KHOT Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2013 Na razie największy problem WoWP to ludzie - jak widzę myśliwiec derpujący samotnie jakąś stodołę w kącie mapy gdy reszta zespołu walczy w jednej grupie, to mnie "penis szczela". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2013 Tak bo pierwszego dnia open bety kazdy jest uber skillorem i wie jak grac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2013 Stwierdzenie że malutki myśliwiec nie służy do tego samego co większy szturmowiec to nie skill, to odrobina pomyślunku, tym bardziej że to nie są nigdy gracze z samolotem 1 poziomu - raczej 3 - 4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2013 Całkiem przyjemnie się gra :) Ale pytanie czy ktoś grał na joysticku ? Bo na myszcze to celowanie takie mocno średnie jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2013 Mój znajomy, który od zawsze grał w IŁ-2 i tym podobne samolotówki na joy'u, i robił to z wielkim namaszczeniem stwierdził, że do WoWp tylko mycha. Joy to pomyłka. Mi myszką lata się znakomicie. Jest precyzyjnie i intuicyjnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2013 Co opłaca się farmić oprócz tych 700 bitew, żeby mieć jakieś korzyści po wyjściu finala ? :) Goldy chyba nie przechodzą ? Optimus 2x / Tapatalk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2013 Czy mi się wydaje, czy przy przejściu z zamkniętej do otwartej bety lekko podkręcili moc naziemnych AA? Wcześniej można było latać między nimi całkowicie bezkarnie, a teraz zbierają całkiem ładne ilości hp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2013 Ja tam nie zauważyłem mocniejszego kopa działek AA .Chyba że trafiasz na niemieckie 88 mm czy ruskie 85 mm albo inne tego kalibru lub większe . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2013 Jednak odpuszczę ten joystick - spróbowałem na gamepadzie od xboxa i była totalna porażka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2013 Wróciłem do WoWP i szybka refleksja co do powyższych wypowiedzi. Na myszce tragicznie, na padzie wolę nie próbować. Za to na Thrustmaster Afterburner...bajka. Dobrze jest, tylko że WT daje większy fun :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2013 Nagrody dla oblatywaczy otwartej wersji beta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2013 Lol'd: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2013 WoWp działa normalnie? Bo chciałem zaktualizować, ale nie da rady, więc odinstalowałem i chce teraz od zera zainstalować i też nie da rady. W logu mam coś takiego. 26/07/2013 19:48:27 Stop update process26/07/2013 19:48:27 Start update process26/07/2013 19:48:27 Obtain patch information: target="launcher"...26/07/2013 19:48:27 prepare http request(id = 1): url="http://update-eu.worldofwarplanes.com/", target=launcher, client_ver=unknown, launcher_ver=unknown, protocol_ver=3, lang=pl26/07/2013 19:48:48 ERROR: http request(id = 1): what="http request error", msg="verb="POST" url="http://update-eu.worldofwarplanes.com/" status_code="0" error=(7)"Couldn't connect to server""26/07/2013 19:48:48 ERROR: http request(id = 1): FAIL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2013 Są teraz jakieś problemy, przed chwilą nawet udało mi się zacząć walkę i momentalnie po starcie miałem 100% utraty pakiertów -> DC -> Server down. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2013 Małe karanko F4F Wildcat 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2013 Gratz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Ty weź się lepiej dowiedz gdzie jest lista zwycięzców za miesiąc czołgów ciężkich i moje 3k golda. Niedługo miesiąc minie od zakończenia eventu a oficjalnych wyników nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2013 @up Niemal miesiąc po zakończeniu eventu to doprawdy wspaniały czas reakcji. Zmiany wprowadzone w wersji 0.5.1 gry World of Warplanes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Premiera w Europie 26 września. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Która faza open bety jest teraz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Dziś rozpoczęła się druga. Wysłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2013 A jest gdzieś jakieś info jak farmić te tokeny co mają się na zunifikowane premium zmienić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2013 (edytowane) No na stronie głównej rzecz jasna. Wysłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 4 Edytowane 29 Sierpnia 2013 przez radiergummi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Naiwnie szukałem wielkiego wpisu o drugie fazie a oni to ukryli w opisie patcha 5.2 ehh. A wiadomo moze czy hangary wykupione teraz za tokeny zostana zresetowane 26.09 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2013 Będzie pełen wipe. Natomiast do czasu premiery jest szansa na zebranie 5000 tokenów i wykupienie dwóch miesięcy premki, która będzie trwała po wipe. Dla mnie to nie lada gratka. Już 880 ^^. Przypominam maksymalnie można zebrać 240 tokenów dziennie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2013 Ja robie 140 dziennie - 10 zestrzelen, 3 wygrane i 3 zniszczone cele - 10 wygranych i 10 celi za duzo zajmuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2013 (edytowane) Ja specjalnie do celów naziemnych kupiłem AGO Ao 192 Kurier na II tierze. Wcześniej to co na ziemi w ogóle mnie nie interesowało. Co prawda spróbowałem latać Super Korsarzem z rakietami i bombami , ale zrobił się zbyt mułowaty. Szkoda go było tak marnować. W czasie trwania gamescomu brałem udział w paru konkursach i myślę, że jeszcze z 1k żetonów i golda jeszcze wpadnie. Powinienem się wyrobić na luźno. Edytowane 2 Września 2013 przez radiergummi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2013 Czy ja wiem, za pół dniówki tyle katować się w tej grze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2013 I tak trzeba nabic 700 bitew by dostac bonusy za bycie beta testerem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2013 To będą jakieś samolociki I, II i III tieru, bardziej coś kolekcjonerskiego niż do zarabiania kasy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...