Sarac Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2015 Co myslicie o tabletach z Windowesem za ok 350zł? Jest sens kupować coś takiego czy może lepiej poczekać i dołozyć? Znalazłam taki artykuł http://pclab.pl/art63728-2.htmlgdzie ten drugi model wypada całkiem ok. A może w ogóle lepiej kupić coś na androidzie? Chodzi mi o taki zwykły tablet do "torebki" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2015 Znajomy ma colorovo o takiej samej albo bardzo podobnej specyfikacji. Z tego co mowi to przydaloby sie jeszcze z 1gb ram, bo lubi czasami troche polagowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2015 Bardzo kiepski pomysł. Generalnie GoClever to nie jest zachwalana firma, bo ich sprzęt lubi wracać do sklepu dość często i dość licznie, podobnie jak wszelkie inne "polskie marki". W tej cenie popatrzyłbym na Lenovo, Acer, Samsung oraz Asus - dwa pierwsze mają wyższą rozdzielczość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek1853 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2015 Co do GoClever to warto jeszcze zwrócić uwagę na "Gwarancja dla wyświetlaczy LCD i akumulatorów zamontowanych w urządzeniach GOCLEVER wynosi 6 miesięcy od daty zakupu, jednak nie dłużej niż 9 miesięcy od daty produkcji, w ekranach TFT LCD 3,5” do 10” zgodnie z normą ISO 13406-2 dopuszczalne jest wystąpienie do 5 błędnych pikseli (białe, czarne lub tzw. sub-piksele)." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2015 od siebie polecam Krugery, miałem już 3 tablety od nich z czego 2 na win8.1 i nie było problemów. Colorovo też nie wypadał najgorzej, ale o ile wiem ta firma już nie istnieje. do Goclever nie podchodzić na kilometr ;> ten syf nie działa już na półkach sklepowych ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2015 krugery maja przyciete niektore parametry wzgledem rebrandowanego pipo - np. maks 32gb karta, zamiast 64gb czy tam 128gb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2015 Niedrogi czyli np do 350? Zacytuję sam siebie: W tej cenie popatrzyłbym na Lenovo, Acer, Samsung oraz Asus - dwa pierwsze mają wyższą rozdzielczość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChristeQ Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2015 (edytowane) Ja posiadam Kiano Intelect 8 MS, z windowsem 10, śmiga aż miło + na rok office! ~400zł na x-kom Edytowane 10 Sierpnia 2015 przez ChristeQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1987kamil Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2015 od siebie polecam Krugery, miałem już 3 tablety od nich z czego 2 na win8.1 i nie było problemów. Colorovo też nie wypadał najgorzej, ale o ile wiem ta firma już nie istnieje. do Goclever nie podchodzić na kilometr ;> ten syf nie działa już na półkach sklepowych ... Krugery jest spoko, tez od nich jednego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin'k Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2015 Od siebie polecam Modecom 8025. Tani, do podstawowych zastosowań (Internet, Youtube, RSS, poczta, proste gry) jest więcej, niż wystarczający. sam tablet można dostać w cenie rocznej licencji na Office'a lub nieco taniej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...