Havoc Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2014 (edytowane) Wyzwanie po prostu. Do 14ego jeszcze tylko trwają, wiec musiałbyś cały dzień chyba grać żeby teraz zrobić wyzwanie. Każdy dostał Chaffe sport którym jedziesz w 3x3 randomie lub plutonie. Wyścig do CAPa gdzie zaczyna się jatka na to kto zdobędzie bazę lub wykończy przeciwnika, warto ładować ile wlezie również po drodze (staraj się nie jechać pierwszy bo każdy wali w pierwszego... ;) ). Info o wygranej w grze. Nagroda jest za zwycięstwo oraz za zrobienie wyzwania czyli zdobycie 1000pkt za CAP oraz rozegrania 50 zwycięskich bitew. Staram się właśnie nadrobić bo odpuściłem na chwilę. CAP zrobiony w równo 25 wygranych. Brakuje mi jeszcze drugie tyle do ubicia nagrody. Pomoże ktoś w plutonie? Edytowane 12 Października 2014 przez Havoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2014 (edytowane) W wielkich bólach, ale jest. Myślałem, że nie skończę ale kilka dni temu tak zaszalałem, że na 25 bitew 20 zwycięstw :D Kilka wskazówek : -startując po lewej stronie, na pierwszym moście możemy skrócić drogę skacząc w lewo z mostu -przed wjazdem do tunelu zwalniamy, na ułamek sekundy gaz -wjeżdżając na "rury" nie skręcamy, bo gdy lądujemy wystąpi głupi bug w którym staniemy dęba.... -jeśli chcemy przeskoczyć na wrogą stronę skaczemy na drugim moście (jeśli spadniecie wróćcie na góre i próbujcie decapować bo dojechać już nie zdążycie) -auto aim nastawiamy na tego, który jest pod skosem do nas(strzelanie w pierwszego, który jest obok nas co najwyżej wywoła efektywny wybuch na murku) -skaczemy na druga stronę tylko jeśli sojusznicy są w pobliżu/przed nami i blokujemy wrogów na jak najdłuższy czas(wysoka szansa na zwycięstwo jeśli sojusznicy pojadą capować) Rychło w czas :). Edytowane 12 Października 2014 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2014 Wyzwanie po prostu. Do 14ego jeszcze tylko trwają, Do jutra do 7:09 czyli zostało 12 godzin. Zostało mi 11 więc dam radę. Zwycięstwo! Bitwa: Wyścig czołgów Pojazd: M24 Chaffee Sport Doświadczenia: 51 000 Kredytów: 505 000 Osiągnięcia w walce: Kierowca wyścigowy 2014 Misja zakończona! Nagroda: Dodano dni premium: 1 Dodano sloty: 1 BTW jaki exploit: I suppose everyone knows about the exploit where when you put a less-than-50 percent driver into your racing Chaffee (for example by using a driver re-trained to American artillery), you will not accelerate any slower (or only by a little), but the vehicle will not drift at all, right? If anyone used this exploit during the tournament, they had a HUGE advantage. Oh well, Wargaming as usual. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UgliBiBagli Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2014 bardzo fajny event, zdecydowanie lepszy od tego z pilka ;) i sama misja to kwestia kilku godzin, a 500k kredytow piechota nie chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2014 @up Jeśli wygrałeś tyle bez plutono to chyba "kierowca autobusu zacznie klaskać" :O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UgliBiBagli Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2014 oczywiscie, ze w plutonie xd inaczej sie za takie zabawy w ogole nie zabieram, bo w tym momencie owa zabawa zmienia sie w irytacje i zlosc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2014 Może miałem sporego farta, ale grając samemu miałem lepsze winartio niż w plutonie. Sam grając miałem przeważnie 75-80%, w plutku bliżej 60%. IMO w tym trybie jeszcze bardziej widać, jak niektórzy kompletnie nie używają mózgu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2014 Mi też lepiej się grało samemu. Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2014 (edytowane) Mi też....pluton miał to do siebie że po drugiej stronie też plutki były i to czasem całkiem niezłe. Szkoda że nikt mi wcześniej nie napisał że do dziś... kur! :D Czemu ja myślałem że do 14ego ;/ 15 bitew do zrobienia jeszcze zostalo, godzina gry w zasadzie i zonk :( Edytowane 13 Października 2014 przez Havoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2014 (edytowane) Mi zostało już 8 do toga :) Edytowane 16 Października 2014 przez rrG73JH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2014 Coś wiadomo o promocjach? Przydałby się dosyłacz pz III/IV. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2014 Na cały październik: http://www.dom1n.com/newsy/pazdziernikowe-eventy/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2014 Ktoś już ma toga? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2014 Jutro będzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2014 Sądząc po tym ile ich jeździ to coniektórzy tak. Mi wpadnie do końca tygodnia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cochin Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2014 Juz mam ale jeszcze nie jezdzilem. Cienko z kasa i czekam na jakie promo na zaloge zeby chociaz taka na 75% kupic. Moze czasem dla jaj tym czolgiem pojade.. Jakie moduly polecacie na niego zalozyc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2014 Sądząc po tym ile ich jeździ to coniektórzy tak. Mi wpadnie do końca tygodnia.No właśnie nie mialem w bitwie od poczatku misji jeszcze żadnego toga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katoda Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2014 Ja wczoraj widziałem dosyć spory wysyp i były bitwy, gdzie TOGów było po 4-5 sztuk łącznie, więc ewidetnie sporo graczy pokończyło misję i próbuje tą gąsienicą grać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2014 Kusi mnie ostatnio żeby pograć ale trochę nie chce mi się ściągać patcha, coś się poważnego zmieniło od czasu wprowadzenia pierwszych modeli HD? ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UgliBiBagli Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2014 nowymi lightami sie bardzo dobrze gra, nerf soon™ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2014 Jest jeszcze więcej ameb w grze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2014 (edytowane) Znacie te promocje intela na gold do WoT? Na PClolu jest chłopaszek oddający "kod do WoT, Grid 2 i Movie Edit Touch 2" czy to jest ten kod na jadźkę 8.8 czy coś innego..? Im dłużej gugluję tym gorzej, bo znalazłem już kilka pakietów intela na przestrzeni roku i zgłupiałem. Edytowane 23 Października 2014 przez Havoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2014 (edytowane) Ten co teraz jest, jest na Jtigera 8.8 + jakis gold + troche premki Edytowane 23 Października 2014 przez Maciem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2014 Thx, Jagdt. fajny. Woooolny ale fajny :) Przynajmniej zarabia na przegranych nawet. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2014 (edytowane) A rok temu go nienawidziłem :< Właśnie co jest podobne w stylu gry do pz III/IV podczas streamu widziałem obiekta 140, ale jeszcze dużo wody w Wiśle upłynie... Grille vs Hummel czy sekunda dłużej zbierania się Hummla dużo zmienia? Edytowane 23 Października 2014 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2014 Hmm, a mówili mi, żeby nie brać drugiego działa dla borsuka. Mnie po pierwszej bitwie przypadło do gustu ;) pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2014 Kurde ja nie mogę wbić asa dla borsuka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2014 Ja na jagodzie 8.8 też nie. Nie ma wsparcia, nie ma gry. Udało się raz obronić prawie samemu bazę bo miałem ISa za sobą i bronił [gluteus maximus]. Reszta bitew bez tego akcentu. Chociaż tle że zawsze 20-30k do przodu na przegranych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2014 Czy oni coś zmienili w algorytmie spotowania? Full camo a świecę się jak psu *****... Mam wrażenie, że przed patchem tak nie było... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quo Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2014 nic nie zmienili mają dopiero zmniejszyć bonus do camo który dają krzaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...