Ns5 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2015 W końcu wygrałem wojnę z GTA ! mianowicie z err_gfx_D3D_init . Jeśli komuś coś takiego wywala mnie pomogło zainstalowanie tego https://mega.co.nz/#!b9YH2a7J!--mcJar5NaPNE_5PIql1rG7k0MQDAGq2KVzGNcsT3Z0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2015 no dobra ale jak mam nagrac wiecej jak 30fps? pewnie maszyna niw ogarnie podczas nagrywania. nagram wam dzisiaj filmik i wrzuce na youtube bo to na prawde tak dziala :D niestety nie dziala mi Action! do nagrywania na Windows 10 to zrobie to frapsem, moge tez kawalek telefonem gdzie bedzie widac te klatki w rzeczywistosci ale wiadomo video z telefonu pewnie kolo 30 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilkuslw Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam na forum zarejestrowałem się dopiero dzisiaj ale stronę przeglądam codziennie :) Czy mógłby ktoś mi powiedzieć czy dam radę uruchomić GTA V na następującym sprzęcie: AMD Athlon II X4 641 (2,8 Ghz) GTS 450 1024 mb 8 Gb ram Z tego co czytałem to mogą być problemy z procesorem ale interesuję mnie czy dam radę zagrać na chociaż minimum, bo nie wiem czy kupować :) Edytowane 15 Kwietnia 2015 przez wilkuslw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4b1dd3n Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2015 (edytowane) Popatrz na minimalne wymagania sprzętowe... Minimalne to może wlaczysz, ale wątpię że będzie Ci się chciało grać. Wysłano z mojej Moto G Edytowane 15 Kwietnia 2015 przez raarx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Wrzuciłem marny filmik na YouTube tam trochę FPS spada do 57 itd bo jest deszczowo ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Witam na forum zarejestrowałem się dopiero dzisiaj ale stronę przeglądam codziennie :) Czy mógłby ktoś mi powiedzieć czy dam radę uruchomić GTA V na następującym sprzęcie: AMD Athlon II X4 641 (2,8 Ghz) GTS 450 1024 mb 8 Gb ram Z tego co czytałem to mogą być problemy z procesorem ale interesuję mnie czy dam radę zagrać na chociaż minimum, bo nie wiem czy kupować :) Na minimum spokojnie pograsz, pewnie jakieś 20-30fps będzie ale odpalić się odpali. ;> Silnik gry jest bardzo elastyczny i na pewno żonglerka ustawieniami przyniesie jakiś efekty i da się pograć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilkuslw Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Popatrz na minimalne wymagania sprzętowe... Minimalne to może wlaczysz, ale wątpię że będzie Ci się chciało grać. Wysłano z mojej Moto G Cieszyłbym się jakbym uzyskał chociaż te 40 FPS z wszystkim na minimum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Ja ciągle nie mogę stworzyć nowej postaci do GTA Online. Otóż samą postać bez problemu się tworzy niestety następnie gra pyta mnie czy pominąć samouczek, widzę "wbijanie" do miasta następnie ekran staje i wywala grę z informacją "Twoje konto Social Club jest w tej chwili używane" Ktoś spotkał się z czymś takim ? Jakieś sugestie co zrobić by zagrać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c3rb3r Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2015 (edytowane) W końcu odpaliłem GTA ! Tylko mam odczucie że podczas odtwarzania cutscenek są drobne przycięcia oraz w menu mam straszne opóźnienie na myszce. Edytowane 15 Kwietnia 2015 przez ThePatryk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2015 U mnie cut scenki bez problemów. W menu jest opóźnienie straszne, bo jest włączony w nim podwójny vsync (30 fps lock) przez co input lag jest znaczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Właśnie, co z triple buffering ? Kolejna gra, która go (chyba?) nie posiada. Dropy z 60 do 30 klatek. Włączenie Adaptive Vsync pomaga ale i tak jest tearing, czyli klasyczna sytuacja. Ktoś już sobie z tym poradził ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c3rb3r Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2015 U mnie cut scenki bez problemów. W menu jest opóźnienie straszne, bo jest włączony w nim podwójny vsync (30 fps lock) przez co input lag jest znaczny. Dobra zresetowałem GTA i już nie mam lagów na cutscenkach, ale ten imput lag w menu jest okropny! Poza tym odczuwam niepłynności na mojej 970 a nie mam jakoś strasznie wyżyłowanych ustawień. Jak można monitorować fps w czasie gry? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Jestem chętny do gry online. Jak do tej pory zamiast napawać się grą to walczę z optymalnymi ustawieniami i lagiem na myszce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Przypominam o możliwości dołączenia do bandy PurePC - http://pl.socialclub.rockstargames.com/crew/purepc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Przypominam o możliwości dołączenia do bandy PurePC - http://pl.socialclub.rockstargames.com/crew/purepc Mieliśmy w Online grać ale póki co to nawet nie ruszyłem drugiej misji! Wsiadam w samochód i jeżdżę zwiedzać miasto i podziwiać widoki! Jak jest mgła i zachód słońca na raz :O Jak to przepięknie wygląda. Wizja artystyczna w tej grze jest niesamowita! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2015 (edytowane) Temp CPU po godzinie gry (stock suszarka), dla tej gry bede musial chyba zainwestowac w cos lepszego, swoja droga to dobrze swiadczy o optymalizacji. Slupki wykorzystania CPU sa wysokie jak Tatry. Edytowane 15 Kwietnia 2015 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yacior Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Dolaczylem. Jak z komunikacja? Voice chat w grże czy jakis ts? Poki co ogarniam gre bo dopiero dzis dociagnalem reszte. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Jest czat głosowy w grze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c3rb3r Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Gra jest naprawdę miodna! Nie we wszystkich grach można jeździć całymi dniami po mieście, a tu można ! Jak już ogarnę trochę fabułę, to ja też się piszę na online :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukione Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Online jest ogień, z Gregiem dzisiaj nabiliśmy trochę misji i pierwszy napad. Singla przeszedłem już dwa razy więc nie za bardzo mnie do niego ciągnie :p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Podbijam moje pytanie. Co z tym potrójnym buforowaniem. Z Adaptive V-Sync da się grać ale nie mam stałych 60 klatek, a tearing to jest coś czego znieść nie potrafię. Gra chodzi około 50kl/s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yacior Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Probowales zmienic odswiezanie z 50 na 60 hz ? Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2015 o dziwo ja tez mam tearing, co jakas chwile mam spadki z 60 fps do 48 fps i spowrotem 60 fps. Adaptive troche poprawia sytuacje ale jako tak stalych 60 fps nie ma ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Dołączyłem do ekipy ppc, chyba ponad 20 osób w niej jest, a jak kilka razy brałem "połącz z członkami ekipy" to grałem sam :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basik Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Trzeba przyznać, że widok pierwszej osoby zrobiony raczej na doczepkę. Tekstury wnętrz samochodów bardzo słabe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Dolaczylem dzisiaj do ekipy PurePC, widze kilka osob z ktorymi sie kilka dobrych lat temu latalo w TDU :). A w temacie GTA V. Gram na wysokich (1080). I ogolnie co bym nie zrobil, zmniejszyl na srednie, na dx10 to klatek mam tyle samo 70w gore, ale mecza mnie bardzo czeste dropy. Na dc10 sporo mniejsze, jest na to jakas rada? Naszczescie na multi prawie niewyczowalne i sporadyczne :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukione Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2015 U mnie na 2500k @4.5 też jest kilka miejsc gdzie karta ma jakieś 80%, a FPS spada do 55-50 grafa to GTX780 @1298MHz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2015 no i tu ewidentnie widac, ze faktycznie do rzeczy ma proc. Ze slabsza grafa, od wielu tutaj mam te same wyniki. A takie pytanko. Da sie np do samego latania miec ustawionego pada? A reszte ogarniac jak bozia przykazala ;)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Trzeba przyznać, że widok pierwszej osoby zrobiony raczej na doczepkę. Tekstury wnętrz samochodów bardzo słabe. Ale za to strzela sie fajnie, wlasciwie jak w niezlym na dzisiejsze czasy "fps'ie" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2015 no i tu ewidentnie widac, ze faktycznie do rzeczy ma proc. Ze slabsza grafa, od wielu tutaj mam te same wyniki. A takie pytanko. Da sie np do samego latania miec ustawionego pada? A reszte ogarniac jak bozia przykazala ;)? Możesz sterować i myszą i padem na zmianę, nie trzeba nic przełączać w opcjach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...