trochę tą fizykę dopracują, bo póki co nie czuć tej masy i za łatwo się przewalają na plecy. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLY Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2011 Po "dachowaniu" pewnie będziesz grzecznie czekał na dobicie. Ale mam nadzieję, że trochę tą fizykę dopracują, bo póki co nie czuć tej masy i za łatwo się przewalają na plecy. :] dokładnie, co prawda na wielu filamch (starych i nowych) widac jaka te kolosy maja swietna mobilnosc http-~~-//www.youtube.com/watch?v=4F89YnN5tEc mogli by tez bardziej dopracowac uczucie strzelania z tak poteznych kalibrów ;)ale to juz moje zachcianki hehe Ewentualnie wcale nie obraził bym się gdyby zaimpelementowali tam EUPHORIE z GTA p.s fajna nowa zimowa mapa na filmikach :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2ms2ms Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2011 czy wy też dostajecie czasem ten komunikat w info : "Dear Players, the Administration of World of Tanks warns you that using bots, clickers, macros, keyboard and mouse recorders, or any other similar methods to accumulate credits and experience without the participation or with passive participation of the player within the battle as well as passive participation of the player within the battle without automatic software to accumulate experience and credits (leeching) or continuous joining the battles without any participation could lead to permanent game account suspension." ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2011 Tak. Wiele ludzi uzywa wlasnie takich metod a potem odsprzedaja konta za realne pieniadze. Nie widziales nigdy zeby ktorys gracz cala bitwe stal tak jak ja rozpoczal? To wlasnie takie cwaniaki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2011 Wyjechałem na miesiąc, odpaliłem grę wczoraj i... zupełnie mi się nie chce do niej wracać. Ot, magia prysła. Chyba poczekam na jakieś dalsze patche, które faktycznie coś zmienią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2011 Wyjechałem na miesiąc, odpaliłem grę wczoraj i... zupełnie mi się nie chce do niej wracać. Ot, magia prysła. Chyba poczekam na jakieś dalsze patche, które faktycznie coś zmienią. Heh,ja tak mam od czasu bety. Chociaż muszę przyznać że ta nowa "fizyka" wygląda kusząco. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...