m4r Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2012 (edytowane) Odblokowanie KV-4 nadal kosztuje 53k exp Prędkośc maksymalna KV-4 została ograniczona do 30km/h (wcześniej miał chyba 40km/h) To i tak szybciej niż Tygrysowate (KT = 28km/h max). Chociaż jak znam obecne KW, to będzie vmax osiągał tylko z górki przy dobrym wietrze, a promień skrętu będzie miał równy promieniowi Ziemi. Edytowane 2 Maja 2012 przez m4r 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2012 jak zwykle kłamali co do wypuszczenia patcha :D przed patchem lepiej wrzucić załogę z kv,kv3 do baraków i wstawić z 50% skillem, czy nie ma sensu nic ruszać ? Nie ma znaczenia, każda załoga z kwalifikacją na KW i KW-3 zostanie przekwalifikowana wg release notes. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2012 Wczoraj zostalem wyzwany od noobow nie potrafiacych grac druzynowo bo nie stalem sie ruchoma oslona dla ciezkiego francuza... Koles chcial bym bokiem lapal pociski z dwoch is-4 i jednego t-34 Eh... Co do ciezkich francuzow to chyba nie dam rady przebrnac przez D2 Kurde co losowanie to laduje na samym dole... Nie idzie nic ubic ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2012 Spoko, na D2 jeszcze jakoś szło. Doczłapiesz się do B1, to odkryjesz nowe pokłady rozpaczy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2012 Spoko, na D2 jeszcze jakoś szło. Doczłapiesz się do B1, to odkryjesz nowe pokłady rozpaczy :P I to jest powód dla którego nie biorę się za żabojady, a jak już to poodkrywam oba drzewka do Vi tieru za free exp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2012 Spoko, na D2 jeszcze jakoś szło. Doczłapiesz się do B1, to odkryjesz nowe pokłady rozpaczy :P A potem dostanie BLR i stwierdzisz, ze B1 to w sumie nie bylo takie zle :D Ja mam opracowaną metode levelowania francuzów - grać nimi tylko w eventy z x3 lub x5 do pierwszego zwycięstwa - pozostały czas przeznaczyć na robienie podwójnego expa z innych tanków bo free exp od 2-3k doświadczenia to i tak tyle co byś dostał średnio za bitwe w BLR :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2012 W pierwszym wydaniu KV-4 miał prędkość maksymalną 50 km/h i choć wiadomo, że osiągał ją jadąc z górki z wiatrem w plecy to jednak po prostej mógł pomykać te 35+ km/h. Po jaką cholerę zatem dawali mu te 50 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2012 Czy ktoś mógłby zajrzeć jakie statsy ma Troll Gun na KW-2 ? Jako tier 6 powinien mieć ciut wyższe DPS niż tier 5. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duelist Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2012 (edytowane) 2,5/min i lepsza celność (0,6). 3x E100 i 2xVK45? 0 szans na wygraną. Edytowane 2 Maja 2012 przez Duelist Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2012 A potem dostanie BLR i stwierdzisz, ze B1 to w sumie nie bylo takie zle :D Ja mam opracowaną metode levelowania francuzów - grać nimi tylko w eventy z x3 lub x5 do pierwszego zwycięstwa - pozostały czas przeznaczyć na robienie podwójnego expa z innych tanków bo free exp od 2-3k doświadczenia to i tak tyle co byś dostał średnio za bitwe w BLR :D BDR jak się odkryje działo już nie jest taki koszmarny, no a ARL44 to cycki z masłem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2012 mam 30% win ratio na nim - on jest koszmarny nawet z ostatnim działem :) Losuje cie jak KW , jeździsz o połowe wolniej, pancerz przebijają tier 4, a ze 107ki ruskiej masz tylko obrażenia bo penetracja ok 135. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkkam Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2012 Patrzcie co złapałem ;) 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2012 BDR jak się odkryje działo już nie jest taki koszmarny, no a ARL44 to cycki z masłem ;) Nie wiem o co wam chodzi, dla mnie BDR G1B to najlepszy czołg 5 tieru zaraz po KV. Działo ma prawie takie dobre jak KV, jedynie wygląda paskudnie i nie rykoszetuje tyle pocisków co KV. Natomiast B1 w wersji podstawowej to najgorszy czołg jakim grałem w całej grze. Kto grał wie o czym mówie, kto nie grał, lepiej niech wykupi następny czołg za free expa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2012 Ruscy dziś dostają update 0.7.3 Ostateczna lista zmian: In Development | World of Tanks Data wprowadzenia na serwerze USA to 7 maja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2012 szkkam - to "press" konto jest niezłe, wszystko odkryte, nieskończona ilość złota, można do woli testować kombinacje :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2012 Ciekawe kiedy u nas... I tak zmęczyło mnie już farmienie na KV kasy na is-4, do żyda poszły m12 i at-25, odkupi się jak sprzedam bonusy za 7.3 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baka Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2012 Ciekawe kiedy u nas... I tak zmęczyło mnie już farmienie na KV kasy na is-4, do żyda poszły m12 i at-25, odkupi się jak sprzedam bonusy za 7.3 :wink: oby po 7.05 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2012 Zauwazylem nowa tendencje wsrod kierowcow IS4 i IS7. Sciganie sie z Medami i AMX 13 75/90 w drodze na wzgorza wszelakie. Dzis na Kopalniach lece 50km/h moja pantera 2 i nagle w polowie drogi wjezdza we mnie IS4 posylajac w moim kierunku zestaw bluzgow. Bo jak wiadomo kazdy IS4 pcha sie na gore a Panther2 ma isc na F2F z E75... Rozniesli nas w ok 2 min.