el_gringo_dado Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 http://video.google.com/videoplay?docid=-2...p;q=pvp+lineage - wie ktoś co to za utwór?MOTORHEAD - Ace Of Spades Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Wielkie dzięki, o to chodziło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 tak sprawdzalem i niestety zaden z tych. :( Szkoda bo fajnie sie zaczyna. No nic bede szukal dalej. Ale dziekiTeż szukałem tego soundtracka i byłem zaskoczony że wszystkich kawałków z filmu nie było :huh: Tego o który pytałeś też nie bylo widać (a taka fajna melodyjka...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phase Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 czy kiedykolwiek zostala wydana wersja instrumental albumu 'enjoy the silence' depeche mode? mam na mysli sama muzyke bez slow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Czesc dziewczyny. [; Szukam tytulu i wykonawcy piosenki z reklamy mebli BLACK RED WHITE. Taka starodawna amerykanska piosenka, spiewana przez faceta... Sprawa dosyc pilna, bo Najwyzsza Wladza Domowa sobie zazyczyla i nie daje mi spokoju. :) Dzieki z dolu... znaczy z gory. ;> Znów nie jestem pewien :P CHRIS DE BURGH - Lebanese Night Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jvt Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 (edytowane) Znów nie jestem pewien :P CHRIS DE BURGH - Lebanese Night No niestety to nie to, ale mimo wszystko thx. :) Zapraszam wszystkich do dalszego szukania. B-) Edytowane 13 Lipca 2006 przez jvt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarryOn Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Poszukuje nazwy utworu z reklamy Umbro - one love. Latała w trakcie mundialu. Pokazuja w niej granie w piłke na całym swiecie. Jeden azjata fajnie piłką zakręca w wolnego. Pokazane jest tez boisko takie opłakane. Mam nadzieję, ze kojazycie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 To teraz hardcore na przynajmniej kilka głów. :D Autor i tytuł po kolei każdego utworu. Najlepiej podawac czas do z dokładnością do sekundy. http://video.google.pl/videoplay?docid=891...964&q=dance Pozdrawiam i zaczęcam do wspólnego rozpoznawania :D 0:13 - Popularny Twist 0:38 - Village People - YMCA 1:29 - Slade - Cum On Feel The Noise 1:42 - Michael Jackson - Billie Jean 2:37 - Muzyka ludowa - Kaczuchy 5:27 - Eminem - Lose yourself Resztę perfekcyjnie znam ze słuchu a nawet zaśpiewałbym większość ... ale coś nie mogę tytułów skojarzyć. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 (edytowane) 1. Elvis Presley – Hound Dog 2. Chubby Checker - The Twist 3. Bee Gees - Stayin` Alive 4. Village People - YMCA 5. Carl Douglas - Kung Fu Fighting 6. Brady Bunch - Keep On 7. John Travolta - Greased Lightning (von Grease) 8. ACDC - You shook me all night long 9. Michael Jackson - Billie Jean 10. Michael Jackson - Thriller 11. Oompa Loompa Song (aus Charlie und die Schokoladenfabrik) 12. Styx - Mr. Roboto 13. Grandmaster Flash & Furios Five - Breakdance (Electric Boogie) 14. Bangles - Walk like an Egyptian 15. Der Ententanz 16. Little Richard - You make me want to shout 17. Vanilla Ice - Ice Ice Baby 18. MC Hammer - Can`t touch this 19. Sir Mix-a-Lot - Jump On It 20. House of Pain - Jump around 21. Sir Mix-a-Lot - I Like Big Butts 22. Chumbawumba - Tubthumping 23. Haddaway - What is love 24. Rednex - Cotton Eye Joe 25. Los Del Rio - Macarena 26. Nsync - Bye, Bye, Bye 27. Eminem - Lose yourself 28. Outkast - Hey Ya 29: Jay-Z - Dirt Off Your Shoulder 30. Vanilla Ice – Ice Ice Baby 31. N Sync – Bye Bye Bye Magia google ;) Edytowane 13 Lipca 2006 przez el_gringo_dado Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 (edytowane) To teraz hardcore na przynajmniej kilka głów. :D Autor i tytuł po kolei każdego utworu. Najlepiej podawac czas do z dokładnością do sekundy. http://video.google.pl/videoplay?docid=891...964&q=dance Pozdrawiam i zaczęcam do wspólnego rozpoznawania :D 0:13 - Popularny Twist 0:38 - Village People - YMCA 1:29 - Slade - Cum On Feel The Noise 1:42 - Michael Jackson - Billie Jean 2:37 - Muzyka ludowa - Kaczuchy 5:27 - Eminem - Lose yourself Resztę perfekcyjnie znam ze słuchu a nawet zaśpiewałbym większość ... ale coś nie mogę tytułów skojarzyć. ;) Na początek : 1. Elvis Presley - Hound Dog 2. Chubby Checker - The Twist 3. Bee Gees - Stayin' Alive 4. Village People - YMCA 5. Carl Douglas - Kung Fu Fighting 6. ?? 7. ?? 8. ?? 9. Michael Jackson - Billie Jean EDIT : 10. Michael Jackson - Thriller Resztę już podał el_gringo_dado. Edytowane 13 Lipca 2006 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 1. Elvis Presley – Hound Dog 2. Chubby Checker - The Twist 3. Bee Gees - Stayin` Alive 4. Village People - YMCA 5. Carl Douglas - Kung Fu Fighting 6. Brady Bunch - Keep On 7. John Travolta - Greased Lightning (von Grease) 8. ACDC - You shook me all night long 9. Michael Jackson - Billie Jean 10. Michael Jackson - Thriller 11. Oompa Loompa Song (aus Charlie und die Schokoladenfabrik) 12. Styx - Mr. Roboto 13. Grandmaster Flash & Furios Five - Breakdance (Electric Boogie) 14. Bangles - Walk like an Egyptian 15. Der Ententanz 16. Little Richard - You make me want to shout 17. Vanilla Ice - Ice Ice Baby 18. MC Hammer - Can`t touch this 19. Sir Mix-a-Lot - Jump On It 20. House of Pain - Jump around 21. Sir Mix-a-Lot - I Like Big Butts 22. Chumbawumba - Tubthumping 23. Haddaway - What is love 24. Rednex - Cotton Eye Joe 25. Los Del Rio - Macarena 26. Nsync - Bye, Bye, Bye 27. Eminem - Lose yourself 28. Outkast - Hey Ya 29: Jay-Z - Dirt Off Your Shoulder 30. Vanilla Ice – Ice Ice Baby 31. N Sync – Bye Bye Bye Magia google ;) No tak, już za późno żebym wpadł aby poszukać czegoś w stylu "Evolution Dance + lista utworów" n/c. :razz: W każdym razie wielkie dzięki dla was obu. B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 No tak, już za późno żebym wpadł aby poszukać czegoś w stylu "Evolution Dance + lista utworów" n/c. :razz:Hehe: Google "The Evolution of Dance + songs" na swiatowym, str. 2, ostatni link ;) http://machomedia.blogspot.com/2006/05/evo...n-of-dance.html - w komentarzach - 3 minuty szukania ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 2) Slowa jakie zpamietalem z drugiej piosenki to: "...I say he he he he he, say you lovin..." Szukalem i sobie znalazlem. Otoz wykonawca jak by ktos chcial na przyszlosc jest: The Disco Boys - Hey St. Peter (radio mix) I dalej poszukuje piosenki ze slowami ktore zapamietalem: "...You get down, get down, get down..." I odrazu mowie ze nie jest to: Paul Johnson - Get Get Down Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeli Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Szukalem i sobie znalazlem. Otoz wykonawca jak by ktos chcial na przyszlosc jest: The Disco Boys - Hey St. Peter (radio mix) I dalej poszukuje piosenki ze slowami ktore zapamietalem: "...You get down, get down, get down..." I odrazu mowie ze nie jest to: Paul Johnson - Get Get Down Backstreet Boys - Get down :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SABUR Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Szukalem i sobie znalazlem. Otoz wykonawca jak by ktos chcial na przyszlosc jest: The Disco Boys - Hey St. Peter (radio mix) I dalej poszukuje piosenki ze slowami ktore zapamietalem: "...You get down, get down, get down..." I odrazu mowie ze nie jest to: Paul Johnson - Get Get Down Nie chodzi o to: DJ Delicious & Till West - Same Man ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARyoWn Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 macie moze tytuly?? MP3-4 MP3-5 z gory dzieki pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 Może już było, ale poszukuję utworu techno/dance gdzie żeński (komputerowy tudzież zmiksowany) głos co chwilę wydobywa dźwięki przypominające: "eo" (tyle, że w kółko). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jvt Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 (edytowane) :arrow: <<)MARyo(>> Fajna ta muza strasznie. :D Tez mi sie podoba i sam bardzo intensywnie poszukuje, lecz jak na razie z miernym skutkiem. ;/ Pytales o tytuly, jednak przypuszczam, ze wykonawcow takze nie znasz. ;) Oto jedyne, co przychodzi mi na mysl: -> http://maryo.bkm.pl/Stuff/jakas.mp3 - znaleziona! Space Pitcher - Secret Land (Klubbstylerz Remix) dla potomnych ;] -> http://maryo.bkm.pl/Stuff/fajna.mp3 - znaleziona! DJ Jean - Feel It -> http://maryo.bkm.pl/Stuff/jaka%20to.mp3 - styl podobny do Gabry Ponte, :lol: nie bijcie, jak nie trafilem, niestety nic wiecej nie znalazlem -> http://maryo.bkm.pl/Stuff/124.mp3 - Ziggy-X (prawdopodobnie) -> http://maryo.bkm.pl/Stuff/nowsza.mp3 - bit na poczatku wskazuje mi na Klubbheads, jednak muzyki granej w takim stylu, jak ten, co wchodzi w 5:35 to juz pelno jest, wiec naprawde ciezko jest mi powiedziec cokolwiek... Eric Prydz moze? :) Jesli wykonawcow juz znasz i to nic nie da, to trudno... po prostu chcialem pomoc. Sam tez podanych przez Ciebie piosenek poszukuje, bo takze mnie sie spodobaly. :) Dostep do neta bede mial dopiero w sierpniu, wiec wtedy bede mogl cos zdzialac. :arrow: serwal4 GeeSee_&_Ra-Fee_-_Eo_Ea_2004_(full_club_mix).mp3 ...jedyne, co mam. :razz: Edytowane 16 Lipca 2006 przez jvt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 A ja bym poszukiwal reklamy McDonaldsa ktora niedawno szla na naszych stacjach. Taka z kobieta w roznych stadiach ciąży. Boska muzyka tam byla. i sama reklama procz ostanich 10 sek przeznaczonych na pokazanie loga mcdonalds , byla fajna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 A ja bym poszukiwal reklamy McDonaldsa ktora niedawno szla na naszych stacjach. Taka z kobieta w roznych stadiach ciąży. Boska muzyka tam byla. i sama reklama procz ostanich 10 sek przeznaczonych na pokazanie loga mcdonalds , byla fajna.Comptine D'Un Autre Ete - "L'Apres Midi" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 <<)MARyo(>> : Jeden z utworów (http://maryo.bkm.pl/Stuff/124.mp3) to: DJ Mafia present Nasty Deejays - Pussy Pussy jvt: Nie to nie to, ale thx za chęć pomocy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 A czy ktos mi pomoze w rozszyfrowaniu lub znalezieniu filmiku z reklamy lodowek BEKO :?: www.beko.com.pl tam slychac ta muzyczke o ktora mi chodzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 (edytowane) A czy ktos mi pomoze w rozszyfrowaniu lub znalezieniu filmiku z reklamy lodowek BEKO :?: www.beko.com.pl tam slychac ta muzyczke o ktora mi chodzi...Jedyne, co udało mi sie znaleźć -- > http://www.beko.com.tr/download.php. W Jingle klikasz na 'Beko Jingle' i ściągasz :) edit: Bezpośrdeni link do filmiku --> http://www.beko.com.tr/download/reklamlar/buzdolabi.zip Edytowane 17 Lipca 2006 przez studenc1k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARyoWn Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 (edytowane) Dj Mafia present Nasty Deejays - Pussy Pussy (Clubraiders remix) BARDZO PODOBNE ale to jeszcze nie to :P Edytowane 17 Lipca 2006 przez <<)MARyo(>> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 Ten remix Pussy, Pussy był chyba na jedej z płyt Energy 2000, ale nie jestem pewien czy dokładnie ten, ale bardzo podobny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 Szukam napisow do filmu: Garfield A Tail Of Two Kitties Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Dobra, teraz coś trudnego: http://youtube.com/watch?v=M8haGli-z9g&...rch=lancer%20mr Tytuł i wykonawcę utworu, który rozpoczyna się dokładnie w 5 minucie filmiku i leci przez kilkanaście sekund. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giusepe Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 a zna ktos tytul kawalka z reklamy Zwolnij szkoda zycia co koles jedzie Subarką i budzi sie w trumnie ? ? ? jak bylo to niebijcie bo nieznalazlem, aha i napisy do Bumer 2 potrzebne, thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Jedyne, co udało mi sie znaleźć -- > http://www.beko.com.tr/download.php. W Jingle klikasz na 'Beko Jingle' i ściągasz :) edit: Bezpośrdeni link do filmiku --> http://www.beko.com.tr/download/reklamlar/buzdolabi.zip Jestes WIELKI :!: Ja bardzo dziekowac :banana: Niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi dobry czlowieku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurgin Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 witam potrzebuje plakat w wersji elektronicznej "niepelnosprawni - pelnosprawni w pracy" krazylo cos kiedys tagiego przerobionego z rasiakiem, potrzebowalbym w wersji oryginalnej. z gory dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...