Skocz do zawartości
The_Structor

Ocencie www plz

Rekomendowane odpowiedzi

kolorystyka zaczerpnięta z gry.wp.pl  :lol:  

yyy, nawet nie korzystam z tego serwisu ;] wiec chyba nie trafiles :P

niemiec: bo musze kodowanie iso ustawic ;] wtedy bedziesz mial polskie w operze, strona sie laduje szybko, bo nie ma tam wielu grafik ;]

lisek: chetnie zmienie, ale co (aha zadne grafiki, to ma byc prosty homepage ;])

edit:

mason: daj mail to ci wysle fajna galeriw na twoje www ;] ma skalowanie, umieszczanie okreslonej ilosc zdjec na stronie (potem pokazuje sie [1], [2], [3] ...itd ;] i takie tam <span style="color:red;">[ciach!]</span>ly ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kolorystyka zaczerpnięta z gry.wp.pl  :lol:  

yyy, nawet nie korzystam z tego serwisu ;] wiec chyba nie trafiles :P

niemiec: bo musze kodowanie iso ustawic ;] wtedy bedziesz mial polskie w operze, strona sie laduje szybko, bo nie ma tam wielu grafik ;]

bede wdzieczny, bo obecnie czytanie ze znaczkami typu ?, ?, ?, ? jest troche klopotliwe Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wrzuc to iso po u mnie zamiast ś jest taki fajny kwadracik (bardzij romb czy cos :P). i chyba cos masz z css'em, bo pod ie wszystko widac pieknie, ale pod mozilla napis menu jest na czarnym tle :? tak same ten po prawej nad buttonami ;)

ogolnie 7+/10 ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Akcja anulowana

Program Internet Explorer nie mógł łączyć ze stroną sieci Web, która była żądana. Strona może być tymczasowo niedostępna.

--------------------------------------------------------------------------------

Spróbuj wykonać następujące zadania:

Kliknij przycisk Odśwież lub spróbuj ponownie później.

Jeśli ta strona była już odwiedzana i chcesz zobaczyć, co jest przechowywane na tym komputerze, kliknij menu Plik, a następnie kliknij polecenie Praca w trybie offline.

Aby uzyskać informacje o przeglądaniu w trybie offline za pomocą programu Internet Explorer, kliknij menu Pomoc, a następnie kliknij polecenie Spis treści i indeks.

Internet Explorer

- Podoba mi sie kolorystyka - czarne napisy na bialym tle niezly pomysl z tym odswiez i z tym ze strona tymczasowo niedostepna :P

:twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ładnie dobrane kolory. Ogólny wygląd tez ok. Myślę, że menu przydało by się jakieś ciekawsze, ale to tez może być (btw - ja tez musze w końcu porządne menu zrobić).

BTW - zmieniłem kolory na stronie - teraz wygląda znacznie lepiej, ale muszę niektóre jeszcze trochę przyciemnić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi