tom256 Opublikowano 7 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2017 (edytowane) Mam głośniki microlab solo 6c, chciałbym zamienić je na coś mniejszego o porównywalnej lub lepszej jakości. Nowe głośniki muszą mieć 2 wejścia na cinch (a moze dodatkowo bluetooth?), pilota z mozliwością przełaczenia źródła dźwieku, fajnie gdyby miały, jacka lub minijacka z przodu no i muszą być mniejsze. Microlaby zajmują bardzo dużo miejsca. :/ Edytowane 7 Października 2017 przez tom256 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 7 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2017 sprawdź edifier 1600t lub 1700t rozmiarowo. Mam 1700t i złego słowa nie mogę o nich powiedzieć...miałem wcześniej 7c (grały basowo lepiej, w końcu 2,5x większe) ale te praktycznie im dorównują, zwłaszcza że stoją na biurku. A 7c na podłodze musiały. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 7 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2017 s 7c (grały basowo lepiej, w końcu 2,5x większe) ale te praktycznie im dorównują, zwłaszcza że stoją na biurku. A 7c na podłodze musiały. Głośnik przy podłodze powoduje podbicie w zakresie basowym (tak jak przy ścianie jest więcej basu, niż w wolnej przestrzeni). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2017 (edytowane) Edifier 1700BT, lub 1280DB. Pierwsze mocniejsze i z większą sceną, ale barwa brzmienia też jakby przytłumiona, drugie bardziej neutralne i szczegółowe, ale słabsze. Do tego kształtem 1700 lepsze są na biurko (odchylone do góry w stronę słuchacza), a 1280 na półkę. Oba zestawy mają 2 wejścia liniowe i bluetooth. Mam aktualnie te drugie i bardzo sobie je chwalę. Edytowane 8 Października 2017 przez Dammeron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2017 (edytowane) CR3 ? Male studyjne glosniki.Moj braciak kupil je do siebie do tworzenia muzyki jak go nie ma w studiu, a nie chcial moich microlabow bo za duze do pokoju 15m2 Edytowane 8 Października 2017 przez Aurora001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2017 (edytowane) microlabow bo za duze do pokoju 15m2 Monitory z 6" i "za duże do pokoju 15m"? No weź :wink2: . U mnie stoją monitorki z 7" wooferem, w bliskim polu (tak metr od głowy) i jest całkiem dobrze, ze świetną trójwymiarową przestrzenią, nieprzewalonym basem, choć nisko schodzącym ... pokój ~16,5 metra kwadratowego. Edytowane 17 Października 2017 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...