Ram1rez Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2011 Ja jeszcze 15k expa i T32, gorzej że na koncie mam 200k kredytów.. I Jak długo farmiłeś tego expa? Wreszcie mam KW, totalna padaka na stocku :mur: Od czego zacząć rozwijanie go, żeby jak najprzyjemniej się grało? Zmieniasz gąski (z tego co pamiętam nie ma już ładowności ten czołg) wsadź mu jakieś działko za 2k exp by dało rady farmić expa lub idź na stocku. Później zbieraj expa na wieżę (lodówkę) i montuj 152 lub dalej zbieraj do 107 (tu było kilka opinii, które działo jest lepsze- jak dla mnie 152mm z HE -> "one shot one kill") Jaki jest waszym zdaniem najlepszy niemiecki czołg do zarabiania bez premki? Pz IV, Leopard, VK3601 (przy tej opcji jednak trzeba trochę w grze zrobić zaliczyć parę killi trafić kogoś etc...) Ja już dobiłem do T1, teraz pytanie zmieniać mu działo czy iść na hardo do przodu i kulać expa na M6? (chce dojść do T34 w najkrótszym możliwym czasie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2011 (edytowane) I Jak długo farmiłeś tego expa? Całość? Ciężko powiedzieć, ale teraz mam już ponad 91k expa po "paru" bitwach, więc nie aż tak długo ;) Gorzej będzie z uzbieraniem kasy na T32.. 2,6mln a na koncie jedynie 150k kredytów i prawie 2k golda. Ja w każdym czołgu robiłem full research, T1 po zmianie działa jest całkiem fajny, poza tym on i M6 to chyba ostatnie opłacalne heavy bo później już masz 105mm w T29 i każdy strzał to 1000 kredytów. Edytowane 17 Września 2011 przez Yog-Sothoth Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2011 Wiem co nieco o opłacalności i wierz mi gdyby nie wprowadzali T34- premium i nie widziałbym szans na dobicie do niego w życiu nie zagrałbym hamburgerami bo brakuje mi raptem 15k expa do TK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rhey Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2011 Wreszcie mam KW, totalna padaka na stocku :mur: Od czego zacząć rozwijanie go, żeby jak najprzyjemniej się grało? KV da się grać tylko z najlepszymi armatami 107 lub 152 a do nich potrzeba wieży i lepszego podwozia. Powodzenia w grindowaniu. 122 odrobinę ułatwia sprawę (tzn. przestajesz narzekać, że nie możesz niczego przebić a zaczynasz na żałosny dmg na minute). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2011 Wreszcie mam KW, totalna padaka na stocku :mur: Od czego zacząć rozwijanie go, żeby jak najprzyjemniej się grało? Gąski, długa 76mm, silnik (uwaga - pierwszy silnik nie dodaje mocy, nie ma sensu go zakładać) i zbierasz na 107. Lodówkę montujesz dopiero, jak masz któreś z topowych dział (107/152) odkryte. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2011 Gorzej będzie z uzbieraniem kasy na T32.. 2,6mln a na koncie jedynie 150k kredytów i prawie 2k golda. Mozna zamienic gold na kredyty... 1 gold = 400 kredytow :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2011 Bez premki 2,6mln mam w tydzień "przeciętnego" grania. Trzeba się tylko przestawić na "pierwsza wygrana na każdym i E8 do upadłego". Binarne działo w KW sieje śmierć i zniszczenie :lol: Ale nawet z nim ten czołg to dla mnie kupa złomu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo94 Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2011 Dzięki, zabieram się za expienie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2011 arty kazdej nacji swietnie zarabiaja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2011 Jeśli ktoś obecnie gra tierem 6 to dajcie znać pogramy w plutku bo samemu nudno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2011 (edytowane) To jest, k..., żałosne. Zmiotła mnie Pantera, jak obijałem HE pancerz Tygrysa p. Za panterą wyjechał kw-3. Popieprzyli tak teraz matchmaker, że głowa mała. Pamiętam, że jak pierwszy raz grałem Lee, to max, na co trafiłem, to był bodaj KW i T1. Oczekuję dnia, kiedy w E8 będę trafiał na E-100, is-7 i mausy. Edytowane 17 Września 2011 przez m4r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2011 m4r spokojna Twoja rozczochrana jak wyjedziesz T1 to się mocno zdziwisz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiisiio Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2011 Nie wiem czy Cię to pocieszy ale trafiałem na mocniejszych grając M3Lee :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2011 Weźcie nie straszcie. Pluję sobie w brodę, że nie zrobiłem z niego od razu elite, jak go pierwszy raz miałem :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2011 Dokładnie, to co się dzieje po nowym patchu przerosło wszelkie "oczekiwania". T1 trafiam na IX-tki nawet :-/ I weź tu graj. Nacieszyłem się "mocnym" czołgiem ze 2 czy 3 dni i [gluteus maximus]. Znów jestem gnojony jak kujon w podstawówce ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2011 Jeśli ktoś obecnie gra tierem 6 to dajcie znać pogramy w plutku bo samemu nudno. Pograłbym chętnie ale nie dzisiaj. Może jutro pod wieczór się zgadamy? A czym jeździsz? Bo ja mam w garażu vk3601. To jest, k..., żałosne. Zmiotła mnie Pantera, jak obijałem HE pancerz Tygrysa p. Za panterą wyjechał kw-3. Popieprzyli tak teraz matchmaker, że głowa mała. Pamiętam, że jak pierwszy raz grałem Lee, to max, na co trafiłem, to był bodaj KW i T1. Oczekuję dnia, kiedy w E8 będę trafiał na E-100, is-7 i mausy. Przynajmniej miałeś kilku do "ugryzienia", bo ja rano miałem kilka bitew, że pierwsza moja myśl, to "co ja tutaj robię"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2011 Tak samo te t-50 to przesada. Szybki i jeszcze potrafi sie odgryzc :/ Aktualnie mecze T1HT - jeszcze 25k expa do M6. Cos mi sie zdaje ze na nim bedzie gorzej niz na T1HT :/ Wysłano z GT-I9000 z użyciem Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2011 Mozna zamienic gold na kredyty... 1 gold = 400 kredytow :lol: To ja wiem, z tym że i tak nie starczy a różnicę trzeba będzie wyfarmić. Narazie mam Wolverine'a ze 105mm do tego i sprawdza się całkiem nieźle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2ms2ms Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2011 Tak samo te t-50 to przesada. Szybki i jeszcze potrafi sie odgryzc :/ Aktualnie mecze T1HT - jeszcze 25k expa do M6. Cos mi sie zdaje ze na nim bedzie gorzej niz na T1HT :/ oj, będzie gorzej :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2011 Jak wam się gra su-85? Warte to czegoś? Myślę czy przeskakiwać na T34-85, potem z kolei mogę uderzyć w KW-13, czy też na SU-85. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2011 arty kazdej nacji swietnie zarabiaja... Ja mam problem na grilu. Z pierwszym dzialem zarabial przyjemnie, ale drugie ma pociski za ponad 500 kredytow i o ile costam zarabiam to raczej jest to symboliczne. PS. M-6 imho gorzej sie jezdzilo niz T1- T1 jak na tier 5 jest twardy i ma dzialo adekwatne do przeciwnikow, M6 z 90 dzialo ma ok, ale znacznie wiecej rzeczy cie przebija i nie losuje tak dobrze bitew. PS2. Po ostatnim patchu cos mi sie zwalilo i gra sie zawiesz w momencie wejscia do bitwy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2011 Jak wam się gra su-85? Warte to czegoś? Myślę czy przeskakiwać na T34-85, potem z kolei mogę uderzyć w KW-13, czy też na SU-85. Mi się tym jeździ super - 107mm wymiata, dobrze zarabia, całkiem mobilne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2011 Oczekuję dnia, kiedy w E8 będę trafiał na E-100, is-7 i mausy. Jest dobrze, pewnie w przyszłym tygodniu będzie pierwszy maus. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2011 Jak się gra takim crapem jak M4A3 to nie dziwne że nic nie wychodzi... 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2011 Czy tylko u mnie licznik rozpoczyna gre po osiagnieciu "00:50"? Zrestartowalem gre, jak i calego kompa i mam ciagle to samo na kazdej bitwie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2011 Jak się gra takim crapem jak M4A3 to nie dziwne że nic nie wychodzi... E8 to bardzo fajny czolg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestCoach Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2011 Jest dobrze, pewnie w przyszłym tygodniu będzie pierwszy maus. Gram VK3001H i to standardowe losowanie jak na mój czołg (też tier 6), bywają gorsze :wink: Ładujesz HE i zabierasz po 2% ze schabów :lol: BTW dzisiaj zostałem ochrzczony noobem w drużynie przez niejakiego Cr4zyM0nkey, pewnie dlatego że jak mnie czołgi wroga przyszpiliły do skał to się nie ruszałem przez jakiś czas. Bitwę wygraliśmy a ja skończyłem z prawie 1k expa, odznaką i 5 fragami :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2011 (edytowane) Jest masakra Uploaded with ImageShack.us Edytowane 18 Września 2011 przez Ram1rez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banzai Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2011 Czasami trafi się coś fajnego :wink: 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2011 Przerażasz mnie... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...