kucyk Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 Ostatnie wersy - Dokonując... Końcówka jest najlepsza. No Comment 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 ahahahah 400 zeta za wpiecie kilku wtyczek , no poglupieli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 ja się dziwię, że wy się dziwicie 8O ;) tepsy nie znacie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 ale zawsze to 400zl za sama neostrade :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 :) Niezłe :) Ja mam taką historię z DSL, że padł mi modem. Dzownię - mówią, że "kiedyś" przyjadą. Poczekałem tydzień i zacząłem się irytować. Dzownię i wkręcam wała, że mam poważną firmę, że TPSA se w kulki leci, jak mają takie przestoje, to nie zapłacę abonamentu, poskarże się Rzecznikowi praw konsumentów itp. itd. Była 9 rano, przyjechali przed 12 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Można także skorzystać z pomocy pracownika technicznego, wykupując usługę "Asysty technicznej w lokalu Klienta". Koszt tej usługi wynosi 400 PLN z VAT. buehehehheehehebuehehhehebueheheh :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Może asystent przylatuje helikopterem w 2 minuty :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Wesołek Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 ahahahah 400 zeta za wpiecie kilku wtyczek , no poglupieli Nie no to chyba ty wpinasz te wtyczki, pracownik techniczny tylko asystuje, czyli się przygląda :lol: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Yyyyy,za cztery stówy to u mnie w bloku stałkę sobie można podłączyć... I wszystko pracownicy providera robią gratis ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 <span style="color:red;">[ciach!]</span>a, co za idioci... :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 IDIOTEN TEPSEN W DUPEN! ;) No kraj tsje sie coraz bardziej po<span style="color:red;">[ciach!]</span>y.. zebyo to chociaz tem millra nie ogladał w TV to było by juz cos :? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@CA Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 No on zawsze tacy byli !! Dlatego lepije samemu to popodłanczacz i 400 zł masz przy sobie !! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Wy to szybci jestescie :? od momentu wprowadznia samoinstalacji to jest ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Ja chce pracować w Tepsie jako Asystent techniczny!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 o bosz, oni się chyba nigdy nie zmienią.. :( ile sobie można jaja z ludzi robić noooo... :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 :]]]]]]] zrobili obnizke dlatego ze sam sobie mozesz zainstalowac, a wiadomo ze wiekszosc ludzi nie bedzie umiala i poprosi ich ''asystenta'' i tak wyjda na tym nawet lepiej niz bez obnizki. =/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Co prawda ja płaciłem 380 zł, ale to za instalacje stałki. No ale w cenie była karta sieciowa , kabelki, i oczywiście "Asysta techniczna w lokalu Klienta". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidzia Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 ja za instalacje satałki zapłaciłem nic , karte dostalem za free i kosztuje mnie 100 zyla za miech albo 75 zyla za 3 z gory :-) A Telekomunie zycze bankructwa jej pracownikom przewlekłej sraczki do konca 23 wieku :!: za co :?: za 4 lata na modemie <span style="color:red;">[ciach!]</span>A !!!! Bo to ludzka rzecz okradać :!: Powinni ich powieść razem z Radzieckim wojskiem do domu :!: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: juz nawet na stacjonarnych przewalaja a te ich reklamy rzygac sie chce :evil: :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Niech sobie jeszcze porządzą... Do czasu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidzia Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Niech sobie jeszcze porządzą... Do czasu... Niestety pewnie potrwa to jeszcze długo :-( Ale i tak życze im jak najgorzej :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Ostatnie wersy - Dokonując... Końcówka jest najlepsza. No Comment 8) Jestem wrogiem tego molocha ale bez przesady- instalacja neostrady jest banalna, pozatym daja nawet faq do tego, jak ktos se nieporadzi to trudno... jak to mawial moj matematyk ze sredniej- jak sie ma pusto glowie to trzeba miec pelno w portwelu... chlopakom poprostu niechce sie jezdzic do ludzi aby wtyczke wsadzac i jednoczesnie sluchac skarg na firme mimo ze oni sa od pomocy informatycznej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 to jest po prostu po to (te 400zl w tlumaczeniu) "To jest tak proste ze juz bardziej byc nie moze, a jak sie znajdzie jakis kretyn to i te 400zl sypnie", a drugie wytlumaczenie moze miec jakies podloze prawne - zeby nikt sie do tp nie przyczepil, ze ktos bierze instalke neo za 400zl i jak sobie nie poradzi to nikt nie przyjdzie i nie pomoze - a tak jest opcja ze jest pomoc :) - a to ze ona kosztuje 400zl to juz jest nieistotne w kwestii prawa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpresspl Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 U mnie DSL samemu sie instaluje. Za 30-40 $ dostaje sie modem, filtry, kabelki itp. I nic im sie za instalacje nie placi. No chyba ze ktos jest bardzo nie kumaty to wtedy zamawia specmajstra i placi 20$. Sam mialbym juz dawno DSL 768kbps ale mieszkam w jak to oni ladnie nazwali "black hole" i DSL (u sasiada na dole) chodzilby z predkoscia 178kbps wiec nie ma sensu. Narazie lece 24 h na dobe na modemie :) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 co ty porownujesz stany z naszym czarnogrodem... qwa tam net rosnie na drzewach a u nas- szkoda gadac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 co za pojebusy.... aż żal dupe ściska..... BTW Igrok chyba "ciemnogrodem" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiden Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Za niedługo zrobią WIELKĄ obniżkę na 399 ale netto. :D :) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Kto wie jakom trzeba miec szkole zeby sie dostac do TPSA na asystenta :) Wchodze w to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 ej spokojnie może miało być 40 zł może to jakaś pomyłka spokojnie :) ale jesli nie to tepsa jest genialna i chce tam pracowac jako asystent 400zł za 10 minut roboty żyć nie umierać ja chce codziennie jedną taką fuche i zobaczycie jaki bede miał sprzecior w sigu :D:D::D:D:D:D:D:D:D:D wielki rotfl dla panów z tepsy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 to JEST 400 :!: a jako asystent i tak pewnie dostałbyś 800 zeta na miesiąć na ręke, myślisz ze oni tą kasę ludzią dają :?: :shocked: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Ostatnie wersy - Dokonując... Końcówka jest najlepsza. No Comment 8) Jestem wrogiem tego molocha ale bez przesady- instalacja neostrady jest banalna, pozatym daja nawet faq do tego, jak ktos se nieporadzi to trudno... jak to mawial moj matematyk ze sredniej- jak sie ma pusto glowie to trzeba miec pelno w portwelu... chlopakom poprostu niechce sie jezdzic do ludzi aby wtyczke wsadzac i jednoczesnie sluchac skarg na firme mimo ze oni sa od pomocy informatycznej... no a co z tak zwaną obsługą i dobrym podejściem do klijenta, jak tak dalej pójdzie to w barze bedziesz musiał zapłacić kelnerowi za przyniesienie piwa, bo im się nie będzie chciało z darmo do ciebie podchodzić :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...