demon92 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Po 5 miesiącach przygody tą grą dostaję drgawek kiedy mam grać na Lakeville albo Prochorowce. DLACZEGO w większości bitew 90% graczy mojego zespołu ignoruje zabudowania/miasto i jedzie do doliny/w alejkę po drugiej stronie mapy gdzie praktycznie w każdym wypadku atak kończy się masakrą. I to żeby zdarzało się to na niskich poziomach, ale jak my mamy w zespole np. 4x IS-4 na samym szczycie i wszystkie cztery jadą na Lakeville do doliny po prawej/lewej to ja się zastanawiam czy oni te konta kupili na allegro/ebay'u. Co do Lakeville to sam zawsze jadę lewą stroną, tyle, że jak team jest ogarnięty to tam kampi, przeciwnik zaczyna atakować i przegrywa, dlatego bardzo lubię tą mapę, bo nigdy nie ginę bez ubicia kogoś, albo narobienia dużych szkód. Gorzej jest jak mój team zaczyna tam atakować to wtedy zazwyczaj kiepsko idzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2012 fajne te mody od Crabtr no i logger fajna zabawka, co prawda pokazuje jak ssę ale wrzuce screena :P Mój odnośnik t110 to bajka na gąskach, mobilne, ostro gryzie, sporo odbija, wspomniałem już że mobilne? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Od IS do IS-3 w 3 dni bez premium. Włącznie z wygrindowaniem odpowiedniej ilości kasy. Jestem zryty? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Jak tak patrze po tych nowych czolgach to za chwile doczekamy sie merkavy mk-1, is-8 i inne cuda... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ememiks Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Co do Lakeville to sam zawsze jadę lewą stroną, tyle, że jak team jest ogarnięty to tam kampi, przeciwnik zaczyna atakować i przegrywa, dlatego bardzo lubię tą mapę, bo nigdy nie ginę bez ubicia kogoś, albo narobienia dużych szkód. Gorzej jest jak mój team zaczyna tam atakować to wtedy zazwyczaj kiepsko idzie. I ja też tylko prawą jeśli zaczynam z odpowiedniej strony ale tylko w tedy kiedy gram twardogłowym amerykańcem bo mam tam miejscówkę że nie ma chu.. we wsi aby ktoś sforsował mnie od frontu. Lecz jak zaczynam po innej stronie to w lewo nie jad bo wiem jak ciężko z tamtej strony ogarniętych graczy wyciągnąć. W tedy wybieram środek mniejsze zło ale w tedy kiedy już moja ekipa jest w mieście bo za wcześnie to strzały z miasta bo chłopaki nie mają w kogo strzelać. Jak dobrze wyjdzie to udaje mi się wspomóc moich ogniem z [gluteus maximus] strony. W sumie każda mapa ma sobie jakiś smaczek i różne techniki dla różnych czołgów i to jest w tym dobre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 (edytowane) Pytanie do śledzących fora i niusy o grze... Były może jakieś przecieki o promocjach na 1. urodziny? :) Edytowane 10 Kwietnia 2012 przez Dziobak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Long time no see! Co do IS-8 (1954-1967) to nie bylo by to nic dziwnego bo przeciez mamy M103 (1957-1964) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 LMAO. Doczekacie. Tank Previews: IS-8 and ST-1 | News | World of Tanks Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 O lol.. chyba zaczne czytac forum i newsy ;] Szkoda tylko ze IS-7 tak slicznie nie dziala jak prawdziwy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 (edytowane) Ok ST-1 wpada na tier 9 w linii przed IS-4 w 7.3. A gdzie maja wcisnac IS-8? Patrze na drzewko (http://worldoftanks....sr__full_eu.jpg) i nie widze ani IS-8 ani jego aliasow (T10 czy Obj. 730). Calkiem nowy premium ktorego nie ma na liscie? PS. Obj. 252 to IS-6. EDIT: Juz doczytalem ze IS-6 (Obj. 252) pojawi sie od razu jako premium a na jego miejsce w drzewku trafi nowy tier 9 - IS-8. Ciekawie to bedzie wygladac. Tier 9 to IS-8 a potem Tier 10 - IS-7 :P Edytowane 10 Kwietnia 2012 przez Trawienny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Też go nie widzę na drzewku, ale to nie zmienia faktu, że model już mają gotowy :lol: Może wpadnie jako Tier 8 premium obok / zamiast KW-5? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ememiks Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Mam problem zainstalowałem Crabtr33 full pack i mam po czesku ja gdzie mogę zmienić albo jak mogę zmienić bo paka fajna ale nie przemawia do mnie ich język. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymej Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Możesz usunąć folder text, ale pewnie coś nie będzie działać. Albo pościągać wszystko osobno, bo chyba nic autorskiego tam nie ma. Może konfig do xvm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ememiks Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Możesz usunąć folder text, ale pewnie coś nie będzie działać. Albo pościągać wszystko osobno, bo chyba nic autorskiego tam nie ma. Może konfig do xvm. Tak zgadza się poszperałem i skasowałem katalog text i działa wsio. Przeoczyłem jakoś za pierwszym razem go. Ale dzięki za odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Hello, can you tell us please, what upcoming premium vehicle will come with which update? I’m asking about the Jagdtiger becoming a tier 8 TD with 8.8 gun and the IS-6. Jagdtiger with 8.8cm L/71 gun will be tested by