Gość mateuszpwn Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2011 Witajcie, chciałem rozpocząć dyskusję o wpływie technologicznych fenomenów ostatnich lat na nasze życie. Czy uważacie, że takie zjawiska jak hacking, YouTube czy wreszcie telefonia komórkowa mają na nas i na otaczający nas świat pozytywny wpływ? Jeśli nie, to dlaczego? Czy którekolwiek z wymienionych zjawisk uważacie za istotne? Pozdrawiam, Mateusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2011 Pracy za Ciebie pisać nie będziemy. 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2011 Największy wpływ ma Trolling..^^ 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2011 Tym bardziej, że ktoś tutaj nie wie, o czym tak właściwie mówi - technologia ≠ technika [ ; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2011 To musi byc jakas wazna praca, bo chlopak zalozyl temat na 8 roznych forach :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el caco Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2011 Czy to reklama czy post jak ten pierwszy i od razu zjazd delikwenta. Uwielbiam to forum B-) Ps. tak swoja drogą to też zaspamowałem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2011 To musi byc jakas wazna praca, bo chlopak zalozyl temat na 8 roznych forach :lol: Ubiegłeś mnie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2011 Witajcie, chciałem rozpocząć dyskusję o wpływie technologicznych fenomenów ostatnich lat na nasze życie. Czy uważacie, że takie zjawiska jak hacking, YouTube czy wreszcie telefonia komórkowa mają na nas i na otaczający nas świat pozytywny wpływ? Jeśli nie, to dlaczego? Czy którekolwiek z wymienionych zjawisk uważacie za istotne? Pozdrawiam, Mateusz Wypiździaj. W podskokach. eot & gtfo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2011 A strzelę sobie bana, czemu nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2011 A strzelę sobie bana, czemu nie. psst ( ciągle nie ta ranga ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2011 Miana grupy nic nie daje? ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2011 psst ( ciągle nie ta ranga ) Jestem zbyt leniwy by wchodzić do ACP, blokada z panelu ostrzeżeń bez zmiany grupy styka. I tak raz na jakiś czas wchodzę do banów i poprawiam grupy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...