jakac Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Mi się podoba Warszawa a co wam Chciałbym tam mieszkać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Kraków najladnieszy dlamnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Mi podoba sie Poznan, ale nie chcialbym mieszkac ani w nim ani w zadnym innym wielkim miescie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AVENGER Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Zawiercie :D :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Wrocław :) moze niedługo (2 lata ;( ) bede tam studiował :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 a mi sie warszawa podoba najbardziej chociaz krakow tez niejest brzydkie miasto ;) :D (moze nawet ladniejsze :P ale i tak warszawa ROX ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Gdansk lub inne miasto nad morzem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Gdansk lub inne miasto nad morzem :twisted: :twisted: :twisted: Warszawa miasto korków, hałasu i spalin ?, nie... :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 jasne ze Wroclaw :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Jak wiadomo, najladniejszy jest Krakow i chyba nie ma co do tego zadnych watpliwosci :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Krak, w krórym mieszkam, pomimo korków, smogu i hałasu. Kazimierz Dolny, jakkolwiek zapewnie mało kto z was był w tym miasteczku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 najbardziej podoba sie oczywiscie MOJE MIASTO; ale wszyscy wiedza ze grod Kraka rzadzi; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 najbardziej podoba sie oczywiscie MOJE MIASTO; no wlasnie kazdy tak powie, przeciesz mieszkaniec Warszawy nie powie ze bardziej podoba mu sie Łódź ( no chyba ze tylko z powodu pubow) i odwrotnie mieszkaniec lodzi nie powie ze bardziej podoba mu sie np Poznan. Kazde miasto ma swoje uroki wady i zalety... PS. kocham Piotrkowska, druzyne Widzewa, łódzkie puby i dziewczyny :D ponadto mamy najwiekszy w europie kompleks leśny na terenie miasta oraz na terenach lodzi mamy park krajobrazowy jako kontynuacje puszczy łódzkiej 8O, oraz najdłuzszy w europie pasaż handlowy - Piotrkowska oraz najwiecj pubów - wiesc o nich dotarła juz nawet do USA 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arakasi Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Poznan - w tym miescie przezylem (jak na razie) moje najpiekniejsze lata - studia. Deja vu (pub obok starego rynku) + ciemna fortuna i akademik bede do konca zycia jak najmilej wspominac. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Wrocław ! No i Wąchock! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Byłem we wszystkich dużych miastach w Polsce i zdecydowanie mówię - Gdynia :D ;) Z centrum można sobie pójść nad morze, do lasu (i to nie jakiegoś parku 100x100m) i nawet po górkach pochodzić(!). No i przede wszystkim mamy wspaniałych samorządowców :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Mieszkałem w różnych miastach, ale najlepiej wspominam chyba Lublin, za to w rankingu najgorszych miast bezapelacyjnie na czele jest Elbląg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 mi sie podoba najbardziej gdansk i bynajmniej nie dlatego, ze w nim mieszkam :D, a tuz za gdanskiem krakow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 A mi sie dla odmiany zadne duze miasto nie podoba... Wole swoje ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Toruń Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Gdańsk, Kraków, Cieszyn. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Lublin !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 PUŁAWY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <span style="color:red;">[ciach!]</span>a to jest takie zajebiste miasto ze niewiem... bylismy z koelga na zawodach rolkowych ;] impreza przednia byla czekalismy 2h na przystanku :>>>>> od 12 do 2 ale autobusu nie mielsmy =] heieih [%] nikt sie nie szlajał 0 zaczepek ogulnie super!! sciezki rowerowe fajnie ze wszsytko scisniete :) takie male i wszystko na miejscu ciezko sie zgubic :> dlamnie najlepsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 A był ktoś w mikołajkach?? To miato rządzi!!! O 12 w nocy wszędzie kupa ludu!! Non stop impra! Właśnie jutro znowu tak jade :-) :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Powiecie, że sie chwale, ale co tam ;-) Dla mnie nic więcej nie trzeba! http://www.golebiewski.pl/hotel.php?hot=mi...2b622054119af90 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloam Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Łódź, bo to naprawde ladne miasto jak sie na nie spojrzy pod odpowiednim katem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloam Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 A był ktoś w mikołajkach?? To miato rządzi!!! O 12 w nocy wszędzie kupa ludu!! Non stop impra! Właśnie jutro znowu tak jade :-) :-) No w sumie masz racje. Amfiteatr jest tam ciekawy, bo tam wszyscy pija wieczorem i nawet securitasy nie wyrzucaja. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Kraków .... :D Ale być może już niedługo Wrocław :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Kraków .... :D Ale być może już niedługo Wrocław :D :D Krakow, Gdansk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anon Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Pcim :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...