Skocz do zawartości
PrzezPowieki

Mp4 Mp5 pomoc w wyborze

Rekomendowane odpowiedzi

Witam potrzebuje pomocy nie jestem na bierzaco w tym sprzecie no wiec tak chcialbym zeby urzadzenie to mialo minimum 8gb mile widzane wejscie na karte pamieci aparat wbudowany glosnik moglo by odtwarzac roznego typu pliki rmvb itp ale moge sie bez tego obejsc chce tez zeby to nie byl jakis chinski bubel a do groma tego jest ostatnio na allegro widzialem mp5 8gb z wieloma funkcjami za 70zl ale podobno gdy zapelni sie polowe pamieci zaczyna sie wieszac takze chce solidne urzadzenie dobre jakosciowo na lata problemem troche stanowi cena moge wydac do 350zl

Z gory THX za pomoc w doradzeniu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zainwestuj w słownik, a nie w empetrójkę.

Odtwarzacze mp3 - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne

NIE MA CZEGOŚ TAKIEGO JAK ODTWARZACZ MP5!

@down: tak, teraz to się nazywa dysleksja - kiedyś to się nazywało głupota vel. lenistwo.

Edytowane przez zzizzy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wpisuje to co mi podajecie i mi same karabiny wychodza

Ewidentnie jesteś więc dyslektykiem ;] Ale skoro pytasz:

MP4 Creative Zen X-Fi 2 8GB Nowy Gwara Dotykowy! (1555454318) - Aukcje internetowe Allegro

SanDisk Sansa Fuze+ 8GB Nowy Gwarancja (1555454713) - Aukcje internetowe Allegro

http://allegro.pl/mp3-mp4-creative-zen-x-fi-style-8-gb-gwara-nowy-i1555454359.html

Firmy porządne, większość wymienionych przez ciebie funkcji posiadają no i jakość wykonania tych odtwarzaczy jest spoko.

Edytowane przez Caleb

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Osoba rzeczywiście mająca dysleksje (nie wyciągnięte od lekarza zaświadczenie) przynajmniej próbuje walczyć ze swoją chorobą. Poza tym masz w przeglądarce coś takiego jak korekta pisowni, a oprócz tego zwykłe myślenie naprawdę nie przestaje działać przy tej chorobie.

Caleb > Creative odpuść, nic specjalnego. Sansa Fuze może być. Do 350zł szukał bym jeszcze ew jakiegoś Sony, np. NWZ-E444.

Ogólnie rzecz biorąc, wszelakie odtwarzacze MP4, MP5 itd (:P) to dalej najzwyczajniejsze odtwarzacze mp3. Dalsze cyferki w nazwach producenci podają po prostu w celach marketingowych. Więc zzizzy błędu nie popełnił zwracając ci uwagę że nie jest to miejsce przeznaczone na taki temat, co masz zresztą wyraźnie napisane na samej górze strony w tym dziale.

Edytowane przez YogiCK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie ta którą podał Caleb.

Pisanie zgodnie z zasadami ortografii i interpunkcji dalej boli? Jak by mnie tak zjechali za coś takiego, przynajmniej spróbował bym pisać poprawnie.

Btw mój nick to YogiCK, nie jogi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panie dyslektyku nie istnieje takie coś jak MP4(poza formatem plików video) i MP5(poza bronią).

Mój cowon(a do nowości nie należy) według twoich standardów oznakowania powinien się chyba nazywać MP10, ale producent nazwał go PMP(Portable Media Player) i tak nazywać można wszystko co odtwarza filmy(tylko bajer) i muzykę w co najmniej kilku formatach.

ALE dla ciebie NIE jest ważna ilość formatów tylko ilość pamięci, aparat i kilka innych dupereli, a to ma KAŻDA nowa komórka, lepiej kup sobie telefon nowy z ekranem dotykowym i będziesz szczęśliwy.

Nie masz pewnie wymagań co do jakości dźwięku i nawet pewnie nie wiesz co to FLAC i inne w rodzinie bezstratnych, a o słuchawkach też pewnie nie myślisz i będziesz korzystał z dołączonych do zestawu lub jakiś tanich które basu i czystości muzyki nigdy nie oddadzą.

Poza tematem, to nie tłumacz się dysleksją bo to jedynie choroba wymyślona dla leniwych osób, którym się nie chce pisowni sprawdzać, jeżeli masz M$ WORD, lub odpowiednik darmowy, albo nową przeglądarkę(każda nowa ma sprawdzanie pisowni) to aż wstyd nie poprawić błędów ortograficznych skoro są podkreślone na CZERWONO!

• Upvote 5

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi