Eclipse Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2011 Jaki jest, jeżeli jest, limit na ilość osób w plutonie na koncie premium? jest 3 osoby. Podyktowane jest to tym ze jakby wpadly np. 5 osobowe plutony ogarnietych graczy ro zamiatali by cala mialkosc randomow. Ale i tak polecam grac w plutonie. W randomy juz zwyczjnie sie nie da. Debile, idioci, tchorze, bez jaj i mozgu. W konfiguracji roznej. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2011 Zazwyczaj cechy w komplecie ;) No to akurat oczywiste, że pluton ma przewagę o ile sam nie składa się z randowmów ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banzai Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2011 Jak są 2-3 plutony to zawsze można odliczać czas i w tym samym momencie wejść do bitwy, grałem już tak wiele razy, nie zawsze się trafi albo gra się przeciwko sobie :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2011 .... albo gra się przeciwko sobie :huh: Tez by było wesoło :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2011 Oj, byłoby. Wczoraj mi się trafiło granie przeciwko kumplowi w randomie. Pierwszy raz go tak spotkałem i nawet nie zauważyłem (nie wyświetla mi nicków, tylko typy czołgów). Ogarnąłem, że to on dopiero po tym, jak się do mnie odezwał na publicznym... szczegół, że wcześniej pomogłem mu zejść z tego świata - wpakowałem w niego trzy strzały z Hummela, z czego jeden za prawie 100% dmg, a dwa pozostałe zdjęły mu gąski :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2011 O, to zupełnie jak ja z Trawiennym :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2011 Na Trawiennego trafiłem też raz :D Na szczęście w tym samym teamie byliśmy i nawet wpadła wygrana ^^, Tymczasem na froncie: Radosne k... mać <_< Do tej pory 1 wygrana, 8 9 przegranych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2011 m4r miałem kiedyś podobną akcję. Pora teraz trochę pograć tym M26, może lepsza passa niż wczoraj będzie. :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2011 (edytowane) Udało mi się nafarmić na T34! Co prawda musiałbym użyć free expa by go odblokować ale i tak jest już mój i nie ucieknie ]:-> Czas trwania misji: mniej niż 18 dni!! fanfary, gratulacje itd na pw :P :P Edytowane 27 Października 2011 przez Ram1rez 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2011 Czy ktoś już wie kiedy wchodzi patch 7.0? Mimo, ze developer nie zapowiadał, że w nim miał by się znaleźć M103 a tym samym T34 przejść do premium, to jednak jasno tez nie stwierdził, że tego na pewno nie będzie a że brakuje mi jeszcze 63k (nie licząc 15k free) do T34 to też nie wiem, czy cisnąć na maksa przed patchem, czy też spokojnie czekać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2011 No ja bym nie dumał tylko cisnął ile wlezie i tak też robię :lol: Trawienny mnie opuścił w plutonie i samemu nie dało się wygrać choć się starałem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2011 Czy ktoś już wie kiedy wchodzi patch 7.0? Mimo, ze developer nie zapowiadał, że w nim miał by się znaleźć M103 a tym samym T34 przejść do premium, to jednak jasno tez nie stwierdził, że tego na pewno nie będzie a że brakuje mi jeszcze 63k (nie licząc 15k free) do T34 to też nie wiem, czy cisnąć na maksa przed patchem, czy też spokojnie czekać? Niejednokrotnie było powiedziane, że w 7.0 nie będzie żadnych czołgów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2011 To w takim razie, jeżeli ktoś ma premium, to powinien jeszcze zdążyć, przynajmniej ma spore szanse z T34. Ja gram w amerykańskiej linii od 14 września i już jestem tydzień od końca lekko licząc, a na upartego z premium to jeden dzień ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2011 Ja jak się uprę, to jeszcze T30 zdążę odblokować zanim mi się premium skończy :lol: T34 będzie dzisiaj, do IS-ów mnie nie ciągnie, a coś robić trzeba :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2011 (edytowane) Odblokować T30 i je kupić to gratis jeden czołg Tier X warty ok 6,5 kk kredytów. Tak, że też nie byle co ;) ale na to czas jest do q1 2012. Ale ja już mam dość ;) chociaż jeżeli wymienią w marcu to zdążę nawet po jednej gwiazdce dziennie ;) Edytowane 28 Października 2011 przez Sławomir Guzik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2011 Dobrze, ze w weekend zjazd na uczelni to sie na wykladach odrobi zaleglosci w expieniu ;) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banzai Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2011 Dobrze, ze w weekend zjazd na uczelni to sie na wykladach odrobi zaleglosci w expieniu ;) Zakuwać a nie tanki :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2011 I kolejny zmywakowy magister będzie... po co? :> Lepiej niech pogra, przynajmniej studia z czymś miłym będzie kojarzył :lol: 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2011 (edytowane) Jak będziecie mieli Lowe przed sobą od przodu to walić w sam środek wanny , równo między gąsienicami, 3 max 4 strzały i bye bye. Najpierw waliłem w gąski, ale oprócz zatrzymania nie schodziło nic HP, a potem takie ładne miejsce znalazłem, że lodzio miodzio. Ale miałem losowanie: NO arty, 1 TD i prawie same cieżkie. I już sie zapowiadało na fajną bitwę, jak idiota z mojego teamu, Tigerem P, pierwszym strzałem rozwalił mi ammo racka i no miałem pozamiatane. Edytowane 28 Października 2011 przez SilaHD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2011 Jak będziecie mieli Lowe przed sobą od przodu to walić w sam środek wanny , równo między gąsienicami, 3 max 4 strzały i bye bye. Najpierw waliłem w gąski, ale oprócz zatrzymania nie schodziło nic HP, a potem takie ładne miejsce znalazłem, że lodzio miodzio. Ale miałem losowanie: NO arty, 1 TD i prawie same cieżkie. I już sie zapowiadało na fajną bitwę, jak idiota z mojego teamu, Tigerem P, pierwszym strzałem rozwalił mi ammo racka i no miałem pozamiatane. A było odzałowac i za 3k repair kit kupic. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2011 Zakuwać a nie tanki :lol: Hehe sorry ale jakos nie chce mi sie sluchac wykladu z wprowadzenia do calek po raz trzeci w zyciu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestCoach Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2011 Co polecacie na 3 moduł do KW? Zastanawiam się między szybszym celowaniem a osłoną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2011 Hmm... jak dla mnie - osłona nic nie daje. Raz miałem i nie zauważyłem żadnej różnicy. Wolałbym celowanie. Świeży news z blogu Overlorda n.t. 7.0: Co mi się rzuciło w oczy: Don't rage quit! If you leave the battle before it ends (and your vehicle is safe and sound), it will be locked until the end of the battle, giving your enemies chance for easy kill (exp/credits). If somehow it makes to the end of the battle, the tank will be blown up automatically. Full repair costs, yes. :) Czyli... walczymy do końca :twisted: Dobrze, bo już widziałem eksplodujących pod koniec bitwy durniów. We've hit them hard! There will be changes to penetration mechanics. First of, we are reducing the normalization parameter of AP and APCR shells, therefore the effectiveness of sloped armor will see an increase. Also the new mechanics for HE will be in place (defining the spot with the thinnest armor to burn through), ensuring more realistic and credible penetration and damaging. Czyli jak teraz w T32 mam problem z przebiciem przodu KT, tak będzie jeszcze trudniej. A czytając między wierszami - "zróbmy E-75 jeszcze trudniejszy do zdjęcia"... Ale kawałek dalej jest coś o modyfikacji hitboxów, więc może jednak nie będzie tragedii. Changed shells for 8.8 L/71 gun. Yes, damage increase is planned. However the current DPM will be retained.Czyli Tygrys dostanie mocniejsze działo. Dobrze, bo pamiętam, że jak nim jeździłem, to T29 i IS się bałem. A całkiem niedawno, latając T29, myślałem sobie tylko "frag". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2011 Przypominam, że jutro jest exp x5 za pierwszą wygraną. Bonus trwa od 5:30 UTC do 5:00 UTC dnia następnego, więc najbardziej zdeterminowani mają szanse zgarnąć go dwa razy ;) Dla porządku przypominam, że Polska jest póki co w UTC+2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestCoach Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2011 Co mi się rzuciło w oczy: Czyli... walczymy do końca :twisted: Dobrze, bo już widziałem eksplodujących pod koniec bitwy durniów. Oooo, jak gram artą albo KW z trollgunem to czasami wychodzę z bitwy żeby przeciwnik nie zdobył fraga, bo i tak nie zdążę już przeładować, a jestem ostatni na mapie. ...wiem menda ze mnie :lol: Czyli co się stanie z HE bo nie bardzo rozumiem? Czyli Tygrys dostanie mocniejsze działo. Dobrze, bo pamiętam, że jak nim jeździłem, to T29 i IS się bałem. A całkiem niedawno, latając T29, myślałem sobie tylko "frag". Mogliby też trochę podkręcić parametry 75 L48 i 88 L56 bo przebicie czegoś z tych dział to powód do święta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2011 A było odzałowac i za 3k repair kit kupic. Mam co widać na screenie i g...to daje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2011 Z tymi zmianami penetracji to już trochę przeginając. Ja się moim mediumem ledwo co mogę przebić przez czołgi mojego tieru ( np KT) a o takich rzeczach jak E-75 nawet nie mówię, tego nawet od tyłu się łatwo nie da zdjąć o ile się uda tam zajechać. Idiotyzm, to jeden z najbardziej niezbalansowanych czołgów w grze :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2011 31-10 niespodzianki, ciekawe jakie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2011 WORLD OF TANKS - OVERLORD'S BLOG: Thoughts on the Upcoming 7.0 Overlord said... Q: This update will come before the end of november you think? And your ETA for French tank? A: That's difficult. We all hope we can make it before November ends. October 28, 2011 2:16 PM Czyli rajd do T34 spokojnie da się skończyć :) Choć z drugiej strony: Overlord said... Q: Any new tanks premium or not incoming with 7.0? A: Yup, there will be two special premium tanks. The details on them will be revealed soon. October 28, 2011 3:06 PM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2011 U mnie już cholerstwo stoi w garażu i czeka na bycie premium :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...