Dijkstra Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Wiem, że mamy poważniejsze problemy, jak np. wojny, zarazy, Giertycha i Genghiskhana (ten ostatni z naprawdę poważnych ;) no offence Genkish, joke), ale mnie aktualnie interesuje akurat ta kwestia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 To by mi chyba skrzynke te powiadomienia rozwalily :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Frost Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 "]To by mi chyba skrzynke te powiadomienia rozwalily :lol:To aż taki masz ruch na PW? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Dość zadko.. na tym forum baaardzo zadko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 "]To by mi chyba skrzynke te powiadomienia rozwalily :lol:To aż taki masz ruch na PW?ale Mu chyba chodzi o powiadomienia na post, a nie prywtna wiadomosc. dobrze mysle?? oswieccie mnie. :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 "]To by mi chyba skrzynke te powiadomienia rozwalily :lol:To aż taki masz ruch na PW?ale Mu chyba chodzi o powiadomienia na post, a nie prywtna wiadomosc. dobrze mysle?? oswieccie mnie. :twisted: Dobrze myślisz Jak ma się włączone powiadamianie, to informuje zarówno o nowych odpowiedziach w tematach, w których pisałeś, jak i o nowych PW w skrzynce. Przydała by się opcja forwardowania treści PW prosto na maila w sumie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Jak ma się włączone powiadamianie, to informuje zarówno o nowych odpowiedziach w tematach, w których pisałeś, jak i o nowych PW w skrzynce.Nie, to sa osobne 2 opcje... Tej pierwszej nie uzywam bo mam dosc spamu w skrzynkach (tych darmowych :) ) a z tego drugiego korzystam, bo to jest raczej rzadko, a zawsze najpierw sprawdzam poczte, a na forum to zagladam jak juz zrobie wszystko inne, ostatnimi czasy to nawet co pare dni, a o PW dowiem sie zawsze i wszedzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Tak czasem gdy temat akurat mnie interesuje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 ja używam powiadomienia o odpowiedzi w temacie - jak mnie przestaje interesować - klikam przestań śledzić ... i po kłopocie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 ja uzywam ;) poczta mi sie filtruje i maila z tweaka ida do osobnego katalogu :P sprawdzam je jak wszystko zrobie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 tjaa ja uzywalem, ale troche duzo maili zbieralo sie w poczcie wiec wylaczylem powiadomienie :D8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 ja tam uzywam fakty troche sie tego zbiera no, ale coz ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Nie uzywam. Szybciej wejde na forum i przejrze czy jest coś nowego niż bede maile czytał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Kiedyś na początku używałem, ale zaraz miałem zawaloną skrzynkę :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 a ja używam :) bo tak lubie i chce:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Ja uzywam, nie lubie wypowiedziec sie i potem nie odpowiedziec na odpowiedz kogos na moja wypowiedz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 ja uzywal bo poczte sprawdzam przez "skrzynke boogiego" a ta mi sciaga tylko naglowki i 100 znakow wiadomosci na kompa, kopiuje sobie linka do tematu do przegladarki a wiadomosc jest usuwana z serwera bez ladowania na mojego kompa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 ja uzywal bo poczte sprawdzam przez "skrzynke boogiego" a ta mi sciaga tylko naglowki i 100 znakow wiadomosci na kompa, kopiuje sobie linka do tematu do przegladarki a wiadomosc jest usuwana z serwera bez ladowania na mojego kompa Wiem, Niemiec, czytałem tamtego posta. To on mnie zainspirował ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 ja uzywal bo poczte sprawdzam przez "skrzynke boogiego" a ta mi sciaga tylko naglowki i 100 znakow wiadomosci na kompa, kopiuje sobie linka do tematu do przegladarki a wiadomosc jest usuwana z serwera bez ladowania na mojego kompa Wiem, Niemiec, czytałem tamtego posta. To on mnie zainspirował ;) nie wiedzialem, ze cos takiego moze zainspirowac ;) Napisalem to dla potomnych :) A uzywam powiadomien dlatego, ze tyle jest tych tematow, ze ciezko jest sie polapac gdzie sie pisalo, a gdzie nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 szczerze mowiąc NIE, dosyc mam zawaloną skrzynke :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 uzywam :) skrzynka lokalna + bat sprawdza co minutke ;) wiec nie odczuwam ilosci :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 uzywam :) skrzynka lokalna + bat sprawdza co minutke ;) wiec nie odczuwam ilosci :) To tak jak u mnie. Poprostu mam w sumie 7 kont pocztowych, z czego 2 poważne, których nie wpisuje nigdy nigdzie na żadne listy mailingowe, a 5 w darmowych serwisach na tweak'a i podobne rzeczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Powiadamiania o postach nie używam, używam powiadamiania o privach. Niemiec, to co inni napisali w tematach w których postowałeś możesz przecież sprawdzić na stronie głównej forum - zobacz swoje tematy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Powiadamiania o postach nie używam, używam powiadamiania o privach. Niemiec, to co inni napisali w tematach w których postowałeś możesz przecież sprawdzić na stronie głównej forum - zobacz swoje tematy Taaa, ja mam swoich tematów na 14 czy więcej stron...weź tam coś znajdź, jeszcze jak mi sieć przymula akurat, to wogóle... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Powiadamiania o postach nie używam, używam powiadamiania o privach. Niemiec, to co inni napisali w tematach w których postowałeś możesz przecież sprawdzić na stronie głównej forum - zobacz swoje tematy Taaa, ja mam swoich tematów na 14 czy więcej stron...weź tam coś znajdź, jeszcze jak mi sieć przymula akurat, to wogóle... calkowicie sie zgadzam :lol: latwiej mi jest patrzec przez "skrzynke" niz gdzies tam po forum szukac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 to trzeba mniej pisać ;) mnie tam ta opcja wystarcza, swieżych odpowiedzi zwykle mam max 10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 :arrow: uzywam tej opcji, jest bardzo przydatna dla mnie. pozatym poczte sprawdzam na 'okraglo', wiec w miare mozliwosci wiem co sie dzieje w danym temacie na forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...