SilaHD Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Ja to już dziś trafiłem na "prosów" i zrobiłem rekord na T-50 6 kili i pół kv-1 http://speedy.sh/UZc...stery.wotreplay Ten euroeddi w KW-1 to na prawdę pro gracz. Rozpieprzałeś arty a on nic. I niestety tacy się trafiają bezmózgowcy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2012 (edytowane) ^^ ten miszcz ma dobre staty ps. w ogóle jak się odtwarza powtórki ? edit: coś w tym jest że weekendy /i x5, przyciąga debili, same przegrane bo drużyna nic nie umie Edytowane 31 Sierpnia 2012 przez dzik86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2012 ps. w ogóle jak się odtwarza powtórki ? Click click i tyle [ ; : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2012 (edytowane) Tak, tak, to było bardzo trudne miałem włączonego wota , dlatego mi nie działo debilizm totalny, nigdy nie wychodziłem z bitwy jak drużyna przegrywała, dziś tak prawie co chwile robie, masakra, nie wiem, skąd to się bierze, skąd tyle debili jest na serwie? Edytowane 31 Sierpnia 2012 przez dzik86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2012 No właśnie ja tego nie ogarniam, zazwyczaj da się grać, a jak jest x5 to jest masa debili, nie wiem czy ci ludzie grają tylko jak jest x5 czy co. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2012 No właśnie ja tego nie ogarniam, zazwyczaj da się grać, a jak jest x5 to jest masa debili, nie wiem czy ci ludzie grają tylko jak jest x5 czy co. Hmmm, to może wprowadzić ograniczenie eventowego mnożnika tylko dla aktywnych userów? ; ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2012 (edytowane) Powinny być przeprowadzane testy iq przez zalogowaniem do gry Akcja przed chwila - assault na karelii: ja iadę z typem59 atakować lewą stroną ,za nami jedzie lowe, zniszczyliśmy parę czołgów, podjechaliśmy pod baze, patrze co robi lowe..... a sku***iel chowa się za skałą na tyłach i dalej nic nie robi, oczywiście po chwili mój dead, na szczęście inni byli ogarnięci i wybili resztę czołgów, Edytowane 31 Sierpnia 2012 przez dzik86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkina Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Lowe był ogarnięty i ubezpieczał tyły ;[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Ta gra jest dziwna, strzeliłem z IS w gościa(Tiger) z 28m i nie trafiłem, a stał do mnie bokiem i między nami nie było żadnej przeszkody. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2012 Ruskie nigdy nie słynęli z celności :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enter Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2012 Nie wiem czy było, ale... http://imgur.com/gallery/hPX84 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2012 Nie zdzierżę, jak Boga kocham, nie zdzierżę. Wtopiłem 300k w bitwy. Jedna wygrana :mur: :mur: :mur: W dodatku wygrana na całe x5 = 2200 expa :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2ms2ms Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2012 to ja miałem lepiej na kv-1 pierwsze zwycięstwo x5 = 1450exp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2012 To ja całkiem gładko poradziłem sobie z pierwszymi bitwami. 9 czołgów i oprócz jednego wszystkie za pierwszym razem. exp tylko na T34 pod 6k, reszta bez specjalnego szału. Zresztą ostatnio już nie gram bo nie mam żadnego nowego czołgu na oku. Tap tap tap - SGS 2 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2012 Zwycięstwo! Bitwa: Lakeville 1 września 2012 17:01:19 Czołg: AMX 105AM Doświadczenia: 3 815 (x5 za pierwsze zwycięstwo każdego dnia) Kredytów: 22 763 Osiągnięcia w walce: Obrońca, Okupant, Odznaka mistrzowska:As pancerny Okupant i obrońca w jednym ;) Artą. Zostałem sam przeciwko jgpantherze i grillowi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2012 Ta gra jest chora , wczoraj nie dało się wygrać, dziś w drugą stronę - wszystko wygrywam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2012 Ta gra jest chora , wczoraj nie dało się wygrać, dziś w drugą stronę - wszystko wygrywam Mam to samo, ale nieustannie najbardziej mnie wk**** strzał z T30 z 0. Nic się nie zmieniło na weekend w tej materii ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2012 maszyna losująca zawiesiła sie na konkretnych wartosciach. trzeba czekac do poniedzialku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2012 Nie grajcie ze mną w plutku, lamię straszliwie ;) A jednak cos sie udaje: Victory!Battle: Karelia 1 września 2012 20:52:39Vehicle: IS-8Experience received: 6 905 (x5 for the first victory each day)Credits received: 43 804Battle Achievements: Sniper Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2012 Ile to udało mi się zarobić :) na tak słabym czołgu, tylko czemu tak mało expa :/ Porażka Bitwa: Zatoka rybacka 1 września 2012 14:30:45 Czołg: T-34 Doświadczenia: 412 Kredytów: 46 200 Osiągnięcia w walce: Wsparcie, Strzelec pancerny, Strzelec wyborowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2012 (edytowane) Ile to udało mi się zarobić na tak słabym czołgu, tylko czemu tak mało expa :/ Porażka Bitwa: Zatoka rybacka 1 września 2012 14:30:45 Czołg: T-34 Doświadczenia: 412 Kredytów: 46 200 Osiągnięcia w walce: Wsparcie, Strzelec pancerny, Strzelec wyborowy Dwa razy większe zarobki w kredytach dla następujących pojazdach: M4 Sherman – amerykański czołg średni V tieru M4A3E2 – amerykański czołg średni VI tieru T-34 – sowiecki czołg średni V tieru T-34-85 – sowiecki czołg średni VI tieru Expa mało nie jest, jak by była wygrana miał byś o ile to pierwsza tego dnia 4120expa. Na ten tier wynik bardzo dobry. Edytowane 1 Września 2012 przez maxymili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2012 (edytowane) Ludzie to jednak debile. Po tym, jak już rozłożyliśmy praktycznie całą przeciwną drużynę na części pierwsze, a mnie zdjęli (kw-3, jak zwykle pod koniec bitwy T_T), rozglądam się po mapie i widzę jakieś 300m z tyłu IS-a z zerem killi i brakiem jakicholwiek oznak zniszczeń (XVM uprzejmie pomińmy). Krótki dialog: - IS, dzięki za "pomoc" <_< - nie ma sprawy {dafuq?!} - zapamiętaj sobie: "ruscy to nie snajperzy" - moje działo jest goofniane, trafiłem z 10 razy {facepalm} - czytaj uważnie: "ruscy to nie snajperzy" {koniec bitwy} Panie premierze, jak grać? Edytowane 1 Września 2012 przez m4r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangerine1974 Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2012 proszę o przyjęcie do klanu PPC, jest tu jakiś dowódca ? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2012 Jakiś pewnie jest, tyle, że nie gramy CW, a kompanie jak na razie chyba tylko kilka graliśmy. Nie wiem czy tym razem mniejszy wysyp zbijaczy gwiazdek czy co, ale na razie gra się całkiem znośnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2012 Te x5 chyba najlepiej olać. Przed momentem Linia Zygfryda. 4 wrogów pod flaga przejmuje. Tylko ja z za winkla resetuje przejęcie, reszta rozjechana po mapie naokoło. Ale najlepsze było to, że 10 minuta gry a wszystkie nasze HT stoją na spawnie... Dopiero jak posypałem inwektywy zaczęli jechać, ale było już 80% przejęcia a ja z 4% HP. Udało mi się 2 zdjąć zanim arta mnie ubiła bo mi gąski zdjęli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2012 (edytowane) ^^ coś w tym jest , ja w vk36 bije się 1na1 z tigerem, podjeżdża e8, i zamiast ładować go w tył to sobie odjechał i schował się za budynkiem , do zniszczenia tego tigera brakowało właśnie tylko 1 strzała kolejne gry, to gra w drużynie z moronami Edytowane 2 Września 2012 przez dzik86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkina Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2012 Z moronami powiadasz http://imgur.com/xXk6y Ręce opadają czasem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2012 Jedyne pocieszenie to że kończą się wakacje i w końcu będzie można grać normalnie, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2012 Z moronami powiadasz http://imgur.com/xXk6y Ręce opadają czasem. Patrz a mod wskazywal ze macie 76% i wygrana w kieszeni :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkina Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2012 Dokładnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...