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2012 Bo chyba nastal okres gdzie wiekszosc debili dopchala sie w koncu do wysokich tierow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2012 (edytowane) ta gra zyskała by na atrakcyjności gdyby analizowane by były statystyki i wg nich ustawiany był MM ewentualnie powinny być jakieś testy poziomu IQ, bo od jakiegoś czasu jest po prostu tragicznie z inteligencją teamu edit: dodam potwierdzenie tezy, nie chodzi o moje fragi, ale o innych, a właściwie ich brak Edytowane 3 Maja 2012 przez dzik86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2012 (edytowane) Grajac dziś Tigerem 2 uzyskałem 4 rykoszety od GWTiger która stałą właściwie tuż przede mną. Koleś w arty był chyba jeszcze bardziej zdziwiony niż ja. Dopiero zajechałem ją od boku bo myślałem że nie zniszczę. Przedni vpancerz GWTigera 50mm. Penetracja 105/68 to 225mm Ehhhhhh Edytowane 3 Maja 2012 przez tom256 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicha Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2012 Grajac dziś Tigerem 2 uzyskałem 4 rykoszety od GWTiger która stałą właściwie tuż przede mną. Koleś w arty był chyba jeszcze bardziej zdziwiony niż ja. Dopiero zajechałem ją od boku bo myślałem że nie zniszczę. Przedni vpancerz GWTigera 50mm. Penetracja 105/68 to 225mm Ehhhhhh Życie ta gra mnie czasami też zaskakuje i to konkretnie. :) , a wg WG wszystko jest w porządku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2012 Ja dzis odbilem BDR G1B frontem bombe z BL10 od Obj701 ;) juz mnie nic nie zdziwi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2012 Od jutra jest ten specjał z okazji urodzin Christiego tak ? Może przecenią o 50% wszystkie czołgi oparte o jego zawieszenie tylko teraz pytanie, jakich modeli można się konkretnie spodziewać, ma ktoś info na ten temat ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2012 Pewnie nic nowego, ale jakiś T34 odbił mi rano HE z GW Pantery. tylko teraz pytanie, jakich modeli można się konkretnie spodziewać, ma ktoś info na ten temat ? BT-*, T-34, etc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2012 (edytowane) ja na razie licze ile wtop bedzie zanim zrobie gwiazdke na t30, uparłem się... na razie 7 lekko licząc, zobaczym jak dalej bedzie. tera było 15 do 4.... ehh udalo sie...1 is4 powstrzymal cala flanke na hitlersdorfie...a reszta sie przedarla z moim niewielkim wsparciem 2k dmg... cholerne dzialo ma za duzy reload...nie wspomne o celności... Edytowane 3 Maja 2012 przez Gregu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2012 Dziś na Hitlersdorfie widziałem jak pod cytadelą T30 wyparował od strzału Obj. 212. :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestCoach Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2012 Specjal ten rozpoczyna się w piątek 4 maja, o godzinie 7:30, a kończy 7 maja o godzinie 7:00 czasu polskiego. W tym czasie będziecie mogli skorzystać z następujących bonusów: 50% zniżki na następujące pojazdy: A-20, lekki czołg IV tieru SU-85, niszczyciel czołgów V tieru BT-2, lekki czołg II tieru BT-7, lekki czołg III tieru SU-100, niszczyciel czołgów VI tieru Poza możliwością skorzystania z 50% zniżki na powyższe pojazdy, będziecie również mogli wykorzystać 50% zniżkę na materiały eksploatacyjne dostępne za kredyty. Trzecim elementem tego specjala jest 90% zniżka na zmianę danych personalnych członków załogi! Specjal: Urodziny Waltera Christie | News | World of Tanks No cóż, przynajmniej pozbieram kasę na wyższe tiery, i trochę materiałów eksploatacyjnych zakupię. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2012 Jak IS4 stanie sie Tier10 to czy perki i skille zalogi sie zresetuja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2012 Jak IS4 stanie sie Tier10 to czy perki i skille zalogi sie zresetuja? Przypadek 1. IS-4 nie znajduje się w garażu, ale jest zbadany. 11. Każdy członek załogi, który znajduje się w koszarach lub na czołgu, którzy potrafią prowadzić IS-4 z 9 tieru zostanie automatycznie przeszkolony na IS-4 na 10 tierze bez ponoszenia żadnych kosztów ani strat. Przypadek 2. IS-4 znajduje się w garażu. Wszystkie powyższe punkty z przypadku 1 mają miejsce, a dodatkowo: 9. Załoga IS-4 z 9 tieru dostanie nowe kompetencje (patrz pkt. 11, przypadek 1) i zostanie przeniesiona na czołg IS-4 z 10 tieru. O jakie straty chodzi? Może oznacza to, że skille i perki pozostaną? A może nie :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...