BartosH Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Moze mi ktos wyslac piosenke Black Eyed Peas - Don't lie w jakiejs sensownej jakosci ;) Bede wdzieczny. bartosh-87@o2.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 jezeli ktos ma wykonanie turbo- dorosle dzieci oraz lombardu- przezyj to sam z dzisiejszego koncertu w sopocie to prosze o kontakt :) (glownie na turbo mi zalezy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soften Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Ja też sie podpisuje pod tym co gollumek napisał piosenke z koncertu w sopocie poszukuj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 jakie sie nazywa piosenka z zapowiedzi romeo i julii na polsacie. teraz na okrągło leci ten zwiastun. Chodzi mi o ten utwór klasyczny. Taki jakby spiewany przez chór. Jak ktoś widział zapowiedź to wie o co chodzi. Byłbym wdzieczny za tytuł i wykonawce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 jakie sie nazywa piosenka z zapowiedzi romeo i julii na polsacie. teraz na okrągło leci ten zwiastun. Chodzi mi o ten utwór klasyczny. Taki jakby spiewany przez chór. Jak ktoś widział zapowiedź to wie o co chodzi. Byłbym wdzieczny za tytuł i wykonawce. 1605125[/snapback] Zwiastuna nie widziałem, gdyż nie oglądam tv, no chyba, że TVN24, ale mniejsza o to...:) wracając do tematu to z tego co pamiętam ścieżke dzwiękową, której słuchałem to może Ci chodzić o ten utwór : Quindon Tarver - Everybody's Free (To Feel Good). Jeśli to nie to daj znać poszukam albo włącze polsat na chwile :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 To raczej nie to. Mi chodzi o jakoś muzykę poważną nie koniecznie z tego filmu lecz wykorzystana to zwiastunu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 ok. to odpalam polsat :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maser Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Szukam piosenki, rytmiczny, kawałek... w sumie leci ciągle ten sam bit a w tle śpiewa kobieta...: "I have bit, into my soul, I have lot(albo love)... itd. Wiem, że to mętny opis ale może komuś się skojarzy... Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=mis= Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 (edytowane) Wiecie może jak się nazywa piosenka z ostatniego epizodu sezonu 1 O.C., pod koniec odcinka kiedy on odjerzdza z panienką. W refrenie jest tylko jedno słowo "alleluja". Na oficjalnym soundtracku niema tego. To jest link do serialu http://www.fox.com/oc/ [edit] Jest ona rownież w odcinku 2 sezon 1 tego serialu. [/edit] [edit 2] Jest to "Hallelujah" by Jeff Buckley. I proszę się nieśmiać że zadaje pytanie i sam sobie odpowiadam.... [/edit 2] Edytowane 21 Sierpnia 2005 przez =mis= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Jeśli kogoś intersuje co to była za piosenka której szukałem to oto ona ;] Bachman Turner Overdrive - You Ain't Seen Nothing Yet. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca_18 Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Poszukuje wykonawcy i tytulu piosenki ktora jest na koncu filmu 13 Dzielnica (francuzki hip-hop). Z gory wielkie THX. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyferencjal Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Poszukuje wykonawcy i tytulu piosenki ktora jest na koncu filmu 13 Dzielnica (francuzki hip-hop). Z gory wielkie THX. 1607461[/snapback] Iron Sy - Resistant Daj mi znać na priva to ci go pośle mailem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noso Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 witam!! Szukam tytulu piosenki z reklamowki Heinekena z Jenifer Aniston Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 witam!! Szukam tytulu piosenki z reklamowki Heinekena z Jenifer Aniston 1609181[/snapback] Hehe, to Jenifer juz tak zaczyna swa kampanie reklamowa, jak Beckham :wink: Niewiedzialem, ze jest taka reklama w ogole, takze chcialbym ujzec ta reklame, jakis link :gitarzysta2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Niech ktos zarzuci linkiem do reklamy piwa Tyskie, co ten japoniec komentuje:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 witam!! Szukam tytulu piosenki z reklamowki Heinekena z Jenifer Aniston 1609181[/snapback] Turtles - "Happy together" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maser Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Błagam, pomóżcie z mucuss'owi z tą jego piosenką z tego filmiku z break dance, bo kawałek jest zaczepisty… :D :D :D Mucuss – jak namierzyłeś ten song to daj tytuł/wykonawcę… B) PS. Prośba o moją piosenkę rzeczywiście jest chyba mało czytelna… :oops: Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Kto wie jaki jest najnowszy tytul Black eyed peas, ich piosenki? :gitarzysta: Pozdrawiam :twisted2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasiela Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Kto wie jaki jest najnowszy tytul Black eyed peas, ich piosenki? :gitarzysta: Pozdrawiam :twisted2: 1611331[/snapback] :lol: :blink: :mur: Nie wiem co masz na mysli najnowszą , przecież wszystkie wyszły w tym samym czasie .Przeczuwam, że chodzi o Don't Phunk With My Heart lub My humps... Masz trackliste , 01. Pump It 02. Don't Phunk With My Heart 03. My Style (Feat. Justin Timberlake) 04. Don't Lie 05. My Humps 06. Like That (Feat. Cee-Lo, John Legend, Talib Kweli & Q-Tip) 07. Dum Diddly 08. Feel It 09. Gone Going (Feat. Jack Johnson) 10. They Don't Want Music (Feat.James Brown) 11. Disco Club 12. Bebot 13. Ba Bump 14. Audio Delite At Low Fidelity 15. Union (Feat. Sting) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 porpostu niektórzy tutaj szukają tytułów z niewiedzy a niektórzy z lenistwa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Poszukuje mp3ki Dezerter- Burdel, jak ktoś ma to prosiłbym o kontakt na PW :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 :lol: :blink: :mur: Nie wiem co masz na mysli najnowszą , przecież wszystkie wyszły w tym samym czasie .Przeczuwam, że chodzi o Don't Phunk With My Heart lub My humps... Masz trackliste , 01. Pump It 02. Don't Phunk With My Heart 03. My Style (Feat. Justin Timberlake) 04. Don't Lie 05. My Humps 06. Like That (Feat. Cee-Lo, John Legend, Talib Kweli & Q-Tip) 07. Dum Diddly 08. Feel It 09. Gone Going (Feat. Jack Johnson) 10. They Don't Want Music (Feat.James Brown) 11. Disco Club 12. Bebot 13. Ba Bump 14. Audio Delite At Low Fidelity 15. Union (Feat. Sting) 1612688[/snapback] podejrzewam, że chodzi mu o don't lie non stop to na esce graja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 don't lie, ale po co te nerwy to nie wiem :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maser Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Mucuss - piosenka z klipu który podałeś to Roni Size - Dirty Beats :D Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Szukam napisów do CSI MIAMI, czy ktoś ma ??? kroniki Las Vegas były doskonałe, do Miami są po angielsku napisy, ale PL nie ma ????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Ktos wie jaki tytul ma theme filmu lecacego na polsacie, the grey's anathomy aka Chirurdzy , piatek o 21:00 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serchio Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Może ktoś ma nagrany wczorajszy koncert Jean'a Michael'a Jarre w Stoczni Gdańskiej? THNX i Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medievil Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 poszukuje utworu z najnowszej reklamy coca coli, kobieta jedzie z facetem samochodem, leci jakos tak JUST I'WANT JUST A NEED cos takiego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Może to Mission Belle - "Just What I Want" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Może ktoś ma nagrany wczorajszy koncert Jean'a Michael'a Jarre w Stoczni Gdańskiej? THNX i Pozdrawiam 1616547[/snapback] Ja nagralem, ale na nosniku VHS, takze nie wiem, czy Ci sie takie cudo przyda :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...