dumpmuzgu Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2012 (edytowane) ludzie tez nie chca grac nowych trybow. graja wedlug starej zasady. "wykoncz wszystkich" tryb spotkaniowy na Himmelu to kpina. ludzie jada na gorke i tam sie klepią. ewentualnie na jej podnóżu. w zasadzie maja w [gluteus maximus] capowanie bazy na torach. a scapowanie jej to nie lada wyczyn. dodatkowo ograniczyli czas do 10min i mam wrazenie ze spowolnili capowanie przez conajmniej 1 pojazd. Edytowane 23 Czerwca 2012 przez Sarkazm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2012 Może mi tkos powiedzieć dlaczego w tej grze ma czasami rozjechane celowniki?? Szczególnie jak celuję w górę?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2012 bo w gorze latają ptaki i wpływają na tor pocisku(zagarniają skrzydłami powietrze-turbulencje, no i jak trafisz to pocisk pójdzie wszedzie tylko nie w cel) niżej możesz trafić konia/koguta/świerszcza/motyla, stąd rozrzut, ale ciut mniejszy(jak trafisz konia na prohorowce to nie trafisz czołgu niestety...) a na poważnie nie wiem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3lar Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2012 Macie już jakieś mody po 7.4? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobras Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2012 Ja mam tylko MaxZoom i celownik J1mB0s Crosshair. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2012 U mnie dokladnie ten sam zestaw. O ile MaxZoom dziala z poprzednich wersji o tyle J1mb0's lepiej dorzucic sobie swiezy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobras Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2012 (edytowane) Mam wrzucone jeszcze XVM ale nie używam bo zawiesza mi grę po odpaleniu. Edytowane 24 Czerwca 2012 przez bobras Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2012 Mialem ciekawa rozmowe z kolesiami w Tigerze i ISie ktorzy nie wiedzieli ze.. mozna resetowac progress przejmowania bazy przez przeciwnika O_O no sorry ale zeby dojsc do Tier 7 i nie byc tego swiadomym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2012 A w ile się dochodzi do T7 ? Jak ktoś z premka pociśnie to tydzień, także wtedy się jeszcze o grze mało wie. ;> 2ch kumpli z 8T nie wiedziało, że można obracać kamerę do tyłu bez konieczności obrotu lufy.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2012 ikony aslaina, j1mbo, xvm(o dziwo najnowsza wersja działa...), dmg panel serafina czy cuś...ogółem nie narzekam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baka Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2012 Macie już jakieś mody po 7.4? Celownik, zoom i weakspoty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2012 Wszystko jest na worldoftanks.tv Ma ktoś weak spoty dla is-6 i nowego dojcz td premium ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2012 (edytowane) IS-6 ma tak samo jak reszta ruskich - najbardziej prostopadła płaszczyzna w danym momencie. I jako że ma wysokie podwozie, w bok grzejesz gdzieś w okolicy górnych gąsienic... bo inaczej za 0hp. JT 88 jeszcze nie spotkałem (twarzą w twarz), ale podejrzewam, że tak jak reszta JT - dolny przód pancerza. Ghh... dorobiłem się somua S-40. Omg, rzuf. I to nie tylko w jeździe, ale i w zbieraniu expa: albo dojeżdżam po akcji, albo ginę po dwóch strzałach od czegokolwiek... i wtedy też jest po akcji T_T Edytowane 24 Czerwca 2012 przez m4r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xmihau Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2012 W bitwach, w których uczestniczę (Mam PzIV) te francuskie TD jakoś się nie wybijają, na wyższych tierach jest inaczej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2012 (edytowane) wow, pluton smierdzi(śmierci dla teamu ktory go dostanie, w tym przypadku mój) 2 panowie w is7, win ratio 40%(równe), eff odpowiednio 490 i 590 oczywiście, skoro taktyka rambo zawodzi, to zostali w bazie, ponieważ zbrakło ich na linii, 1 flanka kompletnie zmielona i ta flanka zrobiła ich jak chciała. Dla potomnych jak nie grać is7(i każdym innym hvy) naby w ogole klan geniuszy, pewnie grając w bierki powbijali by se w oczy SEA szkoda ze nie można ich jakoś omijać.... Edytowane 24 Czerwca 2012 przez Gregu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2012 (edytowane) W bitwach, w których uczestniczę (Mam PzIV) te francuskie TD jakoś się nie wybijają, na wyższych tierach jest inaczej? tak.od 5/6 zaczyna sie OP. Edytowane 24 Czerwca 2012 przez Sarkazm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacp3r Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2012 Jak ja nie lubię takich weekendów z 3x exp... Za dużo gimbusów. Żeby na lakeville 5 czołgów pozwoliło przejechać pershingowi przez górki i zabić artę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2012 (edytowane) dziś jadąc m18 udało mi się zmieść typa59, 1 strzałem(a-rack) :D w innej bitce, skolei w su85, miałem mega passe mając 8%hp, celowałem w kogoś, ale jakiś kretyn z drużyny we mnie wjechał, przegraliśmy bo debil nie umiał zniszczyć 2 prawie nie żywych czołgów :lol: Edytowane 24 Czerwca 2012 przez dzik86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2012 (edytowane) Jak ja nie lubię takich weekendów z 3x exp... Za dużo gimbusów. Żeby na lakeville 5 czołgów pozwoliło przejechać pershingowi przez górki i zabić artę... Ja tam lubię. Jak mam gimbusów w swoim teamie, to zaciskam zęby i robię co mogę, po czym klnę na forum. A jak mam w przeciwnym, to jadę i się śmieję :lol: Przed momentem combo: jedna flanka lemmingi (no, prawie), druga flanka ja w T34 + Typ... wpadliśmy na Pershinga, T28 Pr., KW-2 i jakiegoś innego HT, na którego nawet nie zwróciłem uwagi (za górką był, tylko typ go widział). Typ zginął dość szybko (T28), a ja potem siedziałem w dolince, wystawiając wieżę i grzejąc po 400-500hp :lol: Między przeładowaniami działa śmiałem z nich na czacie razem z resztą teamu. Edytowane 24 Czerwca 2012 przez m4r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacp3r Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2012 W kwestii gimbusów. Frajdę mam w sytuacji, kiedy biorę su-152 z trollem i losuje mnie w górnej stawce ^^ Ostatnio jakiś T29 zwyzywał mnie od noobów, bo bijąc go cały czas po wieży z HE doprowadziłem go do stanu agonalnego. Jego kolega z ISa po zebraniu bomby za 500hp więcej mi się nie pokazał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2012 a propo gimbusów takie tam jp 3700dmg :) assault, byłem w stronie broniącej. Dla odmiany wygrana, wczesniejsze bitwy na tej mapie w tym trybie jako broniący przy nieogarach są nie do wygrania. Team jakiś złoty nie był ale zrobiłem 6 kili, za scouta prawie robiłem no i sieka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2012 Macie jakis link z modem do weakspotow? moze po tym modzie zobacze jak sie to prezentuje W ogole zaczne stosowac mody Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkina Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2012 (edytowane) Proszę bardzo, sprawdziłem działa Working 7.4 Mods - World of Tanks official forum Jeżeli szukasz celownika polecam ten http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/56831-074-j1mb0s-crosshair-mod/ Edytowane 24 Czerwca 2012 przez Turkina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2012 Macie jakis link z modem do weakspotow? moze po tym modzie zobacze jak sie to prezentuje W ogole zaczne stosowac mody Polecam ze stronki World of tanks (u góry zakładka mods). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2012 (edytowane) Świetny dzień dzisiaj nie ma co. Zaliczyłem 0 dam za Sturmpanzer II i 0dam na hummelu (dostał w bok z Ferdynadna 105). Dno po prostu dno. Edytowane 24 Czerwca 2012 przez tom256 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2012 Ktoś lubi modelarstwo kartonowe? http://gosu-wot.com/prelestnyie-tanchiki-iz-bumagi/ http://gosu-wot.com/t-34tank-iz-bumagi/ 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2012 Świetny dzień dzisiaj nie ma co. Zaliczyłem 0 dam za Sturmpanzer II i 0dam na hummelu (dostał w bok z Ferdynadna 105). Dno po prostu dno. No wlasnie trafiaja sie takie kwiatki... Strzal ze 105 KT w Pnz III/IV prosto w dupke z kilku metrow... "Trafienie krytyczne!!" a ten nic... Znowu dobilo mnie jak jakis francuzik amx-13-75 zjadl mi polowe zycia ladujac mnie w bok i przod :| Ogolnie francuziki sa lekko OP jak dla mnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2012 Tez tak myslalem do poki sam nie zaczalem jezdzic AMXami. Wladowac w 30sek 1200dmg w przeciwnika daje fun ale co potem? jesli nie ubiles przeciwnika lub mial ze soba kolegow to masz minimum 40 sek spieprzania w podskokach bo inaczej zostanie z Ciebie dymiaca kupa zlomu. Te cholerstwa trzeba sposobem brac - nie pozwolic im dojechac do Ciebie i liczyc im strzaly. Do tego jak widzisz jadacego AMXa to najlepiej zapodac mu szlaga w gasienice najpierw zeby go zatrzymac. W ten sposob nie tylko nie pozwolisz mu sie objechac ale tez im wiekszy dystans tym mniejszy pozytek z rewolweru bo celownik schodzi sie wolniej niz przeladowuje. A jak wiadomo rewolwer to jedyna zaleta Francuzow. Sa zrobione z papieru toaletowego (fr. "le toile pape") i lykaja wszystko z kazdej lufy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2012 No to mnie malo smieszylo bo urwal z mojej 105 i uslyszalem dinga a zaraz potem wyjechal z niego T110e5 i tez mu nic nie zrobil... Wylapalem caly magazynek, pozniej ja go w bok, poszly mu gaski, a amerykaniec dobil... No ale dzieki niemu urwalbym od arty... Tak serio to chyba sam sie zabiore za te francuzy... Siepacze niemilosierne Ich TD z reszta tez zajebiscie szybkie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2012 no wczoraj widziałem plutek fioletowo niebieskich FOCH'ów, ładnie cieli...żaden nie zginął, wycieli 6szt ciężkiego sprzętu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...