ath Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2013 Poglądaj jakieś gameplaye na yt, żeby zaczaić ocb jak wcześniej nie miałeś styczności z samolotami. Wysłane z SGS@cm 10.1 / Tapatalk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestCoach Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2013 Poczytaj, poszukaj informacji o stylach walki: - Angles fighting aka Turn'n'Burn - Energy fighting - Boom'n'Zoom Ja osobiście uczyłem się z filmów z tego kanału: http://www.youtube.com/user/ramjb/videos seria RAMJB's Fighter Combat School Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2013 (edytowane) Wczoraj zacząłem pogrywać - b.fajna gra, przyjemnie się lata i nawet całkiem nieźle strzela . Zagina mnie natomiast kumpel, który gra joyem. Wyposażony we wspomniane urządzenie ani razu w nikogo nie trafiłem przez ~15 minut gry, z kolei on kosi nim "wyborowo" (przynajmniej z perspektywy początkującego ). Edytowane 26 Czerwca 2013 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2013 To tak jakbyś całe życie grał w ścigałki na klawie i przesiadł się na kierownicę, na pewno na początku będzie szło o wiele gorzej. ;> Joy przydaje się ale w trybie historycznym - realistycznym, inaczej się mija z celem, bo wszystko zrobisz na myszy szybciej i sprawniej. Jedyne co umyka to fun, wiadomo joyem klimatyczniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2013 Jw. Przez całe życie grałem na klawie w przeróżne ścigałki , a u kumpla jak raz zagrałem na kierze to auta nie mogłem opanować . Po prostu się przyzwyczaiłem do jednego kontrolera . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2013 Troche pograłem, czesto coś uda się zestrzelić. Jeszcze muszę się poduczyć jak strząsnąc z ogona przeciwnika. Widzę znwou że ruska gra i ruskie samoloty sporo lepsze, przynamniej te z 0 i 1 tieru. Chaika to po prostu maskara, nawet dla wyższych tierów. U niemców bida aż piszczy, podobnie japonce. Daje rade u angoli Hurricane z 8 km No ale to głownie 1 tiery BTW widze zep jawia się sytuacja z WOT. 1 wygrana 10 przegranych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestCoach Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2013 Poczekaj na 109-tki, są bardzo dobre, u Japończyków świetna jest Hayabusa (Ki-43) i Ki-63 Hien. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ditz Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2013 Na wyższych tierach (nie licząc odrzutowców) zdecydowanie dominują Niemcy i to nawet pomimo nieco za mocno buffniętego F4U. Nie oceniajcie też samolotów po trybie arcade, dopiero w bitwach historycznych naprawdę czuć każdą jedną różnicę w parametrach poszczególnych maszyn. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestCoach Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2013 Kolejna garść screenów jednostek naziemnych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2013 Dzięki za rady. Ostatnio wpadłem na ciekawy sposób niszczenia bombowców. Z racji że jeszcze jestem noobem, zestrzelenie bombowca karabinkami 7.62 wymaga sporo amunicji. Zacząłem zatem stosować rakiety :) Wiekszość bombowców spada po dwóch trafieniach :]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2013 Powiem Wam ze zapomnialem lekko o WoT... Ta gra jest poprostu bardziej relaksujaca... Zabralem sie za Angoli... Hurricane mk.II jest maksymalnie wypasny Ruskie 5-6 tieru tez bardzo mile... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2013 Panie, ile ja mam zestrzeleń rakietami... :) Nawet i myśliwce da się strącić przy odrobinie farta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2013 Powiem Wam ze zapomnialem lekko o WoT... Ta gra jest poprostu bardziej relaksujaca... Zabralem sie za Angoli... Hurricane mk.II jest maksymalnie wypasny Ruskie 5-6 tieru tez bardzo mile... Tutaj nie ma takiej adrenalinki i dbania o zabawkę, jak Ci zestrzelą jedna to bierzesz kolejną, później kolejną i tak kilka razy w tej samej bitwie. ;> Akurat dla mnie to jeden z większych minusów w WT, jeszcze można użyć jakiegoś talizmanu i wskrzesić sobie rozwalony samolot. ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2013 Ale masz tez jazdy ze walczysz samolotem 3 teru a przeciwnik 13.... I o dziwo masz szanse stracenia go... w Wot roznica 5 tierow czyni Cie niesmiertelnym wzgledem slabszego przeciwnika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2013 Tutaj nie ma takiej adrenalinki i dbania o zabawkę, jak Ci zestrzelą jedna to bierzesz kolejną, później kolejną i tak kilka razy w tej samej bitwie. ;> Akurat dla mnie to jeden z większych minusów w WT, jeszcze można użyć jakiegoś talizmanu i wskrzesić sobie rozwalony samolot. ;/ Po czym albo becelujesz, albo czekasz tydzień... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2013 Tutaj nie ma takiej adrenalinki i dbania o zabawkę, jak Ci zestrzelą jedna to bierzesz kolejną, później kolejną i tak kilka razy w tej samej bitwie. ;> Akurat dla mnie to jeden z większych minusów w WT, jeszcze można użyć jakiegoś talizmanu i wskrzesić sobie rozwalony samolot. ;/ Panie kto gra na arcade..... Ja pograłem trochę na arcade, ale tam gra sensu nie ma. Samolotem robisz co chcesz, pokazuje ci gdzie masz celować, dodatkowo masa dzieciarni i team killów..... Pykam na historycznym, jest 100x lepiej, jedyne co wkurza to czas dołączania do rozgrywki...minuty;| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2013 Arcade jest fajny, żeby wpaść, polecieć jedną-dwie bitwy na odstresowanie i wyjść. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2013 Panie kto gra na arcade..... Ja pograłem trochę na arcade, ale tam gra sensu nie ma. Samolotem robisz co chcesz, pokazuje ci gdzie masz celować, dodatkowo masa dzieciarni i team killów..... Pykam na historycznym, jest 100x lepiej, jedyne co wkurza to czas dołączania do rozgrywki...minuty;| Większość ludzi gra na arcade dlatego tyle czasu czekasz na historyczną. ;> Jakbym chciał pograć w sima to bym wybrał IŁ-2 albo właśnie wings of prey (czyli to samo co WT tylko bez odblokowywania samolotów). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2013 Nie no ostatni poziom realistyczny to dla mnie sim, i to mnie nie kręci, bo nawet wylądować nie potrafię:D:D Historyczny ot oczko wyżej od arcade, i nie ma takiej sieczki, szczerze się bardziej tam relaxuje niż na arcade. Ale kto co lubi;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2013 (edytowane) Zabralem sie za Angoli... Hurricane mk.II jest maksymalnie wypasny heh to ja odniosłem zupełnie inne wrażenie, już nie mogę się doczekać Spitfire MK IX i Mk XVI... Huricanem po prostu nie da się poszaleć bo ma zbyt małą siłę ognia i jest za wolny... co z tego, że nieźle się kręci skoro połowa samolotów mu po prostu ucieka... Już w Spitfire Mk2 się nieporównywalnie lepiej lata ze względu na działka. Raz przycelujesz i spokój, można się brać za kolejnego jakby ktoś chciał polatać razem w trybie historycznym albo realistycznym to walcie - nick: kkNd Edytowane 18 Lipca 2013 przez kkNd! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czullo Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2013 ja za to chetnie polatam w arcade albo historyku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestCoach Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2013 (edytowane) Jest okazja zdobyć łącznie 300 złotych orzełków. Event startuje w Niedziele,21 Lipca, od godziny 17:00 do 21:00Grając w War Thunder (jakikolwiek tryb gry) dostaniesz:50ZO za trzecie zwycięstwo.Nastepne 100ZO zostanie wysłane na twoje konto po osiągnięciu piątego zwycięstwa.I ostatnie 150ZO znajdzie się u Ciebie, po finałowym i ostatnim dziesiątym zwycięstwie. http://warthunder.com/pl/news/27/current/ Edytowane 20 Lipca 2013 przez WestCoach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czullo Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2013 Mogę podać szybki sposob na duzo zwyciest w malym odstepie czasu. Wchodzimy do gry Arcade giniemy jednym samoloten nie gramy kolejnym wychodzimy z bitwy, wchodzimy do nastepnej rozgrywki, szybka smierc i ponownie kolejna walka. Pamietajcie ze nie liczy sie czas spedzony w danej bitwie ilosc zestrzelen tylko wynik koncowy i to czy w bitwie bedziemy 5 sekund czy 15 minut nie ma znaczenia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2013 A to nie zgłaszają takich afk ? Bo w WoWP dosyć szybko lecą bany dla takich cwaniaków. ;> Zresztą automat też to łatwo wychwyci, że masz 100 bitew a ani jednego fraga/hita. No i po trzecie po co w ogóle tak grać, to ma być zabawa czy jakaś smutna farma ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czullo Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2013 Ale ty nie jestes AFK tylko wychodzisz z bitwy jak zginiesz w pierwszym samolocie to nie jest nigdzie zabronione. I to nie jest sposob na gre bo w WT w przeciwienstwie do WoT dostajesz ex i pase za przeleciany czas, ilosc trafien itd. Tylko sposob na szybkie 10 zwyciestw :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2013 (edytowane) To może pójdą po rozum do głowy i wyłączą xp za przeleciany czas wtedy takim cwaniakom nie będzie się opłacało walić w wuja. Mów co chcesz ale to jest rozpierdzielania rozgrywki uczciwym graczom i nie cierpię takiego debilizmu. ;/ Edytowane 20 Lipca 2013 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2013 Panowie jest jakiś bonus za grę w betę? Jak gra wyjdzie oficjalnie? Wysłane z mojego XT910 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2013 Za zamkniętą był bonus, dostałem po 1-2 samoloty premium z każdej nacji. Plus chyba około 500 orzełów. Co do otwartej to nie wiem, ale na pewno bonusem będzie niewyzerowanie poziomu który nabijesz do oficjalnego startu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2013 To może pójdą po rozum do głowy i wyłączą xp za przeleciany czas wtedy takim cwaniakom nie będzie się opłacało walić w wuja. Mów co chcesz ale to jest rozpierdzielania rozgrywki uczciwym graczom i nie cierpię takiego debilizmu. ;/ Skup się - dostajesz exp i kasę za czas spędzony w bitwie w samolocie (oprócz trafień, fragów itp.). Właśnie teraz opłaca się grać do końca, wyłączenie tego tyko spotęgowało by ilość AFK. Uprzedzając - mapa jest skończona i taki AFK orzeł dość szybko wyleci, umrze i będzie stał na ekranie wyboru samolotu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 21 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2013 (edytowane) Jest okazja zdobyć łącznie 300 złotych orzełków. http://warthunder.com/pl/news/27/current/ Co więcej: 8 A.M. — 12 A.M. PDT (July 21st 15:00 — 19:00 GMT) 6 P.M. — 10 P.M. PDT (July 22nd 01:00 — 05:00 GMT) Czyli jakby ktoś nie załapał się na pierwsza sesję, zawsze pozostaje druga . Edytowane 21 Lipca 2013 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...