XXX_ Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Serwerek nitto nie dziala ? Bo mam od 30 minut traffic. Nigdy tak dlugo nie musialem sie wbijac na serwa. Ciekawe co tam psują ze nie dziala :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Serwerek nitto nie dziala ? Bo mam od 30 minut traffic. Nigdy tak dlugo nie musialem sie wbijac na serwa. Ciekawe co tam psują ze nie dziala :P hahah ja tez mam ten komunikat, to jest jakis fake hyba, napewno sa wolne miejsca na serwerze o tej porze, wyswietlaja ten komunikat i w pospiechu usuwaja blendy z gry :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@D Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Od rana mam ten komunikat najlepsze jest to że oni mają cały czas 2:00PM :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liechmaster Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 odnosnie kodow aktywacyjnych... tomeq jestes chyba w bledzie , rejestrowalem 3 konta na 3 maile , dostalem szybko odpowiedz na tylko jedno.(jakies 2 min) ale na tamte tez przyszly :D (dzisiaj :DDD, po jakis 5-7dniach od czasu zalozenia konta) wiec chyba zawsze dojda , pytanie tylko po jakim czasie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 hehe bylem w bledzie :D Na 2 konta przyszlo od razy a na 3 po 2 tygodniach :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Ma juz ktos ten pliczek???? 1320v105S Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@D Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Właśnie wyszła nowa wersja, ciekawe czy będzie lepsza. Jak na razie nie mogę jej ściągnąc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 No wlasnie. Paranoja. Moze zna ktos jeszcze jakies inne linki OT mogliby zrobic cos takiego w normalnej gierce a nie flashu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XXX_ Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Ja juz mam :) Jezeli nie stoicie za firewallem to moge wam wyslac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Ja tez juz rano pociagnolem. Ale w nocy to byl koszmar. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butcher Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 W nocy od 2:00 do 3:00 szlo po 0.7kb/s :( A rano 120kb/s :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@D Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 ale jakoś różnicy między wersjami nie widzę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XXX_ Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 To kiepsko sie przyjrzales bo ja widze roznice :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 niema juz tego buga z dodatakowa moca, i niema tez tego ktor powodowal blokowanie sie samochodu na multi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 no w koncu.......zaczynam sie scigac od nowa.......dobrze ze nie kasowalem konta.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younior Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 hmm 9.07 z nosem honda civic to duzo czy malo, bo nie mam z nikim porownania ... pozatym przyjmij mnie ktos do teamu:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 hmm 9.07 z nosem honda civic to duzo czy malo, bo nie mam z nikim porownania ... pozatym przyjmij mnie ktos do teamu:) siemka jezdzisz na turbo czy supercharger ? ja na swojej starej Hondzie wyzylowanej na max jeżdzilem tak wlanei minimalnie ponad 9 s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younior Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 superchanger w tune and duno mam 500hp a obok samochodziku pisze 436 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XXX_ Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 To powinienes krecic przynajmniej 8.5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregK Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 A ja mam takie pytanie: w teamie jestem zarejestrowany z Honda. Chce ja zmienic zalozmy na Evo. Da sie to zmienic gdzies w opcjach czy musze wyjsc z teamu i zarejestrowac sie z Evo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 A ja mam takie pytanie: w teamie jestem zarejestrowany z Honda. Chce ja zmienic zalozmy na Evo. Da sie to zmienic gdzies w opcjach czy musze wyjsc z teamu i zarejestrowac sie z Evo? musiasz tak zrobic Sajmonsz moze bys zatwierdzil lub odrzucil te wysligi co sa zarejstrowane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Hmm a czemu ja ?? Leaderem jest Niemiec666 ja tylko oddam kase i dziekuje za wspolprace ta gre jednak nie jest dla mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Hmm a czemu ja ?? Leaderem jest Niemiec666 ja tylko oddam kase i dziekuje za wspolprace ta gre jednak nie jest dla mnie. nie zobzaczylem "drobnych" zmian kadrowych :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 hehe kto chce kupic full'e civica,supre,skyline,vipera?(wszystkie na raz) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartson Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Co jest nie tak? Mam civica 577KM, a czasy powyżej 10.00 (z nosem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartson Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 hehe kto chce kupic full'e civica,supre,skyline,vipera?(wszystkie na raz) Jak ty zarobiłeś na te fury? :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 jak Cie jeszcze na swiecie nie bylo to bylem wyjadaczem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_emak Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 A jest moze jakas podobna gierka z lepsza grafika i bardziej rozbudowana(znowu klimacik StreetRoda)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younior Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 podlaczam sie do pytania wyzej, znacie jakas podobno gre tylko bardziej rozbudowana czy cos? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Hmm mial wyjsc remake street roda :) nieoficjalny dawno nie zagadlame tam dzis lukne i podam linka No i jest wersja alpha 0.41 http://www.streetrod3.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...