Ram1rez Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2011 Z tego co wiem to nie liczą się premium tanki więc brakują Ci dwa/może trzy czołgi ;) Jak tu Trawienny wejdzie i będzie pisał, że mu nie idzie na T32 to go nie słuchajcie bo zarobił 3 fragi+ snajpera :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2011 (edytowane) Z tego co wiem to nie liczą się premium tanki więc brakują Ci dwa/może trzy czołgi ;) Jak tu Trawienny wejdzie i będzie pisał, że mu nie idzie na T32 to go nie słuchajcie bo zarobił 3 fragi+ snajpera :P Może zmienił już wieże na lepszą jak ja :lol: . Pierwsza gra z nową wieżą i trzy fragi bez durnego "nie przebiliśmy pancerza". Czyżby wieża dawała nie tylko dodatkowe HP? Edytowane 22 Października 2011 przez SilaHD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2011 Ja to [gluteus maximus] jestem: Diff tanks to kill: 36: С-51 T25 AT E-75 Т-54 M24 Chaffee ИС-7 M4A3E2 GW Tiger СУ-14 Объект 261 T30 GW Typ E T34 VK 4502 (P) Ausf. A M40/M43 Maus ИС-4 T28 GW Panther VK 4502 (P) Ausf. B T92 Объект 212 Jagdtiger M46 Patton БТ-СВ КВ-220 Valentine Т-127 T2 Light Tank T-15 PzKpfw V-IV Alpha PzKpfw II Ausf. J M22 Locust PzKpfw 38H735 (f) PzKpfw S35 739 (f) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2011 (edytowane) Jak tu Trawienny wejdzie i będzie pisał, że mu nie idzie na T32 to go nie słuchajcie bo zarobił 3 fragi+ snajpera :P Hehe bo to wlasnie tak wyglada. Nabijam fragi a i tak przegrywamy. O jak np tu: A wieze mialem jeszcze stara. Przed chwila zalozylem nowa i zaczynam testy :P EDIT: Yeaaaaaah! jest moc... jest potega... jest niezniszczalne 30cm stali! i kazdy moj strzal wchodzi (jesli tylko celownik jest zielony). Uwielbiam ten czolg :> Edytowane 22 Października 2011 przez Trawienny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2011 Kupujemy na spółkę? nowy T55 stan magazynowy 200000zł. Mi zostały takie: Maus Объект 704 E-100 T92 Объект 261 VK 4502 (P) Ausf. A M46 Patton GW Typ E КВ-220 БТ-СВ Valentine M6A2E1 M3 Stuart PzKpfw II Ausf. J PzKpfw V-IV Alpha Т-127 PzKpfw V-IV T-15 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banzai Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2011 Dawno mnie tak nie wrzuciło, prawie jak clan wars tylko bez arty, wygraliśmy 6:5 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1xer Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2011 (edytowane) w co najlepiej iść w IS ? z na początku 85 D-5T to marne działo, mam odkryte z KW-3 122 D2-5T ale rozumiem ze jak zawsze muszę odkryć po kolei silnik i gąski by móc zamontować wieżę pod niego. oo a jednak da sie przejść na 122 :P Edytowane 23 Października 2011 przez m1xer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2011 Poruszę już oklepany temat. Może stworzymy "klan" PurePC? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2011 To ja zasypie z powrotem: masz 2000 golda wylozyc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2011 Chyba założenie klanu kosztuje 2500golda ale w 100% nie jestem pewien. Zawsze można zrzutkę zrobić. Na pewno znajdzie się tu min 10 chętnych wtedy zrzutka po 3zł na konto zaufanej osoby i jest klan... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2011 Rozmawiałem z kumplem z 1PAD i opowiedział jak to w praktyce wygląda. Muszą być w gotowości bojowej na co najmniej trzy bataliony na najwyższym poziomie każdego wieczoru po kolka godzin, do tego dochodzą ćwiczenia drugi raz kilka godzin dziennie dla całego klanu. W sumie niezła dniówka dla klanu. Znajdziesz 100 chętnych gotowych tak zdeterminować swój tryb życia? Jeszce godzinę to mógł bym poświęcić ale nie 6 ;) codziennie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2011 Ale my nie chcemy klanu no-lifow tylko jak rozumiem tak for fun by pokazac, ze jestesmy grupa kumpli z forum ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banzai Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2011 Ta Da Zwycięstwo! Bitwa: Linia Zygfryda 23 października 2011 20:56:41 Czołg: KW-3 Doświadczenia: 2 101 Kredytów: 50 643 Osiągnięcia w walce: Rozpruwacz, Specjalista, Medal Bioltera, Snajper Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2011 Ale my nie chcemy klanu no-lifow tylko jak rozumiem tak for fun by pokazac, ze jestesmy grupa kumpli z forum ;) OK, ale gdybyśmy zdobyli choć jedno terytorium to miało by to sens. Ale bez takiej gry nie zdobędziemy ani