jonathan Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2013 No teraz nie przyjme 52 trafien ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2013 Z drugim działem i 245 peny nie przebił by ani razu E-75 ustawionego pod kątem, a wchodziło nawet przy dziale, walka była face to face. Przed wprowadzeniem prem ammo za kredki E-75 coś znaczył jeśli chodzi o armorek, teraz to wór na pociski. Nagle dostał drugie działo? Albo pisz od razu takie rzeczy, albo dawaj replay. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2013 Stockowy łeb, czyli najlepszego działa nie miał. Zresztą potwierdził, że walił tylko ze złota chociaż nie musiał, bo to ewidentnie widać jak każdy pocisk przebija. W zasadzie mi prem ammo też nie przeszkadza, odczułem to dopiero na E-75, przeważnie grałem czymś szybszym, gdzie pancerz nie grał pierwszych skrzypiec. Tylko najbardziej ucierpiały na tym czołgi typowe do "tankowania", raczej większość medów i inne papiery nic sobie z tego nie robią, bo i tak w nie wchodziło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2013 No teraz nie przyjme 52 trafien ;] Czy ktoś powiedział 52 trafienia?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2013 Tom... mowa o E-75 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zbierać się na wieczór, ma być 15tu chłopa na czacie! :P 22:00 pasuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2013 Mi powinno pasowac, ewentualnie spoznie sie do 30min. Ktory tier? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2013 (edytowane) Ja to chetnie swoim SU na VI. W mediumce byłoby dobrze powalczyć, bo w HT wchodziłym jak w masło. edit - kompania mistrzowska wieczorem. ht 4-8t.; med 1-8; lt 1-8; td 2-8; art-6t. Edytowane 8 Czerwca 2013 przez Havoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2013 A co knujecie?? do dyspozycji w tych tierach HT - T-29, Lowe MT - VK3002, T-44 ART - GWPanther Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2013 (edytowane) Walnąłem jedno zdanie na czacie ogólnym kompanii po PL i dostałem do jutra bana na czat za pisanie po PL mimo ostrzeżeń. Kiedy mogłem dostać ostrzeżenie pisząc tylko jedno jedyne zdanie? Więc wybaczcie że przestałem nagle odpisywać w grze ;-) Edytowane 8 Czerwca 2013 przez Havoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2013 ostatnio gram is3 tylko żeby zbić gwiazdkę i jak gram randoma to zbijam z całkiem niezłymi wynikami http://www.noobmeter.com/replay/505823825.268970142144373440 zwyzywany od gold noobow, miał być walters, ale lowe sie udalo ustrzelic w magazyn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2013 Co Wy na to zeby sprobowac? http://worldoftanks.eu/pl/news/46/clan-wars-campaign-announcement/ Patrzac po tym ile pomidorow jezdzi w czasie wiekszych eventow wcale bym sie nie zdziwil jakbysmy kilka bitew wygrali :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2013 Ja bym był chętny, ale wiesz że to nie tylko sama gra ale treningi, trzeba pomyśleć nad taktykami, etc.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2013 Najpierw trzeba pomyśleć nad frekwencją, potem nad całą resztą. Założę się, że jak się zbierze pełna ekipa raz (może nawet dwa), to będzie można screenshot z czatu klanowego robić i zachować dla potomnych. Potem już tak łatwo nie będzie. Nie ma w klanie żadnego rygoru w stylu "nie ma cię dwa razy, to cię wykopiemy", ani takiej ilości ludzi, żeby 12-15 osób siedziało w gotowości i nie trzeba było robić łapanki. Ja sam gram niby codziennie, ale nie gwarantuję 100% obecności, bo wystarczy, że mi się burza okoci i nie zawaham się wyjść w środku bitwy. Ew. zniknę, kręcąc piruety gdzieś na trasie, jak zdechnie łącze, co czasem mi się zdarza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2013 U mnie wieczorami najwiekszym problemem jest jeczaca baba Wiecie zlo totalne wiec czesto nie da rady :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2013 Eh nie to nie :P na pocieszenie: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BialyMudzin Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2013 Moje KV budują na początku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2013 No trochę szkoda, że nie da rady, ale cóż u mnie np. jest podobny problem co u m4r, w środku bitwy padnie net i dowidzenia. Po za tym od czasu gdy jestem w klanie, to naprawdę rzadko kiedy jest te 15 osób w jednym momencie. Przyczyną jest to, że chyba mało kto z nas ma czas pół dnia przed PC siedzieć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2013 Jeśli by było for fun to nie ma większego znaczenia czy zbierzemy komplet ;) Ciekawe czy to ex.. i jak wygląda sterowanie bo swego czasu próbowałem na padzie i nichuja się nie da grać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misio-Jedi Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2013 Walnąłem jedno zdanie na czacie ogólnym kompanii po PL i dostałem do jutra bana na czat za pisanie po PL mimo ostrzeżeń. Jak to - to te czaty ktoś moderuje ? Jak ja gram w bitwy losowe to ludzie ciągle nawijają po naszemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banzai Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2013 Jaki PPancerny ma tu nick, ma ktoś gg do niego? gramy pluta ale mam bana na pisanie i nie mogę się skontaktować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2013 Za dużo bluzgasz na tych niedojebów ; ) PP to ja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2013 Moge nas tam gdzies zglosic ale z czasem krucho do przyszlego tygodnia u mnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2013 Jak to - to te czaty ktoś moderuje ? Jak ja gram w bitwy losowe to ludzie ciągle nawijają po naszemu. Czat garażowy w oknie kompanii, ogólny. Nie wiem jak opisać inaczej ;) Nie w czasie gry. Tamtego nikt nie moderuje, tu się okazuje że ktoś jednak tak :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2013 Eh nie to nie na pocieszenie: ... Z taką grafiką to mogę i strzelać za zero ;) pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2013 Moge nas tam gdzies zglosic ale z czasem krucho do przyszlego tygodnia u mnie Ja chętnie do noobów postrzelam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2013 Jak to robicie, że łapiecie bana na czaty? W życiu jeszcze nic nie dostałem, a często - gęsto walę bluzgi na raz w paru językach, żeby obiekt docelowy zrozumiał, co do niego piszę. Wczoraj zdetrackowałem churchilla, bo parę razy przejechał mi przed lufą, potem zaczął spychać ze wzgórza... posypały się bluzgi + TK z jego strony... i dłuższe wypracowanie z mojej, powązane z raportem... chyba dostanie bana. Ja jestem pewien, że absolutnie nic mi nikt nie zrobi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ememiks Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2013 Normalnie ostatnio z kolegą graliśmy a że weekend to i się popiło troszeczku i w meczu trafił się od WG nie pamiętam jak miał nick więc mu trochę pojechaliśmy po skarpetach ;) a po meczu email do mnie i kumpla że zostaliśmy zbanowani na czacie. Szybka reakcja z jego strony ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misio-Jedi Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2013 Czy wy się aby za bardzo nie stresujecie niepotrzebnie ? Przecież to tylko gra. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2013 Diabelnie stresujaca... W niedziele mialem ladna bitke... mimo dnia masakry GWpanther, GWtiger, T-44, E-75, E-50 - no nic nie szlo... Po 8-9 bitew zeby zdjac gwiazdki... A jak juz zeszly to za smieszne wartosci. Mysle sobie w [gluteus maximus] biore E-100... No i traf chcial ze tym razem banda kretynow byla po drugiej stronie... Wychylam sie zza rogu a tam T110E5, IS-8 i m103... mysle sobie "to mnie pojechali". Ale co tam. Wychylam sie pod katem strzal urwal T110... chowam sie i mysle ze zaraz wyskocza we trzech i wykorzystaja to ze moje dzialo laduje sie pol godziny.... No nie... Wychylam sie ponownie i poprawiam w T110 ktory stoi do mnie tylem i strzela sie z KV-3... Cofam sie przeladowuje... M103 i IS-8 dalej nie atakuja... Przeladowuje dzialo, czekam chwile... Ooooo wyjezdza IS-8. Boczkiem, cala dlugoscia... celuje, celuje, celuje. No ja przeladowalem.. przymiarka lekko nad gaske... bam... 1800DMG... no i zaczelo sie na czacie ;] Ogolnie przeciwna druzyna byla tak ogarnieta ze wcisnalem im 7300DMG i5 killsow, sam otrzymujac 3 rykoszety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...