radiergummi Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2012 IS-4 vs M103 Na tą chwilę M103 nadaje się by go pociąć na żyletki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2012 Ktoś już załapał o co chodzi jeśli w grażu przy członku załogi zapala się strzałka w górę, a on sam się lekko podświetla? Praktycznie w każdym z pojazdów przy różnych członakch zalogi coś takiego mi się teraz pojawiło. Włączone przyspieszenie szkolenia załogi i pokazuje który czołgista dostaje bonus. Wyłącz, to przestanie się podświetlać. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2012 @up, thx (+) też nie wiedziałem o co z tym chodzi :) Możecie się zalogować? Luncher stoi mi na spr. dost. aktualizacji. WIesza się. Mam szukać u mnie problemu czy to coś u nich się sypło? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulik_ Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2012 (edytowane) Śmiga wszystko. Ale chodzi o procent graczy grający typem czołgu (Czyli HT np) czy danym modelem? I o średni exp z wszystkich bitew czy tylko tej ostatniej? edit: też mam KV I klasy czy to znaczy, że jesteśmy w 5% graczy, którzy najbardziej wymiatają tym czołgiem? :D Wczoraj cały wieczór grałem KV, to co trollgun teraz wyprawia to magia :D Ale oprócz I klasy jest jeszcze medal "M" - mistrz kierownicy, i tam musisz mieć średnio więcej niż 99%. I to mi w obiekcie wpadło Edytowane 31 Marca 2012 przez zulik_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiisiio Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2012 IS-4 vs M103 Na tą chwilę M103 nadaje się by go pociąć na żyletki. Ty patrz na statystyki, ja popatrzę na bitwy. Przed chwilą bitwa: trzy top tanki u nas - M103, u przeciwnika 2xIS-4. Wszystkie M103 przeżyły do końca bitwy, dwa IS-4 padły dość szybko, trzeci jakoś dotrwał do końca. Może i ma swoje minusy ale bardzo przyjemnie się nim gra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2012 @up, thx (+) też nie wiedziałem o co z tym chodzi :) Możecie się zalogować? Luncher stoi mi na spr. dost. aktualizacji. WIesza się. Mam szukać u mnie problemu czy to coś u nich się sypło? Wchodzę przez worldoftanks.exe, launcher coś stoi. Ma ktoś linka do Jimbo Crosshair moda działającego z 0.7.2? Linki z oficjalnego forum nie działają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2012 W co teraz warto iść jeśli chodzi o niszczyciele ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2012 (edytowane) Ja wrzucilem J1mBo's z oficjalnego forum (http://forum.worldof...-crosshair-mod/) przy czym bez katalogu maps (Dla server-side) i wszystko smiga jak nalezy. No dobra z wyjatkiem buga "240m" Edytowane 31 Marca 2012 przez Trawienny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2012 A możesz gdzieś to wrzucić, bo coś się mirrory skaszaniły? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbq Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2012 przed 7.2 graliście ze skinem weakspotów? ja sie przyznam, że miałem naprawdę długą przerwę w grze i powracając pod koniec lutego oczom mym ( ukazał się las :P ) ukazały się skiny z weakspotami, mówię sobie - będzie łatwo ! - no ale koniec końców wiele mi to nie dało, po prostu nauczyłem się grać na swój sposób i te weakspoty tak już pozostały, przy czym czasem faktycznie takie malutkie spociki typu wystajacy karabinek.. no dawały przewagę ;) teraz jakoś dziwnie się gra bez tego, bez tych kolorowych czołgasów :D są już jakies działające? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2012 Ode mnie z katalogu (orginalna paczke juz usunalem): Download gui.rar from Sendspace.com - send big files the easy way 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2012 Boszz... ale mam dzień Trolla :D Najpierw w E-75 goniłem jakieś biedne SU: Strzeliłem raz - zostało mu 20hp. Zanim przeładowałem, koleś zaczął uciekać zygzakiem >> ja za nim :lol: Chwilę wcześniej zjechałem resztę jego grupki (KT, jagdpantera, 3601h) z tej flanki... nie wiem o czym myśleli. Jedyny dmg jaki dostałem, był od KT i jakiegoś amx-a, który zginął zanim się nim zainteresowałem. Zaraz po nich zjechałem IS-4, który chyba się wystraszył, bo siedział za kamieniem :lol: A teraz mieliśmy bitwę VII - X tierów. Zostaliśmy na mapie tylko ja (4502a), m12 i gw pantera vs E-75, IS-3 i 2 gw pantery. Rozwaliłem E-75 i IS-3, potem wyspotowałem artylerię (zniszczyłbym jedną, ale wykończyła ją druga... nooby, potem drugą zjechała nasza m12 )... flawless victory. Mastery badge 2 klasy na stockowym 4502 :lol: . Ależ ludzie muszą mało expa na nim zdobywać, skoro do tego wystarczyło 960. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobras Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2012 Pierwszy sukces na nowej mapie, muszę przyznać, że na kampienie tdkiem nadaje się wyśmienicie. Zwycięstwo! Bitwa: Prowincja 31 marca 2012 12:56:31 Czołg: T25 AT Doświadczenia: 3 588 (x3 za pierwsze zwycięstwo każdego dnia) Kredytów: 36 092 Osiągnięcia w walce: Odznaka mistrzowska: As pancerny, Medal Kołobanowa, Specjalista I screny: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ns5 Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2012 Jako ze nie ma w co grac przysiadłem troszkę do tanków :D jak widać opłacało się :P Zwycięstwo! Bitwa: El Haluf 31 marca 2012 17:04:32 Czołg: GW Tiger Doświadczenia: 1 698 Kredytów: 59 803 Osiągnięcia w walce: Odznaka mistrzowska: As pancerny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2012 (edytowane) Przed 7.2 w headerze na stronie WoTa byl Tiger II. Co jest teraz? Edytowane 31 Marca 2012 przez Trawienny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestCoach Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2012 :lol: 1 kwietnia blisko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2012 Jest jakaś działająca modyfikacja co zmieniała wszystkie te bzdury w grze w stylu pokazywała HP czołgów, ile zdał strzał DMG, zapomniałem jak to się nazywa. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2012 OTM, choć obecnie w zasadzie wszystko jest w opcjach gry ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2012 (edytowane) T29 vs. wyższy tier. Ding ding ding....świetnie :/ Edytowane 31 Marca 2012 przez Havoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2012 To jakaś nowość? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2012 Hehe, no ...miałem nadzieję że cokolwiek się po patchu zmieni ;-) Ale widzę że trzeba odpuścić zupełnie to drzewko. Szkoda czasu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2012 (edytowane) Hehe, no ...miałem nadzieję że cokolwiek się po patchu zmieni ;-) Ale widzę że trzeba odpuścić zupełnie to drzewko. Szkoda czasu. Ja bym tak nie przesadzał ;) M103 i T110 to całkiem fajne czołgi. T110 walcząc przeciw IS7 spuszczał mu niezłe baty, od przodu sporo rykoszetów, szybki, bardzo zrywny, jak na X tier bardzo przyjemny czołg imo. Najbardziej wk***** jest te 1-5% jakie zostaje na czołgach to jest parodia. Edytowane 31 Marca 2012 przez SilaHD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2012 Prawda, 2 razy mnie to ucieszyło bo przeżyłem. Ale mam świadomość...psuje to fun z gry. Waliłem w jakiegoś TD (już nie pamiętam) a on we mnie i też przerypałem (T29) bo jemu zostało nagle 10% a 3 moje pozostałe strzały zrykoszetowały :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2012 (edytowane) Chyba smoki w WoWP byly bardziej przekonujace niz to (choc dwulufowa Koalitsiye bym chetnie zobaczyl :P): Edytowane 31 Marca 2012 przez Trawienny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2012 Polecam też przejrzeć galerię renderów, rangi userów na oficjalnym forum i obejrzeć Wargaming TV z Ratte i Mausbowling (jest nawet po angielsku). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pix3l Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2012 T29 vs. wyższy tier. Ding ding ding....świetnie :/ Też gram T29 i wg mnie ten czołg jest zajebisty. Ze 105mm dingi wchodzą tylko trzeba po weakspotach celować, jak bijesz pod kątem albo TD w przód to nic dziwnego że nic nie wchodzi. A mega wqrwiające jest to, że wypłącając przeciwnikowi bułe, która powinna go zmieść, zostaje mu 12 HP. Dzisiaj z 20 takich sytuacji miałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2012 (edytowane) To drzewko jest prawdziwe czy to radosna zabawa jakiegoś fana WoT ? Bo w pierwszym WG upadł chyba na głowę - wprowadzenie do gry MBT ( bo z niczym innym mi się nie kojarzą T-72 i T-90 ) kompletnie ją rozwali . Czołgi typu Maus / E-100 / T34 / IS-7 itp. będą praktycznie rozstrzeliwane , może bezpośrednie trafienie HE z GW Tiger czy czy któregoś z ruskich Objectów może im coś zrobi ale z drugiej strony ciężko będzie trafić 50-tonowy czołg jadący z prędkością 65 km i strzelającego co chwila pociskiem zdolnym przebić 500+ mm pancerza z odległości 2+ km ( APFSDS-T 3BM46 czy HEAT 3BK21B ) . O innych zaletach MBT nie mówiąc . Jestem ciekaw w jakiej wersji będzie T-72 - T-72A , T-72B , T-72M1 ( na którym bazuje nasz Twardy ) czy jeszcze inna wersja - bo jednak jest ich trochę i dość mocno się różnią . Co dalej - Niemcy dostaną Leo 2A4/A5 lub A6 , USA M1A2 , Funfoclocki Challengera 2 , Żabojady dostaną AMX-56 Leclerc , do premium wstawią Merkavę III lub IV :lol2: Edit . To drzewko to chyba żart primaaprilisowy , wątpię aby WG był na tyle głupi aby umieszczać w grze MBT nawet jak mocno nagną fizykę tych czołgów . Edytowane 31 Marca 2012 przez reyden Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobras Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2012 Dokładnie, mamy prima aprilis. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2ms2ms Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2012 (edytowane) jak z 2-12 zrobić 15-12 na t110 :lol2: T110 Edytowane 1 Kwietnia 2012 przez 2ms2ms Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2012 M103 ma zwalona ekonomie. T34 z 120 spokojnie wychodzil na plus tutaj przy dobrej bitwie gdzie zgarnalem Confederate i przezylem z polowa hp ledwo mi sie koszty zwracaja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...