KrzychuG Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 Devsi przedluzyli dzialanie kodu na dzien premki do 17maja :wink: Moze bym i sie z tego ucieszyl, gdybym nie aktywowal go wczoraj ze wzgledu na wczesniejsze skrocenie dzialania kodu do dnia dzisiejszego. Pierwotnie planowalem skorzytac w weekend majac na uwadze, ze dostepny byl do 15 maja wlacznie. Tera to juz tylko przyslowiowa [gluteus maximus] ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 Victory!Battle: Abbey 10 maja 2012 19:29:42Vehicle: IS-8Experience received: 1 555 (x5 for the first victory each day)Credits received: 10 590Jadę sobie spokojnie, lag. Budzę się na jakimś wzniesieniu i obrywam pierwszy strzał od IS-4. Chwila bez laga, uciekam... widzę is-8... trafiam za 460hp. W tym samym momencie IS-4 zdążył przeładować. Moment później salwa pocisków w moją stronę (is-7, obiekt, is-3 no i ten is-8). Dla mnie po bitwie. No i qrfa moi wygrali :mur: Chwilę wcześniej miałem przegraną bitwę... DefeatBattle: Westfield 10 maja 2012 19:08:42Vehicle: IS-8Experience received: 715Credits received: 39 136Battle Achievements: Master Gunner5 killi, wszystko szło dobrze, dopóki moi nie trafili na sprytnego T30 i mausa :mur: Mnie na drugiej flance (razem z KT - dostał snajpera) ubili jako ostatniego... T-44, IS-8, Patton, Typ, amx i M41 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 Efficiency rating calculator - Wot-news - Efficiency rating calculator U mnie 1311 :) Skąd wziąć dane do zaczytania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 Skąd wziąć dane do zaczytania? Wpisujesz nick i wybierasz ktory serwer. Klikasz load i pobiera dane z serwera. Pozniej u dolu masz calculate efficiency. Ja jade na 1206 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 Wpisujesz nick i wybierasz ktory serwer. Klikasz load i pobiera dane z serwera. Pozniej u dolu masz calculate efficiency. Ja jade na 1206 No włąśnie wpisuje i pisze ze nie ma takiego gracza/brak danych itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2ms2ms Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 1419.24 już działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 1419.24 już działa Efficiency rating 1278.8 Cienizna ze mnie jak widać po wynikach kolegów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 warto do artylerii s51 dawać szybsze celowanie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 (edytowane) Szybsze strzelanie i celowanie w artach zawsze jest pożądane. Efficiency rating 1646.98 Edytowane 10 Maja 2012 przez radiergummi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 Według tego kalkulatorka mam 717.17, według tej tabeli to raczej nie zbyt dobrze. Moze grasz czołgami niskiego tieru??? U mnie tez nie ma szału, ale wydaje mi się im wyższy Tier tym lepsze staty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ns5 Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 Ta efektywność to ściema bez premium dobiłem do 3K bitew i miałem efektywność niecałe 1200 po miesiącu premium 1300 i rośnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banzai Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 Ta efektywność to ściema bez premium dobiłem do 3K bitew i miałem efektywność niecałe 1200 po miesiącu premium 1300 i rośnie :D To poczekaj jak Ci zacznie spadać, też miałem 1950 a przez francuzy spadło do 1850 :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 Duży wpływ ma to, czy masz na czołgach wyposażenie, czy załoga jest doświadczona i ma perki zrobione. Samo doświadczenie w grze też, bo nie gra się jak w typowej grze FPS, tylko trzeba się przede wszystkim czaić. Statystyki mi stale rosną, miałem bardzo słabe na początku, przez ostatni miesiąc podniosłem efficiency o 65 a winratio 1% co przy tak dużej ilości rozegranych jest sporym osiągnięciem. Teraz na wszystkich czołgach mam wyposażenie takie jakie chcę, czasem jak trzeba używam kupionych z pół ceny materiałów eksploatacyjnych. Gram czołgami, które lubię, a lubię te, którymi częściej wygrywam... To wpływa na wyniki. To poczekaj jak Ci zacznie spadać, też miałem 1950 a przez francuzy spadło do 1850 :/ Twoja średnia była trochę zawyżona bo grałeś tylko IS-4 praktycznie, a teraz dostał nerfa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 Moze grasz czołgami niskiego tieru??? U mnie tez nie ma szału, ale wydaje mi się im wyższy Tier tym lepsze staty. Na tetrarchu mam ~1800 eff. 2 razy więcej ubitych, niż bitew :lol: Drugi jest E-75 - 1700+. Potem reszta ferajny... najwyższe efficiency mam na czołgach któymi najwięcej gram. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 Moze grasz czołgami niskiego tieru??? U mnie tez nie ma szału, ale wydaje mi się im wyższy Tier tym lepsze staty. No fakt ja jestem "początkujący" dopiero dobiłem do VII tieru u sowietów(KV-3 i IS). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 Miał ktoś taki problem, że pierwszy raz grał to było ok, lecz przy drugim włączeniu gry już biały ekran i po chwili gra się wyłącza? Wszystkie rozwiązania znalezione w necie nie działają. Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 Dwa ciekawe poradniki: Umiejętności i atuty | World of Tanks Szkolenie załogi i kwalifikacje | World of Tanks Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bemol911 Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 Nie ma to jak ogarnięty team :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 @up bemol, spaprałeś sprawę :lol: Miałem najwięcej 7 kili przy porażce, wcale nie było mi przykro z tego powodu ;) Pytanie: jeżeli kasujemy umiejętność załogi to jaki % doświadczenia tracimy? Słyszałem, że 10%, ale ten podstawowym 10%, czy 10% na danym poziomie umiejętności. To zasadnicza różnica, bo 10% podstawowego poziomu to 1,25% trzeciego poziomu. No i czy kasując umiejętność kasujemy tylko ostatnią, wybraną, czy wszystkie wybrane na raz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dsowlad Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 (edytowane) @up bemol, spaprałeś sprawę :lol: Miałem najwięcej 7 kili przy porażce, wcale nie było mi przykro z tego powodu ;) Pytanie: jeżeli kasujemy umiejętność załogi to jaki % doświadczenia tracimy? Słyszałem, że 10%, ale ten podstawowym 10%, czy 10% na danym poziomie umiejętności. To zasadnicza różnica, bo 10% podstawowego poziomu to 1,25% trzeciego poziomu. No i czy kasując umiejętność kasujemy tylko ostatnią, wybraną, czy wszystkie wybrane na raz? jeżeli robisz to za golda to nie tracisz nic. Wczoraj pozamieniałem umiejętności i nic nie straciłem kasują się wszystkie Edytowane 11 Maja 2012 przez dsowlad Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 Dwa ciekawe poradniki: Umiejętności i atuty | World of Tanks Szkolenie załogi i kwalifikacje | World of Tanks Ten drugi spoko, ale pierwszy, zgodnie z tradycją WG, g... wnosi. Nie wiem co oni mają za opory żeby podać jakieś numeryczne wartości skilli? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 Oj Costi Dajesz skilla - potem dowiadujesz sie, ze dziala do [gluteus maximus] - musisz go zresetowac, a jak resetujesz to WG chetnie zresetuje do 100% za jedyne 200 golda. 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 Michaelius, co z tym logiem? Wgrasz je? Ciągle jeździmy ze standardowym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 Porażka Bitwa: Erlenberg 11 maja 2012 11:21:08 Czołg: Ferdinand Doświadczenia: 729 Kredytów: 34 949 Osiągnięcia w walce: Strzelec wyborowy, Snajper, Specjalista :( Zrobiłem w końcu działo na ferdku, ładnie kosi jak widać, ale trzeba mieć te 5 killi,żeby coś zarobić. Strasznie słabo zarabia ten td, a koszty niemałe. pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 Michaelius, co z tym logiem? Wgrasz je? Ciągle jeździmy ze standardowym. Ale ja je wgralem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestCoach Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 (edytowane) Ale ja je wgralem... Wyświetla się na stronie klanu, ale na czołgach już nie :-| Mogę dodać przezroczystość, to zaledwie minuta roboty. EDIT: Mówisz i masz http://imageshack.us/photo/my-images/155/emblem64x64.png/ Zostawiłem trochę białego żeby było dobrze widać na różnych tłach. Edytowane 11 Maja 2012 przez WestCoach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 (edytowane) To dodaj :) przecież logo jest. Ja nie mam opcji wgrywania loga, to może zrobić tylko dowódca. @Michaelius, tu musi być gdzieś indziej w takim razie. Edytowane 11 Maja 2012 przez Sławomir Guzik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 Może zanim wydamy znowu golda to napiszmy do supportu z pytaniem jak to powinno działać? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 Problem jest taki, ze nawet teraz powinno cos sie wyswietlac na czolgach bo wgralem wszystkie 4 loga (24x24,32x32,64x64 i 64x64 na czolgi). Wiec do supportu i tak musze napisac PS. dzieki za to z przezroczystoscia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 Coś się wyświetla, czyli znaczek WOT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...