supertesters for the 7.3 update. You Ask, We Reply # 13 - April 6, 2012 | News | World of Tanks Myślałem,że tylko ruskie drzewko będzie zmienione w 7.3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 (edytowane) Co? JT ma TERAZ zostac zmieniony w Premium?! EDIT: Jesli TO jest prawda to beda wersje premium i non-premium. JT z 88mm... :| Edytowane 10 Kwietnia 2012 przez Trawienny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ememiks Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 ZwycięstwoKomaryn 10 kwietnia 2012 10:56:08 T34 Doświadczenia 3 116 (x2 za pierwsze zwycięstwo każdego dnia) Kredytów111 231 Z nowym Crabtr33 full pack ;) choć kilka dni temu miałem 112.000 tyś za przegraną Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Czołgiści nie czytacie a później zamieszanie jest :P - Ma wejść nowy (radziecki) czołg premium IS-6 (prawdopodobnie zamieni on KV-5 i będzie za ok 12k złota) - Nie ma przeskoku JagdTigera z normalnego drzewka do premium. Będzie specjalna wersja bodaj z gorszym działem i będzie to tier 8. - Dodatkowo za jakiś czas ma pojawić się artyleria premium u Franców 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 ZwycięstwoKomaryn 10 kwietnia 2012 10:56:08 T34 Doświadczenia 3 116 (x2 za pierwsze zwycięstwo każdego dnia) Kredytów111 231 Z nowym Crabtr33 full pack ;) choć kilka dni temu miałem 112.000 tyś za przegraną Ja to nawet strzelać nie zdążam aby tyle nabić, choćby wszystko wchodziło ;) najwięcej nabiłem do tej pory 81k bez prem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dsowlad Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Od IS do IS-3 w 3 dni bez premium. Włącznie z wygrindowaniem odpowiedniej ilości kasy. Jestem zryty? w 3 dni zbadałeś wszystkie moduły + IS3! to w ile dni zamierzasz odblokować IS4? Dziś kupuje IS3 i mam nadzieje ze przed patchem się wyrobie –czeka mnie dluuuga droga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 w 3 dni zbadałeś wszystkie moduły + IS3! to w ile dni zamierzasz odblokować IS4? Dziś kupuje IS3 i mam nadzieje ze przed patchem się wyrobie –czeka mnie dluuuga droga Nie wszystkie. Odpuściłem 85mm i silnik. 85 było mi niepotrzebne, a bez silnika i tak jeździ się lepiej, niż wymaksowanym T-34-85 (ot, paradoks). IS-4 zrobię, jak zrobię- nie wcześniej i nie później. Plan to ~10k expa dziennie (+odpowiednio więcej w weekendy), a czy się uda - zobaczymy. Do zrobienia tym razem mam wszystko (zobaczymy jak z silnikiem), więc ponad 200k expa trzeba ogarnąć. Nie będę płakał, jak nie zdążę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiisiio Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Czy do BL-9 w IS-3 są potrzebne gąski i/lub wieża? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaNz Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Czołgiści nie czytacie a później zamieszanie jest :P - Ma wejść nowy (radziecki) czołg premium IS-6 (prawdopodobnie zamieni on KV-5 i będzie za ok 12k złota) - Nie ma przeskoku JagdTigera z normalnego drzewka do premium. Będzie specjalna wersja bodaj z gorszym działem i będzie to tier 8. - Dodatkowo za jakiś czas ma pojawić się artyleria premium u Franców Niektórzy już mają :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 @HaNz: To na "normalnym" serwerze? Czy do BL-9 w IS-3 są potrzebne gąski i/lub wieża? Nie chce mi się sprawdzać wagi działa i liczyć, więc nie wiem jak z gąsienicami. Ale wieży nie trzeba - stock pasuje. Inna sprawa, że gąsienice robię w każdym czołgu, często nawet z free expa, żeby się nie zamulać w błocku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Nie potrzeba gąsek i wieży. Ja już jestem na ostatniej prostej do IS-4. 90k expa powolutku się uzbiera. Reszta już odblokowana. Co pakujecie do ruskich poza dosyłaniem i wentylacją. Myślę na lepszym celowaniem albo stabilizatorem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaNz Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Tak, na normalnym jakąś godzinę temu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Ten premium Jagdtiger to bedzie niezla bieda - latwiej go bedzie uszkodzic niskimi tierami niz Ferdka ze wzgledu na gigantyczna dolna plyte, a dzialo nie powala na tierze 8 jak teraz gram Ferdkiem robiac Mouse Guna. PS. W dwa dni swiat nafarmilem kasy na Pantere II grajac T34 :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Czy do BL-9 w IS-3 są potrzebne gąski i/lub wieża? Weiża - jeśli nie jest wyżej w drzewku, to nie jest potrzebna. Gąski - policz sobie. Sprawdź aktualny zapas obciążenia (widoczny w garażu) i zobacz, jaka jest różnica wagi między działami. Z tego, co kojarzę, to udźwignie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 20k do is4 ;) btw, szykuje się jakiś event z tanimi slotami w garażu ? albo jakieś promo kody na premium tanki, etc ??? Szkoda mi sprzedawać is3, bo to chyba najlepszy HT z 8 tieru, a miejsc w garażu brak :( pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 No ja chyba wroce do tygryska i pobawie sie w Tiger2 i E-75... Jakos tak nabralem ochoty po kilku gierkach... Widze ze E-75 dalej potrafi nabroic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...