PrzezPowieki Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Witam potrzebuje pomocy nie jestem na bierzaco w tym sprzecie no wiec tak chcialbym zeby urzadzenie to mialo minimum 8gb mile widzane wejscie na karte pamieci aparat wbudowany glosnik moglo by odtwarzac roznego typu pliki rmvb itp ale moge sie bez tego obejsc chce tez zeby to nie byl jakis chinski bubel a do groma tego jest ostatnio na allegro widzialem mp5 8gb z wieloma funkcjami za 70zl ale podobno gdy zapelni sie polowe pamieci zaczyna sie wieszac takze chce solidne urzadzenie dobre jakosciowo na lata problemem troche stanowi cena moge wydac do 350zl Z gory THX za pomoc w doradzeniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2011 (edytowane) Zainwestuj w słownik, a nie w empetrójkę. Odtwarzacze mp3 - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne NIE MA CZEGOŚ TAKIEGO JAK ODTWARZACZ MP5! @down: tak, teraz to się nazywa dysleksja - kiedyś to się nazywało głupota vel. lenistwo. Edytowane 10 Kwietnia 2011 przez zzizzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzezPowieki Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2011 jestem dyslektykiem za to ty sie naucz czytac bo ja o mp3 nic nie mowilem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheUn4seen Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Polecam MP5SD3, chociaż jest wyciszony co nie każdemu musi odpowiadać. MP5KA1 jest za to bodajże najmniejszy ze wszystkich, łatwo można go schować w tornistrze między elementarzem i słownikiem. 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Ja bym stawial na moc!! Zdecydowanie MP5A3 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzezPowieki Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2011 wpisuje to co mi podajecie i mi same karabiny wychodza juz wiem dla czego te wszystkie mp5 to jakas chinska szmira nie ma czegos bardziej markowego w tym stylu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2011 (edytowane) wpisuje to co mi podajecie i mi same karabiny wychodza Ewidentnie jesteś więc dyslektykiem ;] Ale skoro pytasz: MP4 Creative Zen X-Fi 2 8GB Nowy Gwara Dotykowy! (1555454318) - Aukcje internetowe Allegro SanDisk Sansa Fuze+ 8GB Nowy Gwarancja (1555454713) - Aukcje internetowe Allegro http://allegro.pl/mp3-mp4-creative-zen-x-fi-style-8-gb-gwara-nowy-i1555454359.html Firmy porządne, większość wymienionych przez ciebie funkcji posiadają no i jakość wykonania tych odtwarzaczy jest spoko. Edytowane 10 Kwietnia 2011 przez Caleb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Ej no!! Co jak co ale MP5 chinczyki nie produkuja ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2011 (edytowane) Osoba rzeczywiście mająca dysleksje (nie wyciągnięte od lekarza zaświadczenie) przynajmniej próbuje walczyć ze swoją chorobą. Poza tym masz w przeglądarce coś takiego jak korekta pisowni, a oprócz tego zwykłe myślenie naprawdę nie przestaje działać przy tej chorobie. Caleb > Creative odpuść, nic specjalnego. Sansa Fuze może być. Do 350zł szukał bym jeszcze ew jakiegoś Sony, np. NWZ-E444. Ogólnie rzecz biorąc, wszelakie odtwarzacze MP4, MP5 itd (:P) to dalej najzwyczajniejsze odtwarzacze mp3. Dalsze cyferki w nazwach producenci podają po prostu w celach marketingowych. Więc zzizzy błędu nie popełnił zwracając ci uwagę że nie jest to miejsce przeznaczone na taki temat, co masz zresztą wyraźnie napisane na samej górze strony w tym dziale. Edytowane 10 Kwietnia 2011 przez YogiCK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzezPowieki Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2011 no i dzieki o to mi chodzilo a jeszcze jedno jogi napisales ze sansa fuze do 350zl a moze znasz jakis model? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Dokładnie ta którą podał Caleb. Pisanie zgodnie z zasadami ortografii i interpunkcji dalej boli? Jak by mnie tak zjechali za coś takiego, przynajmniej spróbował bym pisać poprawnie. Btw mój nick to YogiCK, nie jogi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzezPowieki Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2011 daj spokoj czlowieku zadnego bledu nie zrobilem czepiasz sie nie wiem o co dzieki caleb za linki :) mzoe sie na niego zdecyduje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Radzę zacząć korzystać z autokorekty błędów bo zacznę procentować za niechlujne wypowiedzi. I poczytaj trochę o odtwarzaczach bo nie masz zielonego pojęcia co znaczy mp3/mp4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzezPowieki Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2011 mp3 jest do dziwieku mp4 do obrazu i dzwieku mp5 mp3 + mp4 + bajery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2011 MP3 MP4 MP5 Masz zapoznaj sie i nie wymyslaj juz bajek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
midway Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Panie dyslektyku nie istnieje takie coś jak MP4(poza formatem plików video) i MP5(poza bronią). Mój cowon(a do nowości nie należy) według twoich standardów oznakowania powinien się chyba nazywać MP10, ale producent nazwał go PMP(Portable Media Player) i tak nazywać można wszystko co odtwarza filmy(tylko bajer) i muzykę w co najmniej kilku formatach. ALE dla ciebie NIE jest ważna ilość formatów tylko ilość pamięci, aparat i kilka innych dupereli, a to ma KAŻDA nowa komórka, lepiej kup sobie telefon nowy z ekranem dotykowym i będziesz szczęśliwy. Nie masz pewnie wymagań co do jakości dźwięku i nawet pewnie nie wiesz co to FLAC i inne w rodzinie bezstratnych, a o słuchawkach też pewnie nie myślisz i będziesz korzystał z dołączonych do zestawu lub jakiś tanich które basu i czystości muzyki nigdy nie oddadzą. Poza tematem, to nie tłumacz się dysleksją bo to jedynie choroba wymyślona dla leniwych osób, którym się nie chce pisowni sprawdzać, jeżeli masz M$ WORD, lub odpowiednik darmowy, albo nową przeglądarkę(każda nowa ma sprawdzanie pisowni) to aż wstyd nie poprawić błędów ortograficznych skoro są podkreślone na CZERWONO! 5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...