Ram1rez Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2011 Najlepiej przejść bezpośrednio do hummela z PzIII/IV (kiedyś, można było przejść z PzIV) grilla nie miałem ale wiem, że gra Sturmpanzerem była ciężka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiisiio Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2011 Sturmpanzer II przy Grille to jest miód malina ;) Miałem jeszcze to nieszczęście, że równolegle odkrywałem radziecki arty i porównanie tier-tier wypadało strasznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2011 Co do ruskiej arty - to mam podobne zdanie - Niemieckie wypadają dużo lepiej , przynajmniej te z niższych tierów . A najgorsza to jest SU-18 - wolne to to ( jak Hetzer po trafieniu w silnik lub gąski ) , do tego armata ma mały zasięg . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2011 (edytowane) Hmm co sie reloaduje 41s ? wymaksowane T92 (rammer, wentylacja) Swoja droga to E-75 chyba ma cos zwalone z damagem HE- wczoraj widzialem jak dwie GW Pantery zdmuchnely go jedna salwa. tak, E75 ma buga z HE w roli glownej. widze ze w test2 dali ojczyste jezyki dla nacji w diologach. milo :) aczkolwiek ciezko po rusku zrozumiec ocb. nieprawda :P Edytowane 8 Września 2011 przez Sarkazm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2011 Grile w wersji krotkiej ma parszywie slaby zasieg ale szybko laduje i jest bardzo celne wiec gdy mialem obstawe to gralo sie bardzo milo mimo ze robi dosc maly dmg. Jak jestes casual arty player to polecam. Grile w wersji dlugiej ma zasieg na cala mape ale dlugo sie laduje i ma taka dokladnosc jak rozrzutnik gnojowki. Jest to podstawowe dzialo Hummela. Jak jestes pro mofo arty death bringer to polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2011 Na razie poczatek rzeczywiscie mily ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2011 Ja sobie odpuściłem grillowanie :P (...)Grile w wersji dlugiej ma zasieg na cala mape ale dlugo sie laduje i ma taka dokladnosc jak rozrzutnik gnojowki. Jest to podstawowe dzialo Hummela. Jak jestes pro mofo arty death bringer to polecam. i lol'd. Doskonały post, Milordzie! Idę tygrysować. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2011 Na ten numer zabraklo mi 20k expa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2011 Hmm...zaciupali mnie w M3Lee, wskoczyłem do T-34. Arty party i bum. Wychodzę do garażu i tu najlepsze. Patrze a mój BT-7 "w bitwie". Myślę WTF?! Po chwili kończy się rozgrywka z M3Lee i jednocześnie BT-7 się zwalnia. W info, dwie wygrane, różne mapy i ekspy. Ktoś mi się bawi kontem czy to jakiś bug, co myślicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiisiio Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2011 Nie miałbym nic przeciwko żeby ktoś za mnie expił ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2011 Sloty o połowę tańsze widzę, jeszcze coś, czy tylko to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2011 Gorzej jak mi bana wlepia za podwojne polaczenie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2011 O exp x5 w weekend. Przyda sie na paru tankach ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2011 Juhu, wypas :)))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2011 (edytowane) O exp x5 w weekend. Przyda sie na paru tankach ;) W weekend czyli od jutra czy od dziś? Bo właśnie zgarnąłem 3290 exp bez killa nie na premiemium i nie pierwsza gra. Edytowane 9 Września 2011 przez SilaHD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiisiio Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2011 Damn, a ja akurat wyjeżdżam ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2011 (edytowane) A-20...2 trafienia, i trup po chwili. 1120exp :) wreszcie przebije sie moze do V i VI tieru ;] Edytowane 9 Września 2011 przez Havoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2011 Ja jeszcze jednego nie rozumiem, trafiają mnie w przedni pancerz i co? Silnik niszczony!!!!! Przecież silnik jest z tyłu!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiisiio Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2011 Zgaduję: jeździsz czymś niemieckim? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2011 Ja jeszcze jednego nie rozumiem, trafiają mnie w przedni pancerz i co? Silnik niszczony!!!!! Przecież silnik jest z tyłu!!!!!!! A na czym pocisk ma sie zatrzymac wewnatrz czolgu jak przebije przedni pancerz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2011 Na kierowcy? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2011 Na kierowcy? :D Nie ma sie co smiac bo w sumie w WOT tak to dziala. Te wszystkie trafienia za 0 dmg o ktore sie denerwujemy sa efektem tego ,ze caly dmg zostaje zaobsorbowany przez moduly wewnetrzne i zaloge czasami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2011 Zgaduję: jeździsz czymś niemieckim? ;) Aha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestCoach Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2011 Dostałeś w skrzynię biegów. Najgorzej że ona czasami potrafi się zapalić od tego :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2011 Exp mi juz srednio potrzebny, ale zeby wystrzelac Tigera II i E-75 to bede chyba musial znowu premke kupic ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2011 (edytowane) Wprowadzili nowy system płatności przez SMS. Edytowane 9 Września 2011 przez Ram1rez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2011 nie dla polski. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2011 Teraz możesz zapłacić za pomocą SMS - World of Tanks official forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2011 Czyżby raty x5 się skończyły czy ja po prostu tak słabo gram? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrak_ Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2011 (edytowane) tylko pierwsza wygrana bitwa jest x5 Ze względu na rocznicę operacji Avalanche przygotowalismy dla Was kilka niespodzianek. Poczynając od godz. 7:30 czasu polskiego 9 wrzesnia i do godz. 7:00 12 wrzesnia wszyscy gracze World of Tanks mogą skorzystać z następujących bonusów: Doświadczenie zdobyte przez załogę zwiększa się dwukrotnie Doświadczenie za pierwsze zwycięstwo w danym dniu zwiększa się pieciokrotnie! 50% zniżki na dodatkowe miejsce w garażu Edytowane 9 Września 2011 przez qrak69 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...