jednego chyba, że na chwilę. Jeżeli chcecie mieć taki klan bez ziemi to ja też ;) zawsze to miło mieć coś za nickiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2011 Heh widziałem, że Scratix powrócił na łono WOT :lol: po banie miesięcznym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2011 malo brakowalo a dzisiaj mialby kolejnego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2011 Ta Da Zwycięstwo! Bitwa: Linia Zygfryda 23 października 2011 20:56:41 Czołg: KW-3 Doświadczenia: 2 101 Kredytów: 50 643 Osiągnięcia w walce: Rozpruwacz, Specjalista, Medal Bioltera, Snajper Jak by ta bitwa wyglądała bez Ciebie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2011 Nie ładnie tak za plecami obgadywać :razz: A co do bana to się powstrzymałem, gdyż uznałem że szkoda na pół roku stracić konto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2011 Oficjalnie mogę powiedzieć, że już jestem bliżej T34, niż dalej. Tzn, razem z free expem jestem poza 90k, a bez free expa prawie przy 90k ^^, I pewnie w przyszłym tygodniu będzie w garażu :D Jak tak dalej pójdzie, to jeszcze zdążę z IS i T-44 przed świętami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2011 A mozna wiedziec co sie stalo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2011 Panowie expi ktoś z was obecnie 7 tier?? Bo męczę się do E100 a samemu lipa grać a w klanie też słabo z tym tierem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2011 (edytowane) Głupie pytanie ale co się stanie z Is-4 po wprowadzeniu, któregoś tam patcha? Też idzie na premium tanka? Edyta: Ok znalazłem odp. IS-4 będzie w równoległym do IS-7 drzewku jako tier 10 Edytowane 23 Października 2011 przez Ram1rez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2011 Głupie pytanie ale co się stanie z Is-4 po wprowadzeniu, któregoś tam patcha? Też idzie na premium tanka? Edyta: Ok znalazłem odp. IS-4 będzie w równoległym do IS-7 drzewku jako tier 10 ma byc tak: IS-4 zostanie zastąpiony przez Obiekt 252 IS-4 stanie się pojazdem 10 poziomu, ale bez zmiany w załodze. Dodatkowo osoby posiadające IS-4 otrzymają Obiekt 252 ze 100% załogą oraz dodatkowym miejsce w garażu. Nierozdysponowane doświadczenie zostanie na Obiekcie 252, ale może zostać (na prośbę) przetransferowane do IS-4. Nie przewiduje się żadnych innych odszkodowań. Procedura zmiany podzespołów w IS-4: Jeśli gracz wynalazł silnik IS-4, ten sam silnik będzie dostępny zarówno na nowym IS-4, jak i Obiekcie 252 (ewentualnie zostanie zamontowany analogiczny silnik). Radio, wieża oraz zawieszenie będą traktowane w ten sam sposób. IS-4 oraz Obiekt 252 zostaną wyposażone w te same moduły, jakie były uprzednio zamontowane na IS-4 (ewentualnie analogiczne, jeśli zostaną zmienione). Działo, jeśli zostanie zmienione, prawdopodobnie będzie działać w ten sam sposób. Docelowo drzewo ZSRR będzie wyglądało tak: --------------------- Teraz i ja mogę napisać, ze brakuje mi 90k do T34 ;) ale wliczając free niestety. Bez sto i troszkę. ZA to ubiłem dziś pierwszego E100 yuppi! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2011 A co będzie jak ktoś ma wynalezionego, a niekupionego ISa (przechodzi do drzewka równoległego do KW-3)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2011 Dokładnie tak jak piszesz costi do tego będzie wieża coś na styl KV (z pierwszą wieżą mamy KV z drugą KV-2) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2011 Mam nafarmione trochę expa i teraz zastanawiam się co brać: IS3 vs King Tiger? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2011 Z IS3 możesz przejść na IS4 wiec potem dostaniesz Obiekt 252. Ale patrząc na to co wyrabia Tygrys II na polach walki to jakoś mnie bardziej ciągnie do niego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2011 Apropo, co zostawic do rozgrywek turniejowych - KT czy IS-3? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2011 Mogę tylko z perspektywy kierownika T32 powiedzieć czego bardziej obawiam się na polu bitwy. IS-3 nie wiem dlaczego ale nawet od frontu wchodzą mu pestki po 25%, natomiast KT odbija przodem i trochę trzeba z nim się bawić. Poza tym po KT jest E75 a to już hardcoreowy wóz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2011 Wg mnie KT. IS3 jest z papieru i (w becie, bo teraz celowo zatrzymalem sie na Tigerze) duzo lepiej gralo mi sie tygrysem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...