Skocz do zawartości
kucyk

TePSA chyba na łeb upadła...

Rekomendowane odpowiedzi

:) Niezłe :)

Ja mam taką historię z DSL, że padł mi modem. Dzownię - mówią, że "kiedyś" przyjadą. Poczekałem tydzień i zacząłem się irytować. Dzownię i wkręcam wała, że mam poważną firmę, że TPSA se w kulki leci, jak mają takie przestoje, to nie zapłacę abonamentu, poskarże się Rzecznikowi praw konsumentów itp. itd. Była 9 rano, przyjechali przed 12 :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Można także skorzystać z pomocy pracownika technicznego, wykupując usługę "Asysty technicznej w lokalu Klienta". Koszt tej usługi wynosi 400 PLN z VAT.

buehehehheehehebuehehhehebueheheh :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja chce pracować w Tepsie jako Asystent techniczny!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja za instalacje satałki zapłaciłem nic , karte dostalem za free i kosztuje mnie 100 zyla za miech albo 75 zyla za 3 z gory :-) A Telekomunie zycze bankructwa jej pracownikom przewlekłej sraczki do konca 23 wieku :!: za co :?: za 4 lata na modemie <span style="color:red;">[ciach!]</span>A !!!! Bo to ludzka rzecz okradać :!: Powinni ich powieść razem z Radzieckim wojskiem do domu :!: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: juz nawet na stacjonarnych przewalaja a te ich reklamy rzygac sie chce :evil: :evil: :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnie wersy - Dokonując...

Końcówka jest najlepsza.

No Comment  8)

Jestem wrogiem tego molocha ale bez przesady- instalacja neostrady jest banalna, pozatym daja nawet faq do tego, jak ktos se nieporadzi to trudno... jak to mawial moj matematyk ze sredniej- jak sie ma pusto glowie to trzeba miec pelno w portwelu... chlopakom poprostu niechce sie jezdzic do ludzi aby wtyczke wsadzac i jednoczesnie sluchac skarg na firme mimo ze oni sa od pomocy informatycznej...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to jest po prostu po to (te 400zl w tlumaczeniu) "To jest tak proste ze juz bardziej byc nie moze, a jak sie znajdzie jakis kretyn to i te 400zl sypnie", a drugie wytlumaczenie moze miec jakies podloze prawne - zeby nikt sie do tp nie przyczepil, ze ktos bierze instalke neo za 400zl i jak sobie nie poradzi to nikt nie przyjdzie i nie pomoze - a tak jest opcja ze jest pomoc :) - a to ze ona kosztuje 400zl to juz jest nieistotne w kwestii prawa...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie DSL samemu sie instaluje. Za 30-40 $ dostaje sie modem, filtry, kabelki itp. I nic im sie za instalacje nie placi. No chyba ze ktos jest bardzo nie kumaty to wtedy zamawia specmajstra i placi 20$.

Sam mialbym juz dawno DSL 768kbps ale mieszkam w jak to oni ladnie nazwali "black hole" i DSL (u sasiada na dole) chodzilby z predkoscia 178kbps wiec nie ma sensu. Narazie lece 24 h na dobe na modemie :)

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ej spokojnie może miało być 40 zł może to jakaś pomyłka spokojnie :) ale jesli nie to tepsa jest genialna i chce tam pracowac jako asystent 400zł za 10 minut roboty żyć nie umierać ja chce codziennie jedną taką fuche i zobaczycie jaki bede miał sprzecior w sigu :D:D::D:D:D:D:D:D:D:D wielki rotfl dla panów z tepsy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnie wersy - Dokonując...

Końcówka jest najlepsza.

No Comment  8)

Jestem wrogiem tego molocha ale bez przesady- instalacja neostrady jest banalna, pozatym daja nawet faq do tego, jak ktos se nieporadzi to trudno... jak to mawial moj matematyk ze sredniej- jak sie ma pusto glowie to trzeba miec pelno w portwelu... chlopakom poprostu niechce sie jezdzic do ludzi aby wtyczke wsadzac i jednoczesnie sluchac skarg na firme mimo ze oni sa od pomocy informatycznej...

no a co z tak zwaną obsługą i dobrym podejściem do klijenta, jak tak dalej pójdzie to w barze bedziesz musiał zapłacić kelnerowi za przyniesienie piwa, bo im się nie będzie chciało z darmo do ciebie podchodzić :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi