Kacimiierz Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2012 Dla jaj kupiłem to Su-26, pierwsza runda 5 killi. Co ciekawe drugie su w moim teamie i jedno w przeciwnym też miały po 5 killi, lol. To taki fajniejszy TD bardziej niż arta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2012 (edytowane) Co do Lowe: -Ma bardzo celne działo - i niezła penetracje. -więża odbija prawie wszystko (z przodu) -dobre zarobki (tak jak m4r napisał) Ale - posiada bardzo małą depresja działa (bywa wkurzające, wjedziesz na wertep i nic nie trafisz bo lufa mierzy w horyzont) -działo zadaje stosunkowo mało dam -w kadłub wchodzi jak w masło(czasami można coś 'wykątować') -muł (6km/h pod górkę), na prostym jakies 25km/h do 30 jak się rozpędzisz, więc jak jedziesz pod górkę to mozesz nie wyjechać żywy pod ostrzałem - poćwicz cierpliwosc na francuzach z 2-3 tieru. -czesto po trafieniu pada silnik (wczoraj w jednej biwie 3 razy ) -niemal co bitwa pada ammo rack (teraz mam wet ammo.. i perka w załodze) -obowiązkowo z sobą należy wozić gaśnice (lubi się zapalić od strzału w przód, z boku z tyłu, gdziekoliwek) Edytowane 5 Grudnia 2012 przez tom256 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2012 Dostałem raz od Lowe za 800hp *, a przeważnie obrywam za 350-400, więc nie pisałbym, że działo zadaje mało obrażeń ;) pzd *(żaden moduł ani załogant nie ucierpiał przy tym strzale, max dmg tego czołgu to 400, więc wtf ??? ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2012 -niemal co bitwa pada ammo rack (teraz mam wet ammo.. i perka w załodze) - czy wet coś daje? znaczy czy padanie spadło?O wybuchanie mi nie chodzi, bo to rzadko, ale padanie mnie interesuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2012 Dlugo czekaliscie na odblokowanie konta?? Zloto mam juz na koncie 14500 a dalej widze ze konto zawieszone ;/ Jakieś parę (3-4) godzin... Dostałem raz od Lowe za 800hp *, a przeważnie obrywam za 350-400, więc nie pisałbym, że działo zadaje mało obrażeń *(żaden moduł ani załogant nie ucierpiał przy tym strzale, max dmg tego czołgu to 400, więc wtf ??? ) Skąd możesz wiedzieć że to był Lowe, skoro nic modułów/załogi nie ucierpiało? Może to jakiś zaczajony ISU posłał Ci plombe z krzaków... -niemal co bitwa pada ammo rack (teraz mam wet ammo.. i perka w załodze) Ze wszystkimi innymi wadami się zgodzę, ale nie z tą... Nie wydaje mi się, że ammo pada jakoś częściej niż w innych czołgach. Za to silnik - masakra... naprawdę lepiej nie wystawiać przodu kadłuba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2012 Skusiłem się na T26E4 i jestem dość zdezorientowany. Bywają rundy, że odbijam niemal wszystko. Jednak bywają i takie, kiedy z połowy mapy potrafię zgarnąć 3-4 plomby z serii. Swoją drogą od Lwa to szybsze toto nie jest mimo, że med. Co prawda chyba się szybciej zbiera z miejsca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2012 Ze wszystkimi innymi wadami się zgodzę, ale nie z tą... Nie wydaje mi się, że ammo pada jakoś częściej niż w innych czołgach. Generlanie bardzo często padał mi ammo rack też na Tigerze z 88L71 i KT z 88L71 i na lte tych pojazdów Lowe nie wybija się zbytnio pod względem czestotliwosci tego uszkodzenia. Moze to też wynikac ze stylu gry.. Po zainstalowaniu Wet Ammo... rzadziej pada. Co od wybuch ammo to nie pamiętam kiedy ostatnio się zdarzył. BTW nie zozumcie mnie źle, pomimo że posiada dośc sporo wad to ma też mocne zalety i jest to wciąż naprawdę dobry czołg, na którym dobry gracz jest w stanie naprawdę świetnie grać i dużo zarobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2012 Skusiłem się na T26E4 i jestem dość zdezorientowany. Bywają rundy, że odbijam niemal wszystko. Jednak bywają i takie, kiedy z połowy mapy potrafię zgarnąć 3-4 plomby z serii. Swoją drogą od Lwa to szybsze toto nie jest mimo, że med. Co prawda chyba się szybciej zbiera z miejsca. Jeżeli władował Ci ktoś serię to musiał być z boku amx wyższego tieru z magazynkiem. Zależy ile Ci urywał na raz mógł to być amx 13 75 lub 90 a może lori lub amx50 100/120? Penetracja ich dział jest stosunkowo wysoka a boki i czapkę masz miękkie. No cóż, coś za coś, czołg jest tańszy niż Lowe a zarabia podobnie. Wczoraj od przodu biłem się z SP, ja byłem w e-75 z lufą od TII, gościu miał 55% winratio i radził sobie z czołgiem bardzo sprawnie. Władowałem mu w przód 4 kule za zero aż mnie skubany wykończył z pomocą kilku innych. Na szczęście i ja jemu urwałem większość hp a team ogarniał i wygrana. Pociski ładnie wchodziły dopiero jak zacząłem strzelać w "czapkę" czyli górną część wieży. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2012 SP... mając do wyboru jego i inny premium, wybrałbym inny premium. Nie można w nieskończoność polegać na kawałku blachy na przednim pancerzu. A na potwierdzenie tych słów: Parę dni temu mieliśmy już w przeciwnym teamie kolesia, którego zjechał nasz typiarz. Gość mu pogratulował i stwierdził, że coraz częściej ginie, bo coraz więcej ludzi (jak typiarz) już się orientuje, gdzie strzelać w SP. Ale - posiada bardzo małą depresja działa (bywa wkurzające, wjedziesz na wertep i nic nie trafisz bo lufa mierzy w horyzont) -działo zadaje stosunkowo mało dam -w kadłub wchodzi jak w masło(czasami można coś 'wykątować') -muł (6km/h pod górkę), na prostym jakies 25km/h do 30 jak się rozpędzisz, więc jak jedziesz pod górkę to mozesz nie wyjechać żywy pod ostrzałem - poćwicz cierpliwosc na francuzach z 2-3 tieru. -czesto po trafieniu pada silnik (wczoraj w jednej biwie 3 razy ) -niemal co bitwa pada ammo rack (teraz mam wet ammo.. i perka w załodze) -obowiązkowo z sobą należy wozić gaśnice (lubi się zapalić od strzału w przód, z boku z tyłu, gdziekoliwek) - jest i tak lepiej, niż w IS-3. W porównaniu do T34 żenada - tu się chyba każdy zgodzi. - tyle, co każde niemieckie działo z 8 tieru. Za to reload 10-12 sekund potrafi wkurzyć. - amen - 6km/h ma chyba każdy niemiecki HT. Gorzej jest w jego przypadku przy skręcie, bo wtedy robi zabójcze 2km/h. Przy uszkodzonym silniku można za to zapomnieć o podjechaniu pod dowolną górkę, a już na pewno o jeździe i skręcie w tym samym czasie. Czasem nawet murek jest nie do sforsowania. Na mieście dobija do 30km/h, na trawie odrobinę mniej. Z górki 35-40km/h ;] - i kierowca - trzeba dodać, że rack potrafi paść dwa razy z rzędu, a lew robi wtedy bodaj 1 strzał na minutę i jest jeżdżącą trumną. - jedna to mało. Przydałby się pakiet gaśnic. Lew to najlepszy snajper spośród HT 8 tierów (lepsza może być tylko *pantera z 88L(paK)71 i L100) i można nim bardzo dużo czołgów przytrollować nie będąc wykrytym. Jako maszyna supportująca jest idealny. Gorzej jest w pierwszej linii, ale tu z kolei odzywa się jego prędkość: Rzadko jest się w pierwszej linii, bo po prostu nie dojedzie się szybciej, niż inne czołgi. Działo jest zdecydowanie mniej frustrujące, niż to z T34 i IS-3, bo trafia zdecydowanie częściej (strzały za 0 pomijam). Możemy zrobić dzisiaj trening Lew vs reszta świata ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2012 Coś ostatnio (nie) urodzaj na SPG, od niedzieli grając 8-9 tierem mam w 4/5 bitwach po 4-5 SPG na drużyne :/ Masakra jakaś :( pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2012 Ja ostatnio grajac GWT mialem po 7 arty na team, w tym T8'ki. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2012 Możemy zrobić dzisiaj trening Lew vs reszta świata ;] Jak mnie w koncu odblokuja i bede wolny moge uzyczyc Lwa ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2012 Rozumiem ze ticket zalogowales? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2012 I lew ma o 150 hp więcej niż T34, ale co z tego. Nie pamiętam kiedy 1v1 zginąłem od Lwa. Czytając te Wasze cenne informacje o tym czołgu ciesze się, że Wargamming sprezentował mi i nie tylko T34. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2012 Sprezentowal to moze Tobie :P ja mialem dwa miesiace z zycia wyjete (choc nie wiem czy zaluje czy nie :P). W momencie gdy okazalo sie ze T34 przejdzie w premium nie mialem nawet ruszonego drzewka amerykanskiego. Najgorsze ze cisnalem jak szalony a WG i tak mialo obsuwe przez co zdazylem nie tylko kupic T34. ale i wymaksowac go, odkryc T30, zarobic na niego przy pomocy PzKpfw VI by w koncu owe T30 kupic :P i do dzis gnije w garazu.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2012 Rozumiem ze ticket zalogowales? Oczywiscie Odpowiedzi jednak wciaz brak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2012 Sprezentowal to moze Tobie ja mialem dwa miesiace z zycia wyjete (choc nie wiem czy zaluje czy nie ). W momencie gdy okazalo sie ze T34 przejdzie w premium nie mialem nawet ruszonego drzewka amerykanskiego. Najgorsze ze cisnalem jak szalony a WG i tak mialo obsuwe przez co zdazylem nie tylko kupic T34. ale i wymaksowac go, odkryc T30, zarobic na niego przy pomocy PzKpfw VI by w koncu owe T30 kupic i do dzis gnije w garazu.. I czyli dokładnie tak samo jak u mnie, Maxymili i pewnie paru innych ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2012 Sprezentowal to moze Tobie ja mialem dwa miesiace z zycia wyjete (choc nie wiem czy zaluje czy nie ). W momencie gdy okazalo sie ze T34 przejdzie w premium nie mialem nawet ruszonego drzewka amerykanskiego. Najgorsze ze cisnalem jak szalony a WG i tak mialo obsuwe przez co zdazylem nie tylko kupic T34. ale i wymaksowac go, odkryc T30, zarobic na niego przy pomocy PzKpfw VI by w koncu owe T30 kupic i do dzis gnije w garazu.. hehe, skąd ja to znam :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2012 Nie było tak źle przestańcie! ;) Założenie proste 20k/dzień i później czekanie 4 miesiące aż WG w końcu wprowadzi patch ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2012 Nie było tak źle przestańcie! Założenie proste 20k/dzień i później czekanie 4 miesiące aż WG w końcu wprowadzi patch No ale dzięki tej obsuwie doczłapaliśmy do końca drzewka robiąc T30 co też się opłacało ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2012 Nom, 2 czolgi gratis to było coś...103 do tej pory gram, w przeciwieństwie do is8, sprzedany na żyletki. Co do lowe to krótko po zakupie miałem w typie problem z przebiciem od przodu...potem lowe dostał nerfa(typ też ale...) i przebijalność wzrosła o 70%, tera znów jakoś dziwnie potrafi mi odbić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2012 Co do IS-8 to właśnie go kończę (zostało ok 7k xp do końca) i całość przejeździłem bez topowej wieży i silnika. ;> No i nawet wyszedłem na + jeśli chodzi o ilość fragów w stosunku do bitew. IS-7 nie kupię, bo raz, że nie chce mi się grindować ponad 6 baniek (wolę je wydać na czołgi VIII/IX T)a dwa, że nie gram w clanwarsach i dla samej przyjemności to wolę nowe drzewko zacząć. Tak trochę zabawnie dojść do X tieru bez perspektywy nabywania go. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2012 IS-8 jest fajny - coś jak IS-3, tylko większy. I często potrafi lepiej dingnąć, niż inne 9 tiery. Ciekawostka - do tej pory mi się na nim nie udało, mimo najszczerszych chęci, zrobić Asa. A okazji miałem całkiem sporo. hehe, skąd ja to znam A ja sobie T30 odpuściłem. Miałem dość po grindzie całego drzewka HT USA (wcześniej tylko medy do E8 miałem, bo czymś trzeba było zarabiać.). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2012 (edytowane) IS8 dinguje jesli przeciwnik nie wie gdzie strzelac, co jest zreszta malo prawdopodobne bo prawie caly front to jest jeden wielki hitzone (poza wiezyczka, a w dolna czesc kadluba wchodzi doslownie wszystko). Generalnie mysle ze IS8 to jest bajbardziej papierowy T9 HT. Edytowane 5 Grudnia 2012 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2012 (edytowane) Jakaś kompania na T8 ? Edytowane 5 Grudnia 2012 przez Szawel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2012 Generalnie mysle ze IS8 to jest bajbardziej papierowy T9 HT. To jest najlepiej opancerzony med 9 tieru. Ot paradoks. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2012 Jakaś kampania na T8 ? KOMPANIA może być jutro ;) Tylko należy wcześniej wyrazić chęć ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2012 Co najlepiej na T26E4? - rammer - naprowadzanie - ???? Chyba, że inny zestaw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2012 (edytowane) Wentylacja jest dobra na wszystkich czołgach http://wiki.worldoftanks.com/T26E4_Super_Pershing http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/146587-omowienie-i-rady-dotyczace-t26e4-super-pershing/#top Edytowane 5 Grudnia 2012 przez Ram1rez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2012 dzis mi idzie zajebiscie... zasrany wg... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...