Skocz do zawartości
mechl!n

--- DZIK OSZOŁOM ---

Rekomendowane odpowiedzi

lecac dalej mowi ze ma go 3 tygodnie...wiec nie jest to cudowny JIXHB (czas przewozu z USA 1 tydz , wiec musialby go zakupic juz miesiac temu, a poza tym po co by go odsylal spowotem do USA do "specjalistow" :P ) tak wiec ten proc to cos z "naszych" serii...i tu problem czy ktokolwiek slyszal o jakims porcu co robi 3ghz na aircoolingu??

No nie bardzo fabryka jest w Dreznie więc nie w stanach :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A wracajac jeszcze do kupowania "pewnych" prockow to mnie to nie kreci. Samo szukanie dobrego proca to polowa radochy. To tak jakby dac elektronikowi swoja grafe zeby nam zrobil moda-ZERO RADOCHY.

No ale ciezko jest znalezc sklep, w ktorym kupi sie procka i potem go wymieni na inny mowiac sprzedawcy ze sie kiepsko kreci ( i tak kilka, kilkanascie razy) :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moze być. Może zaczną robić foliowe "szybki" w kartonach zeby można bylo podejżeć serie . Ale i tak zawsze będzie można kupić dzika na allegro .

Nie wiem ale ja widzialem narazie jednego boxa (barton) i tam mozna bylo bez problemu sobie sprawdzic oznaczenie procka bez jego otwierania bo sam procesor byl ustawiony "gora" do tylku pudelka i chyba wszystkie boxy tak maja wiec sprawdzenie serii to nie problem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panie Arkadiuszu zemu odwołuje pan wszytkie ofery jeszcze 20 minut temu byłem na allegro i nie było tej oferty a teraz już odowłana. Coś jest nie tak. Czemu tak szybko odwołujesz oferty. Daj jakieś screenshoty bo ja ci nie wierze ze masz tego procka !!!! :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Dreźnie tylko Hamerki są robione :].

A czy przypadkiem Drezno nie jest jedyna fabryka AMD produkujaca procki? Fabryka w Austin produkuje juz tylko pamieci Flash.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A czy przypadkiem Drezno nie jest jedyna fabryka AMD produkujaca procki? Fabryka w Austin produkuje juz tylko pamieci Flash.

:?: QBORG czy kupiłeś może proca u mnie?Bo nowa fabryka Athlona jest w Katowicach :!: :!: :!: :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:?: QBORG czy kupiłeś może proca u mnie?Bo nowa fabryka Athlona jest w Katowicach :!: :!: :!: :wink:

Kiepski żart. Dawaj dane proca a nie graj w kule. I nie chwal sie tak tymi swoimi dzikami bo to tweak a nie allegro. Bo więcej robisz sobie tu reklamy niż wnosisz na forum.

:!: :!: :!: PEWNIE TEN TWÓJ PROCEK (DZIK OSZOŁOM) ISTNIEJE TAK JAK TA FABRYKA AMD W KATOWICACH :!: :!: :!: :idea:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:) :) Bynajmniej... Wole sam szukac proca.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

arkadiusznowak- bez urazy ale zachowujesz sie jak dzieciak. Po tych debilnych zagrywkach i zalosnych (w twoim mniemaniu smiesznych) tekstach szczerze watpie zeby ktokolwiek na tym forum traktowal Cie powaznie. Tak na marginesie to tak jak pisalem wczesniej cena minimalna jest conajmniej zaporowa wiec cala ta aukcja to krotko mowiac jedna wielka sciema (no i ten tajemniczy klimat- mi to nie robi).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aha i jeszcze jedno widzialem jak ktos dla "goscia" podbil cene na aukcjii - chyba dla sprawdzenia i wyszlo na to ze minimalna cena to bodajze 1500 ale teraz juz go usunal z aukcjii.

:evil: Widzę że agent zadziałał :twisted:
Radziłbym podać więcej informacji i jakieś dowody wykręcania tego porca na 3000MHz. Bez tego raczej nikt nie potraktuje tej oferty powaznie zwłaszcza że cena jest bardzo duża. Nawet nie napisałeś że tym dzikiem oszołomem jest Athlon. Możesz wiec wysłać jakiegoś Celerona podkręconego do 3GHz. To że jesteś super sprzedawcą nie znaczy że możesz robić sobie takie jaja. Przez tego oszołoma jak narazie zepsułes sobie opinie na forum tweaku i u mnie też.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aha i jeszcze jedno widzialem jak ktos dla "goscia" podbil cene na aukcjii - chyba dla sprawdzenia i wyszlo na to ze minimalna cena to bodajze 1500 ale teraz juz go usunal z aukcjii.

Radziłbym podać więcej informacji i jakieś dowody wykręcania tego porca na 3000MHz. Bez tego raczej nikt nie potraktuje tej oferty powaznie zwłaszcza że cena jest bardzo duża. Nawet nie napisałeś że tym dzikiem oszołomem jest Athlon. Możesz wiec wysłać jakiegoś Celerona podkręconego do 3GHz. To że jesteś super sprzedawcą nie znaczy że możesz robić sobie takie jaja. Przez tego oszołoma jak narazie zepsułes sobie opinie na forum tweaku i u mnie też.
Supersprzedawca tak sie nie zachowuje. Nawet ulomny sprzedawca wie ze potencjalnych klientow powinien szanowac a nie traktowac jak bande kretynow i czestowac ich zalosnymi tekstami typu "QBORG czy kupiłeś może proca u mnie?Bo nowa fabryka Athlona jest w Katowicach".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Supersprzedawca tak sie nie zachowuje. Nawet ulomny sprzedawca wie ze potencjalnych klientow powinien szanowac a nie traktowac jak bande kretynow i czestowac ich zalosnymi tekstami typu "QBORG czy kupiłeś może proca u mnie?Bo nowa fabryka Athlona jest w Katowicach".
W dodatku w innej aukcji pan Arkadiusz napisał żeby nie dać się wmówić że istnieja Athlony które kręcą się na 3GHz. Widze że aukcja kończy się za 12 dni, a 1 lipca ma jechać już do USA do chodowców ekspertów. Przy okazji chciałbym się zapytać jednej rzeczy panie Arkadiuszu. Te Athlony 2000+ AIUHB skoro testujesz na 2.2GHz to skąd wiesz że pójdą stabilnie na 3100+?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tego nierozumem co mu szkodzi powiedziec wiecej szczegulow :/ boi sie ze jak powie to bedzie mial miej klientow :/ ??? albo niech zapusci jakies screeny bo taka zabawa to juz mnie niebawi

jak to ja bym mial takiego proca [; (jezeli on istnieje)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heheh dziki oszolomy to MY--- bo az ryjemy z ciekawosci co tez tu sie dzieje... a jak narazie to blado jest... zero konkretow, przy takim podejsciu to nie wiem po co zakladany byl ten watek. Ciekawe czy dalej jest tu ktos kto chce kupic tego procka za fantastyczna cene... czy cala ta zadyma zmnijeszyla do 0 zainteresowanie kupnem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pan Arek sam niewiele wie o swoich procach. Kilka razy zadawalem mu pytania odnosnie ktorejs z aukcji (jakis czas temu) to czestowal mnie propaganda ktora mozna uslyszec w dowolnym sklepie komputerowym. Poza tym pan Arek chwali sie ze testuje tysiace procow i wybiera te najlepsze- to jak ma wiedziec cos wiecej o swoich prockach jezeli na porzadne przetestowanie potrzeba conajmniej kilka dni.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... jezeli na porzadne przetestowanie potrzeba conajmniej kilka dni.

Bez przesady. Koleś pewnie tylko wrzuca do kompa i testuje na jakim komp botuje. Jeśli np. botuje na 2.5GHz na 1.7V to uruchamia winde i 30minut prime wystarczy zeby wiedzieć że żaden program sie nie powinien wywalić.

PRoc potrafi spokojnie przejść 3D marka kilka razy a wystarczy benchmark test w Prime i już wywala błędy.

Ja tam już napisałem co o kolesiu sądze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... jezeli na porzadne przetestowanie potrzeba conajmniej kilka dni.

Bez przesady. Koleś pewnie tylko wrzuca do kompa i testuje na jakim komp botuje. Jeśli np. botuje na 2.5GHz na 1.7V to uruchamia winde i 30minut prime wystarczy zeby wiedzieć że żaden program sie nie powinien wywalić.

PRoc potrafi spokojnie przejść 3D marka kilka razy a wystarczy benchmark test w Prime i już wywala błędy.

Ja tam już napisałem co o kolesiu sądze.

A ja nadal twierdze ze do porzadnego przetestowania proca potrzeba conajmniej kilku dni. Zreszta nawet jezeli sie myle to nie zmienia to faktu ze pan Arek nie zamierza udowodnic tego co opisal w aukcji wiec o czym wogole tu gadac. Ja mam helikopter w garazu ale wam go nie pokaze :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem to baleron, ktore napewno sie mu wykrecil na 3 ghz, przeciez on nie napisal nawet ze to athlon. To jakas farsa, a wy myslicie se to athlon. Chyba ze ma chlodzenie cieklym azotem i jakis super proc o co go nie podejrzewam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem to baleron, ktore napewno sie mu wykrecil na 3 ghz, przeciez on nie napisal nawet ze to athlon. To jakas farsa, a wy myslicie se to athlon. Chyba ze ma chlodzenie cieklym azotem i jakis super proc o co go nie podejrzewam.

Jest dany w kategori Athlon XP już o tym pisałem więc raczej to jest Athlon XP. A zapewne tego proca i tak nie ma :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A wracajac jeszcze do kupowania "pewnych" prockow to mnie to nie kreci. Samo szukanie dobrego proca to polowa radochy. To tak jakby dac elektronikowi swoja grafe zeby nam zrobil moda-ZERO RADOCHY.

No ale ciezko jest znalezc sklep, w ktorym kupi sie procka i potem go wymieni na inny mowiac sprzedawcy ze sie kiepsko kreci ( i tak kilka, kilkanascie razy) :D

Jak masz dobrą gadkę to proline katowice

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest dany w kategori Athlon XP już o tym pisałem więc raczej to jest Athlon XP. A zapewne tego proca i tak nie ma :-)

LUDZIE! NIe jestem żadnym adwokatem arkadiuszanowaka ani nic w tym stylu, ale powiem co wiem. Sam fakt, ze topic ma juz 5 stron powoduje, ze kilka razy to samo pytanie pada. Przede wszystkim - rozmawialem z nim od razu po wystawieniu tego topicu. Kupiłem od niego już 4 proce, odbierałem osobiście, mam z nim kontakt i wiem mniej więcej jakim jest gościem. Przede wszystkim normalnie pracuje, więc nie ma czasu na siedzenie na forum 24 godziny na dobę i odpowiadanie na każdy problem (procki i krecenie to tylko jego hobby). Mowil mi osobiscie, ze to Athlon XP 1700, napiecie default 1.5V, brązowy laminat. Co do długości testowania, to nie wystawiłby aukcji takiej treści, jeśli nie miałby takiego przetestowanego na wiele sposobów procka. Jak miał pierwszego 2000+ AUIHB to 10 dni testował zanim wystawił pierwsze na allegro, więc raczej wątpię, aby po trafieniu na PROCEK ŻYCIA jak to nazwał, nie przyjrzał mu się uważnie. Już wczesniej była mowa, że sprzedaje mnostwo. m.in. do USA, więc po co znow pytania czy aby na pewno ma ich tyle do testowania! Niech każdy przeczyta od początku wszystkie posty z tego topic'u i poźniej dopiero zaczyna dywagacje. Co do jego haseł i temperamentu? Jest na tym forum tylko dlatego, że dowiedział się o topicu o swoim DZIKU OSZOŁOMIE. Więc nie musi znać wszystkich obowiązujących tu reguł i zasad. Sorry za przydługi post, ale już mnie troche denerwuje te pytanie co chwilę o rzeczy, o których już wcześniej w topicu byłą mowa... Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...