Skocz do zawartości
Dziobak

World of Tanks - Temat zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Ja już mam za sobą pierwszą walkę i nową mapę: Przełęcz, całkiem fajna, na mapie teraz widać gdzie są średnie czołgi, ciężkie itd

3 nowe mapy: Przełęcz, Step, Kopalnia

Edytowane przez Banzai

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odpalał ktoś HQ texture ? Bo w win xp 32-bit nie da się włączyć <_<

Przyznac sie kto wiedzial o "niebieskim celowniku" aktywowanym CAPS + 0? :)

a na takim TD co on daje ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O co chodzi z autobanem po patchu 0.6.4, bo nie ukrywam, że troszkę mnie on przeraża. Poprzednio w becie na ~3000 bitew załatwiłem swojego z 4-5x, oczywiście z czystego przypadku i tylko z chęci pomocy - zwarta potyczka - a teraz co? Zaraz ban? Czy chodzi im o jakaś serię, prawdziwego team killera?

Edytowane przez Boxster

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przydaje? To zmienia prace artylerzysty o 180 stopni! A ja sie zastanawialem jak ludzie potrawia mnie z takiej odleglosci w ruchu trafic a tu cyk, takie ulatwienie :) tozto prawie tak duzo zmienia jak odkrycie ze jest tryb snajlerski (co de facto zrobilem po okolo miesiacu grania :P)

Czy ja wiem to tylko pokazuje o co może zahaczyć pocisk ale pamiętajmy o tym ze to pokazuje dokładnie a nie randomowo jak lecą pociski :P po za tym jak ktoś już trochę arta grał to wie gdzie i w co celować ;)

BTW. Balans nie istnieje... Ferdkiem prawie ze stockowym(mam gąski tylko) mam bitwy CIĄGLE z T9...

BTW.2 Pograłem trochę dłużej balans niby jest ale i tak skopany :P

Edytowane przez Ns5

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla zainteresowanych - stworzylem po raz kolejny kanal PurePC.pl

Gra w ogole ktos jeszcze?

Kanał ppc.pl już jest :D . Zapraszam :P

;) Kanał istnieje od 13-tego :P

Ja czasem gram ale teraz sporo nowości(W2,F3) jest wiec... ;) troszkę chyba WOT ucichł po za tym poprawili niektóre mało ważne błędy wprowadzili nowe uniemożliwiające rozgrywkę typu wpadanie pod mapę wiec wole się nie irytować za dużo :)

Edytowane przez Ns5

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kur..de, ale odwalilem maniane, bylem nabity i sprzedalem M6 z dzialem 90mm, zeby miec kase na T29...

Teraz mam T29 i jakies 10000 na koncie, a musze uzbierac okolo 65000 na 90mm. Praktycznie z kazdej walki wychodze albo stratny z 1000 albo zyskam max 1000.

Rowniez wczesniej opylilem tego m4 ktorego dostalem za udzial w becie.

Tak wiec mam teraz tylko T29 i nie mam czym zarobic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kanal nie istnieje bo po kazdym update (patchu) wszystkie kanaly sa usuwane. Dlatego stworzylem nowy.

Ta, zwracam honor ;) nie mniej lipa następna w tej grze, dobrze ze FL nie usuwa...

CMX pośmigaj T1 MS1 etc ;P

Edytowane przez Ns5

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po "dachowaniu" pewnie będziesz grzecznie czekał na dobicie.

Ale mam nadzieję, że trochę tą fizykę dopracują, bo póki co nie czuć tej masy i za łatwo się przewalają na plecy. :]

dokładnie, co prawda na wielu filamch (starych i nowych) widac jaka te kolosy maja swietna mobilnosc

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=4F89YnN5tEc

mogli by tez bardziej dopracowac uczucie strzelania z tak poteznych kalibrów ;)ale to juz moje zachcianki hehe

Ewentualnie wcale nie obraził bym się gdyby zaimpelementowali tam EUPHORIE z GTA

p.s fajna nowa zimowa mapa na filmikach :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy wy też dostajecie czasem ten komunikat w info :

"Dear Players, the Administration of World of Tanks warns you that using bots, clickers, macros, keyboard and mouse recorders, or any other similar methods to accumulate credits and experience without the participation or with passive participation of the player within the battle as well as passive participation of the player within the battle without automatic software to accumulate experience and credits (leeching) or continuous joining the battles without any participation could lead to permanent game account suspension."

???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyjechałem na miesiąc, odpaliłem grę wczoraj i... zupełnie mi się nie chce do niej wracać. Ot, magia prysła. Chyba poczekam na jakieś dalsze patche, które faktycznie coś zmienią.

Heh,ja tak mam od czasu bety. Chociaż muszę przyznać że ta nowa "fizyka" wygląda kusząco.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi