kojak_ct Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Dzisiaj dostałem 4 takie same maile. Dziwi mnie ich treść. Przytoczę je w całości: Od: Agent <billgates@microsoft.com> Do: Boss <president@whitehouse.gov> Temat: Keyboard report from workstation 123 Data: 8 września 1999 08:00 Windows user : Kojak Message number : 0004 The End. Spotkał się kiedyś ktoś z czymś takim? Dziwna jest data wysłania! :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Ktoś cie zakablował że masz kopie zapasową wina. Jutro rano przyjedzie brygada antyterrorystyczna i do paki :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Hmm. Ciekawa koncepcja ale raczej ją wykuczam! Wtedy Mikroshit do sądu, że narusza moją prywatność! :lol: Ale poważnie to może server się kaszani albo jakiś głąb się bawi. Dziwi mnie to dla tego, że adres odbiorczy się nie zgadza :twisted: . No ja rozumię, że Agent bila mnie chce ostrzedz ale niech pisze na mój adres a nie podkłada jakiś inny. :wink: :wink: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Wirus który rozsyła się z outlooka prawdopodobnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 buaahaha dobre , widac ze ni tylko mamy problemy z doreczaniem listu pocztowego we wlasciwe rece , ale rownie maili , z tego o przeczytalem to ten list powinien trafisc do Bialego Domu do Prezydenta :P . W dodatku powinienes bys szczesliwy ze sam Bill G. sie zamuje twoja sprawa :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Wszystko jest ściemą. Pozmieniane nagłówki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 sciema jak nic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 zeby takie cos napisac ystarczy wyslac fakemaila z interq.pl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 wez na wlaciwosci tego mejla i looknij w szczegolach przez co bylo to wyslane to powinno dac ci odpowieedz kto sie bawi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Wirusik jakiś tak mi sie widzi.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 A ja dołącze się do tematu bo dostałem niedawno cosik takiego : OD:>support@microsoft.com< DO:>cepekwww@wp.pl< Temat: My details Treść: All information is in the attached file. ----------------------------------------- Co to może być :?: Nic do nich nie wysyłałem :? Może sie im coś pop*******ło :?: UPDATE:Sorki nie dodałem, że to do mnie przychodzi codziennie... Nawet foramt nie pomógł :x :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 A ja dołącze się do tematu bo dostałem niedawno cosik takiego : OD:>support@microsoft.com< DO:>cepekwww@wp.pl< Temat: My details Treść: All information is in the attached file. ----------------------------------------- Co to może być :?: Nic do nich nie wysyłałem :? Może sie im coś pop*******ło :?: HGW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Ech. Bardzo konstruktywna wypowiedź, w sam raz do na<span style="color:red;">[ciach!]</span>ia postów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Ten support z Małegomiękkiego to wirus, na pewnym forum zrobił sporą karierę i trochę zamieszania. No i trochę popsuł niektórym, ale jak ktoś otwiera niezamawiane i nieoczekiwane załączniki, to równie dobrze może lizać gniazdko 220V :> Jak ktoś wcześniej słusznie prawił, we właściwościach wiadomości jest napisane, skąd to. "Mój" support był raz z Rzeszowa (-.rzeszow.sdi.tpnet.pl), raz z Warszawy (-.warszawa.sdi.tpnet.pl). Microsoft jak ... :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Nowa Seria SPAMÓW :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Fajne te maile. Ja dla odmiany dostałem prawdziwego, przysłali mi seriala do systemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 hehe ja tez dostałem do 2003 ale napiałem im zeby przysłali mi go na mało waznego maila.. bo bałem si etych reklam :/ Na szczesncie na razje jest spokuj ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Jakich reklam sie bałeś ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 równie dobrze może lizać gniazdko 220V :>buahahahahahahhahaha Ja mialem jakies 5 kont - z wiekszosci zrezygnowalem - spamu tyle bylo ze ho ho... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizc Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 A ja dołącze się do tematu bo dostałem niedawno cosik takiego : OD:>support@microsoft.com< DO:>cepekwww@wp.pl< Temat: My details Treść: All information is in the attached file. ----------------------------------------- Co to może być :?: Nic do nich nie wysyłałem :? Może sie im coś pop*******ło :?: UPDATE:Sorki nie dodałem, że to do mnie przychodzi codziennie... Nawet foramt nie pomógł :x :cry: Cos podobnego jest TUTAJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Taa, też takie coś dostawałem. Tyle że adres w polu OD były adresy moich qumpli i paru ludzi z Tweak'a. I know! Matrix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...