maciek.p Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2015 How Evolve Fell Down The Bullshit Tree Rany, dosłownie moje odczucia na temat tej gry. Grałem w alphę, teraz również w betę, było fantastycznie, ale nie wydam niewiadomo ile cebulodolarów na to, żeby dostać wybrakowany produkt plus co najmniej dwa razy tyle, żeby go uzupełnić o części których brakowało. I piszę to ja, który mam wszystkie dodatki do ME3, więc musieli się postarać :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2015 No i po ptokach... beta zakończona. Czekam na wypowiedzi graczy z pełnej wersji w lutym :) Co do bety... sterowanie postacią jest niewygodne, a to mi psuje cały fun z gry. Gram: klawiatura + gryzoń - pada nie posiadam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
april*s Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2015 Oglądałam kilka pokazowych gier na Twitchu i wyglądało całkiem fajnie. Nie do końca jestem fanką gier, w których akcja dzieje się tak szybko, zwłaszcza jak się jeszcze wszystkiego nie ogarnia, ale myślę, że rozejrzę się za pełną wersją. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2015 Evolve Beta тест GPU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2015 Nie wiem, dla czego u Ruskich tak nisko wyszło z obciążeniem CPU, bo u mnie jest dwa razy bardziej obciążony I3: Poza tym FPS u mnie na very high jest troszkę wyższy niż u Ruskich na 750Ti. Jakieś czary-mary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2015 Szczera choć zbyt jednostronna recenzja: 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2015 (edytowane) Szczera choć zbyt jednostronna recenzja: ... Czy ja wiem... Czytałem już kilka innych recenzji, które wymieniają to samo: brak zawartości i nuda. Poza głównym trybem gry (hunt), nie ma praktycznie nic, co byłoby naprawdę warte uwagi, może z wyjątkiem jednego: pograj w "rescue" jako koleś rozstawiający pułapki i przeszkadzaj swojemu teamowi w ucieczce, więżąc wszystkich w klatce z potworem. :P Edytowane 23 Lutego 2015 przez Dammeron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...