und3r Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 Zodiak - 8/10 Shutter - Widmo - 5,2/10 (+0,2 za dobre chęci :P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 qba, wiem jakie było zamierzenie producentów tego filmu i jest to moje zdanie. Po prostu do mnie nie przemawia perspektywa FPP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 (edytowane) Into The Wild super film, polecam, nie chcialem zeby sie konczyl. 10/10 Wspaniale sceny , wspaniala muzyka i wspaniala gra Emile'a Hirsch'a naprawde polecam milo spedzone dwie i pol godziny. Edytowane 16 Lutego 2008 przez radeksz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 A ja sobie wczoraj obejrzalem 'klasyka' - Evil Dead. Bardzo fajny 'horror' :lol2: Zaraz zobacze czesc drugą, która nie jest do konca drugą czescią :) dzieki ze przypomniales, juz wieczorem bede mial co ogladac :) co do dwoch zakonczen 3 czesci to chyba chodzi wam o director's cut ktora jest 15 minut dluzsza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 http://www.filmweb.pl/Dyktator,1940,o+filmie,Film,id=31335 lol data premiery Polska i data premiery Świat... A taki znany film ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 dzieki ze przypomniales, juz wieczorem bede mial co ogladac :) co do dwoch zakonczen 3 czesci to chyba chodzi wam o director's cut ktora jest 15 minut dluzsza Jest dłuzsza i ma inne zakonczenie, ale to samo zakonczenie było w wersji lecacej w TV. Szukam oryginalnej wersji... edit http://video.google.com/videoplay?docid=-4...h&plindex=0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 wróciłem z kina świeżo po Jumper i imho film idealnie wpasowujący się w kategorię 'łatwych, prostych i przyjemnych' - bardzo dobre efekty, wartka akcja, ładna Pani :D, scenariusz hmm no powiedzmy, że ok tak jak cały film czyli w sam raz na lekkie spędzenie sobotniego popołudnia/wieczoru ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 Jest dłuzsza i ma inne zakonczenie, ale to samo zakonczenie było w wersji lecacej w TV » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « znalazlem cus takiego: http://www.kmf.org.pl/dir_cut/army_of_darkness.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 No nic nowego, ale jak podalem wyzej, dokopałem sie do zakonczenia w sklepie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 P.S. Kocham Cię - 8/10 Hitman - 6/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 Into the Wild - Przyjemnie sie ogladalo choc momentami mialem wrazenie ze glowny bohater to hipokryta. Na szczescie pod koniec filmu » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « zdal sobie sprawe z blednych decyzji. A moze nie byly bledne skoro doprowadzily do takich wnioskow. Mam na mysli ten cytat "szczęście jest tylko wtedy prawdziwe, kiedy się nim dzielimy", zwlaszcza po tym jak powiedzial, ze wg niego radosc nie plynie glownie z kontaktow miedzyludzkich. No chyba ze wolal dzielic sie swoim szczesciem ze zwierzetami ;)" Mimo to polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 A więc co warto obejrzeć? Teraz w kinie, tak aby nie żałować kasy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2008 Gone Baby Gone - trochę pogmatwany do momentu wyjaśnienia sprawy, Ben Affleck jako reżyser bardzo pozytywnie mnie zaskoczył ten gość ma talent, co do fabuły szkoda tylko że kłamstwo pociągnęło za sobą takie konsekwencje.... 9/10 Cloverfield - oglądałem na TV z odległości prawie 4m więc praca kamery nie męczyła oczu ;] odczucia po filmie podobne jak przy Wojnie Światów ... ale o czo wogole choszi :D bardzo chaotyczny ale nawet ciekawy. 6.5/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2008 (edytowane) Jumper - Film przyjemnie sie ogladalo, nie zaluje wydanej kasy na bilet. 8/10 Edytowane 17 Lutego 2008 przez evocati Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaKLeZ Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2008 Panowie zapnijcie pasy, bo nadchodzi kolejne arcydzielo Boll-a :lol: Far Cry the movie - wiosna 2008 trailer http://www.gametrailers.com/player/30630.