NeonPPC Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Nie mam ftp .. ale byl bym Bardzo, bardzo, bardzo wdzieczny jesli w jakikolwiek sposob pozwolil bys mi to sciagnac.. DZIEKI !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 Ma ktos z was piosenke Emigranci - Na falochronie :?: Jezeli tak prosze o kontakt :!: p.s. na kazie szukalem i znalazlem ale nie chce sciagac :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bkroy Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 Witam, szukam mp3 pt. Knocking On Heavens Door w wykonaniu Sheryl Crowe. ps. jest to utwór, który śpiewali także John Lennon oraz GUNS N' ROSES Piszcie na priv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bkroy Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Szukam mp3, IRA - tytuł chyba WIARA (piseneczka leci: "Masz siłe, masz wiare ...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Szukam tyułu i wykonawcy piosenki z Transformers - The Movie to ta co leci na samym początku i na końcowych napisach. Z góry thx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 Szukam piosenki z 8 mili lecaca na poczatku w ubikacji oraz podklad podczas ostatniej bitwy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 Kiedyś w televizorni (bodajże na niemieckim kanale) była reklama Africoli ... chodzi mi dokładnie o piosenke która wtedy leciała... Trochę słów pamiętam - "Every time I see you, i wanna be with you ... " Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golomb111 Opublikowano 26 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2003 A wiecie moż jak sie nazywa taki film nowy o wampirach, w którym gra m.in Sean Connery :?: Ciągle na MTV niemieckim widze urywki,a tytuł też już jest przetłumaczony więc nie mam pojęcia jak to się nazywa. Pomóżcie :!: Pozdro. Underworld Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koziol Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 Szukam napisow polskich do : The Italian Job wersja 2 CD - nigdzie nie ma :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 Moze sprobuj obejrzec z napisami english ? Tekst dosc prosty, a jak nie zrozumiesz, to sie resszty domyslisz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koziol Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 ta juz obejrzalem bez napisow ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CavV6 Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Eloł, szukam pewnej piosenki - polska - cos tam o Ani i maturze, tam gdzie slyszalem to zaczynalo sie 3 minutowym fragmentem a'la Members of Mayday... Wystarcz mi tytuł, z góry dzięki koledzy (i koleżanki)! //lukasz@axel.com.pl// Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bkroy Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 Witam, szukam mp3 Sheryl Crow - Knocking On Heavens Door. Była ona śpiewana przez Guns N' Roses i Boba Dylana. ps. jest ona często grana na antenie RMF FM. Piszcie na priv... HELP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bkroy Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Witam, szukam mp3 zespołu Sixteen pt.: 4 Mam tą piosenkę ale w kijowej wersji ;-( Więc interesuje mnie tylko dobra ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bkroy Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Witam, szukam mp3 pt. Knocking On Heavens Door w wykonaniu Sheryl Crowe. ps. jest to utwór, który śpiewali także John Lennon oraz GUNS N' ROSES Piszcie na priv WITAM, i wielki sorry że zawracałem gitare, bo tą piosenke śpiewa nie Sheryl CROW a śpiewa są Randy CRAWFORD. COOL PIOSENKA, KTO CHCE TO WYŚLĘ NA MAILA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 szukam piosenki z reklamy napoju BURN!! :]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 A ja mam pytanko z jakiego filmu pochodzi piosenka "i need a hero" bonnie Tyler ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 Szukam tytulu i autora kawalka z reklamy Cyfry+ - muzyczka leci w tle kiedy po ekranie smiga helisa z obrazkami z roznych stacji TV. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 poszukuje piosenke o mlek, gdzie ją moge znależć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 A ja mam pytanko z jakiego filmu pochodzi piosenka "i need a hero" bonnie Tyler ??Ja znam tylko serial "Pointman" z Jackiem Scalia (po polsku to bylo chyba "Na celowniku", czy cos takiego) Ale inne filmy? Pustka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 Poszukuje spota reklamowego z Africoli (ten niemiecki), albo clipu do piosenki The Flames - Everytime. Proszę o jakiegoś linka, albo jak ktoś ma to niech wrzuci na jakiegoś ftp'a. Bardzo pilne !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresor Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 witam szukam autora i tytułu podkładu muzycznego z ostatniej reklamy algidy. prosze o szybką odp. bardzo pilne!!! z góry wielkie THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -=uri=- Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 Wszyscy szukaja nikt nie pomaga :D Ja tez szukam piosenki na trojce teraz leci kobieta spiewa taka klimatyczna wolna polska ale nie wiem kto to :? Jak ktos ma jakies szczaly :D to z gory dzieki za pomoc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Eloł, szukam pewnej piosenki - polska - cos tam o Ani i maturze, tam gdzie slyszalem to zaczynalo sie 3 minutowym fragmentem a'la Members of Mayday... Wystarcz mi tytuł, z góry dzięki koledzy (i koleżanki)! //lukasz@axel.com.pl//Chyba jest to Qbass - Matura Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozpa Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 napisów do filmu BASEN te ktore sa na (napisyinfo) są jakies lipne jakby nie od tego filmu, jak tos ma albo wie gdzie sa jakies naprawde sprawdzone to prosze o link lub na mrozpa01@o2.pl. thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Szukam piosenki z 8 mili lecaca na poczatku w ubikacji oraz podklad podczas ostatniej bitwy To w kiblu to jest czasem Eminem - 8 Mile ::: Mam to na kom. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Szukam piosenki i videoclipu - Paul Oakenfold - Hipnotised. Ale wersja krotka, taka jaka graja na stacjach muzycznych, bo ta dluga (6,30 sek) juz mam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 A ja mam pytanko z jakiego filmu pochodzi piosenka "i need a hero" bonnie Tyler ?? wydaje mi sie a raczej na pewno bylo to w filmie ktory mial bodajze 2 czesci a nazywal sie krotkie spiecie czy jakos tak ze spieciem nie pamietam dokladnie......w kazdym badz razie to bylo o takim robocie....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -=uri=- Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Wszyscy szukaja nikt nie pomaga :D Ja tez szukam piosenki na trojce teraz leci kobieta spiewa taka klimatyczna wolna polska ale nie wiem kto to :? Jak ktos ma jakies szczaly :D to z gory dzieki za pomoc... Sam sobie znalazlem :lol: Goya kawałek po kawałku polecam, naprawde dobra plyta a piosnka ta wrecz powala :wink: piesn jest tutaj i w mulku tutaj :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 szukam napisów do Tomb Raider Cradle of Life 2CD dvd-rip; RUSKI DUBBING!!!!!!! nazwy: Lara.Croft.Tomb.Raider.2.-.The.Cradle.of.Life.1of2.avi (51:28 ) 693mb Lara.Croft.Tomb.Raider.2.-.The.Cradle.of.Life.2of2.avi (1:01:15) 690mb rozdzielka 672x272 chyba divx 5 szukałem wszedzie, robilem dziwne konwersjie i nic. Film wyglada na 25fps :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...