reyden Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2011 Ceny za SMS to lekkie przegięcie ( jak zwykle ) . 1050 G ( maxymalnie ile można przez SMS ) to koszt 30,75 zł . A za 27,95 zł można dostać 1 500 G ( DotPay ) . Choć 210 G czy 380G może być przydatne - akurat do wyszkolenia członka załogi lub konwersji 4500-9500 exp. Btw. Do kiedy trwa zwiększone exp. rate - bo dopiero w niedzielę będą mógł na serio pograć , a exp. by się przydał . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2011 (edytowane) Do poniedziałku 12 września godzina 7 rano Wróciłem do Pz III muszę odblokować PzIII/IV bo nie podoba mi się ta wyrwa w drzewku rozwoju... Edytowane 9 Września 2011 przez Ram1rez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2011 (edytowane) Ceny za SMS to lekkie przegięcie ( jak zwykle ) . Ale czemu sie dziwisz ?, to nie ich wina tylko operatorow premium SMS. Ponad 50% kosztu SMS idzie dla operatora reszta dla WOT. Czyli z tych 30,75 dostaja okolo 15zl... Edytowane 9 Września 2011 przez Cmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2011 Mi się podoba możliwość kupienia drobnych ilości golda za małe kwoty i tylko w tym widzę sens SMSów. Potem prowizje zaczynają windować ceny do poziomu komicznego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2011 210g za 6 zeta jest calkiem fajne bo przy 10 goldach za zdjecie ekwipunku z czolgu mozna sobie rammera przeniesc 21 razy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2011 Uwielbiam mieć wrażenie że tylko ja trafiam w cel....3 tanki, i wrogi a-20. Przeleciał przeez całą bazę, wyskautował nas i tylko tylko ja go trafiłem kilka razy (m3lee) ani razu nie pudłując. Bujał się tak jeszcze po bazie z 8%HP aż go nie dorwałem, tak znowu ja Na koniec zostałem ze Stugiem przeciwko Stuartowi, SU-85 (tych wybiłem jeden po drugim) i T57... Denerwuje mnie kiedy zostaje jeden oponent a moja drużyna (stug w tym wypadku) leci do capture the base. Masakra! Tyle w tym dobrego że zakończyłem grę jako specjalista z 6-killami no i oczywiście wygrana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2011 (edytowane) za cap jest wiecej punktow niz za wybicie. wiec co sie dziwisz ;] do tego okupant itp. exp x5 jest za pierwsza wygrana, czy za kazda? :D Edytowane 10 Września 2011 przez Sarkazm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2011 Poza tym capnąć bazę jest często szybciej i bezpieczniej niż wozić się za kolesiem po całej mapie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2011 A guzik prawda. To było arty. Wjechać do bazy i stać sobie podczas gdy arty zostało na mapie jest po prostu idiotyzmem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2011 A, tam... wystarczy się ruszać. Sama arty g... zrobi bez kogoś, kto jej wskazuje cele. exp x5 jest za pierwsza wygrana, czy za kazda?Za pierwszą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2011 No w sumie masz chyba rację :) No a teraz z innej beczki. Wreszcie M3Lee zarobiłem dosyć expa na T1 lub Shermana. Co byście polecili? Nie jestem dobry w ciasnych, manewrowych walkach. Czasem wolę się przykampić. T1 powinien iść na pierwszą linię czy raczej bronić bazy i walić z daleka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2011 (edytowane) T1 w ogole nie powinien dolaczac do bitew. taki to crap. juz wolalbym isc w mediumy. E8 wymiata. Edytowane 10 Września 2011 przez Sarkazm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2011 T1->M6->T29 tak powinieneś iść Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2011 Co byście polecili? T1, M6 a później T29 + 105mm (T9) = poezja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2011 T1 w ogole nie powinien dolaczac do bitew. taki to crap. juz wolalbym isc w mediumy. E8 wymiata. Bez przesady. Poczatek to mordega do zrobionia ostatniego dziala, ale jak juz to masz to jest niezla maszynka do gnebienia nizszych tierow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2011 Eno eno, gdyby nie idiotyczna drużyna to bym skończył zwycięsko z 6-7 killami. I to na stocku. Fajnie mi się śmiga T1 :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2011 Uploaded with ImageShack.us + Stalowa ściana, Specjalista ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo94 Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2011 Coś mi się zepsuło i nie pokazuje mi konturów czołgów, jak na nie najadę celownikiem, ktoś wie, jak to naprawić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banzai Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2011 Mi też coś się zepsuło, skończyło mi się premium i nagle większość walk przegranych :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2011 Moja dzisiejsza walka na Lowe coraz bardziej lubię to x5 za 1 bitwę szkoda że tylko do jutra jest :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2011 Jak wy robicie taką kasę.. ja dziś pierwsza runda wygrana T29, 3 rozwaliłem, sam lekko uszkodzony i tylko niecałe 29000 kredytów + ~5tyś expa :/ Oczywiście jeszcze odjąć 16000 kredytów na naprawę i ammo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2011 x 5 jest za każdą bitwę? Bo mi tylko za pierwszą naliczyło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2011 za 1 jak zawsze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2ms2ms Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2011 Jak wy robicie taką kasę.. ja dziś pierwsza runda wygrana T29, 3 rozwaliłem, sam lekko uszkodzony i tylko niecałe 29000 kredytów + ~5tyś expa :/ Oczywiście jeszcze odjąć 16000 kredytów na naprawę i ammo. czołgi premium lepiej zarabiają :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2011 Lowe kosztuje 12500 golda nie? Zakladajac wersje najekonomiczniejsza (30000 golda za 399,95 pln) wychodzi na to ze czolg ten kosztuje 166,65pln! Wykupujac gold w mniejszych paczkach wychodzi to jeszcze drozej. Swiety panie WoT nie jest wart takich pieniedzy (ale to tylko moja opinia). 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2011 Lowe kosztuje 12500 golda nie? Zakladajac wersje najekonomiczniejsza (30000 golda za 399,95 pln) wychodzi na to ze czolg ten kosztuje 166,65pln! Wykupujac gold w mniejszych paczkach wychodzi to jeszcze drozej. Swiety panie WoT nie jest wart takich pieniedzy (ale to tylko moja opinia). Fakt święte słowa, ale mając wszystko na tierze 9 + T30 na 10 bardzo ciężko zarobić nawet artą niestety, dlatego zmusiłem się do kupna i nie narzekam. Dziennie zarabiam ponad 1kk kasy :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2011 Ostatnio zagrałem sobie MaraderemII. Ten TD po prostu sieje zagładę na polu bitwy. 2x zostałem heroes (top gun i sniper, do tego Sharpshooter i Master Gunner) 4905 exp :]. wszystko w jednej walce :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2011 To może bym kupił premium Tanka, ale od USA, a tu tylko T14 z heavy jest, dobre to to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2011 To może bym kupił premium Tanka, ale od USA, a tu tylko T14 z heavy jest, dobre to to? Za 1,5k golda wolałbym chyba T-25 od niemcowni kupić, podobno całkiem nieźle zarabia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2011 (edytowane) za 1 jak zawsze :) Dzięki. No, ja nie wiedziałem - gram od niedawna i zielony jeszcze jestem :) Wy tutaj wszyscy takie fajne czołgi macie a ja dopiero co doczłapałem się do vk3601 ;) edit: Mam załogantów na 100%, co najlepiej zarzucić im na początek? Edytowane 11 Września 2011 przez rosolini Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...