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2008 (edytowane) into the wild - ehh 2 h 30 min ambitniejszego kina what i've done :P ; ogólnie film ciekawy, warty obejrzenia takie 8/10 alien vs predator requiem - obejrzałem go wczoraj w nocy a rano niewiele pamiętałem z niego bo niby co miało by mi zapaść w pamięć ;) 6.5/10 i nie więcej od biedy można obejrzeć EDIT: Heh 4 film w ciągu weekendu :) : Talk to me - bez dwóch zdań najlepszy z owych 4 weekendowych tytułów. Świetny scenariusz bazujący na prawdziwej historii, momenty gdzie można płakać ze śmiechu ale i zastanowić się nad paroma rzeczami. Film leżał mi kilka miesięcy aż go obejrzałem i proszę jakie miłe zaskoczenie. Polecam każdemu 9/10. Edytowane 17 Lutego 2008 przez LPKorn3324 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2008 Rise of the Footsoldier - niby mocne kino akcji, a poza tym to "nihil novi". Czasami mam wrażenie, że wystarczy komuś mordę obić, być "kibicem" i biografia do filmu gotowa. Szczególnie w UK. 4/10 za samą akcje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2008 I am legend - Noooo...Nowy Jork wygladal fajnie ale nic poza tym :lol: Masa scen ktore byly tylko zapychaczami czasu... Sceny ktore mialy "sciskac za gardlo" wywolywaly tylko usmiech na mojej twarzy :) Wydaje mi sie ze ktos wpadl na pomysl, ze fajnie by bylo zobaczyc NY w takim stanie... no ale zeby zrobic z tego jakis film trzeba bylo dopisac fabule. Z braku laku mozna obejrzec, chociazby dla samego zarosnietego miasta (ale ta trawka wyrastajaca z asfaltu wygladala troszke dziwnie :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 (edytowane) Awake. Dobry film, z zaskakująco dobrą grą Alby. 8.5/10 Edytowane 20 Lutego 2008 przez dszywala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 No Country For Old Men (To nie jest kraj dla starych ludzi) Naprawdę polecam, dobry film. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 dobre http://www.joemonster.org/art/8757/Jak-zar...oodzkich-hitach juz wiem dlaczego zdania na temat cloverfield'a sa tak podzielone :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 (edytowane) The Invasion - Ciekawy pomysl. Momentami film troche nuzacy ale generalnie jest ok. Mozna obejrzec nie zalujac poswieconego czasu ;) Love Lies Bleeding - Dobry film. Trzyma w napieciu, troche akcji tez sie znajdzie ;) No i jeszcze ta Jenna Dewan :rolleyes: Polecam Edytowane 20 Lutego 2008 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 Love Lies Bleeding Jenna słodka, ale film dla mnie bardzo słaby. Historyjka kompletnie do mnie nie przemówiła, a rażące błędy.uchybienia kuły w oczy... Ale oglądnąć się dało i nie uważam czasu za zmarnowanego. Oceny nie wystawiam bo sam nie wiem jak... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro87 Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 kuły, oj KUŁY w oczy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 Awake - nie spodziewalem po tym filmie zbyt wiele i bardzo przyjemnie sie rozczarowalem 8,5/10 - polecam ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 http://film.onet.pl/14350,,Pora_mroku,film.html jako ciekawostka,, film jeszcze przed premierą ale.. polacy raczej nie kręcą w tym gatunku ;) no, przypomniała się wilczyca,, i klątwa doliny węży (tego nie widziałem,, a dużo bym dał..) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 Juno - 7/10 do obejrzenia z dziewczyna, film raczej nie nadaje sie do piwka i pokera z kumplami. Ciekawa historia o zakreconej dziewczynie. POLECAM ale trzeba miec klimat na taki film.Wieczorkiem przy winku - TAK, do kina raczej - NIE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 DISTURBIA - poczatek filmu bardzo fajny potem troche za bardzo chcieli zrobic horror, ale ogolnie sie fajnie ogladalo :] 7/10 BLOW - bardzo fajny film, dodatkowo na faktach autentycznych 8,5/10 REZERWAT - 8/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 BLOW - bardzo fajny film, dodatkowo na faktach autentycznych 8,5/10 Zgadzam się i polecam, ale jedno trochę razi w oczy. Fakt autentyczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 (edytowane) REZERWAT - 8/10 "Na ch** ci kur** moje kwiaty..." :lol: 7/10 :wink: Kwiaty mp3 full wersja : http://tnij.com/x2oB :lol: // A co nikt nie ocenia Rambo ? :razz: IMHO najlepsza czesc :wink: Edytowane 22 Lutego 2008 przez Cmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...