Jaro87 Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 Znam ten ból ale tylko pojedyńczo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 progsem jakims do odslugi tego fona:), w se tylko pojedynczo sie da co jest akurat skopane - chociaz ja tak czesto zdjecia przegrywam z fona ze mi to nie przeszkadza;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 Co sądzicie? http://www.gsmonline.pl/tests/?link=show_d...ails.php?id=152 Mi się ten telefon zajebiście podoba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 Co sądzicie? http://www.gsmonline.pl/tests/?link=show_d...ails.php?id=152 Mi się ten telefon zapupiście podoba. fajna camera i 32RAMU o_O ;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 spoko ten telefonik, ciekawe kiedy się w Polsce pojawi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 A mi sie ten podoba P910, szkoda ze nie wmontowali do niego apataru 1.3mp, takiego jak ma Sharp GX30, ale i ze standardowa vga telefon sie niezle prezentuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 K700i możliwe ze będę miał w listopadzie. A P910 nigdy w życiu (bo za drogi) :) btw. K700i ma radio :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 mam pytanie czy ktoś z was moze zalał T300 ?? ja ostatnio zabrałem go na piane i mimo ze był w woreczku jakimś cudem sie zalał .. i nie wstaje :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sawicki Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Zastanawiam sie nad SE T630 albo Motorolka V600.Niestety tej 2 nie ma w Polsce.Przynajmniej tak mi sie wydaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemaS246 Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 miałem SE T310 i byłem z niego zadowolony teraz mam S55 i zastanawiam sie czy nie zmienic spowrotem na SE T610 lub SE T630. Bawiłem sie tymi telefonami i sa rewelacyjne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Mam pytanko: mojemu staremu kończy się już umowa z erą aktualnie ma 3410 i może sobie <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> jakiegoś nowego fona i tutaj pojawia się pytanie czy stary ma wybór wszystkich tych fonów które są dostepne przy najlebszym starcie i czy ta komórka którą dostanie musi być aktywowana, bo jeżeli nie to ja bym sobie ją wzioł na kartę a dokładniej chodzi mi o SE T630 IMHO najlebsza za 1zł. P.S. Czy do T630 można dokładać pamieci MMC :?:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Czy do T630 można dokładać pamieci MMC :?:.Nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Mam pytanko: mojemu staremu kończy się już umowa z erą aktualnie ma 3410 i może sobie <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> jakiegoś nowego fona i tutaj pojawia się pytanie czy stary ma wybór wszystkich tych fonów które są dostepne przy najlebszym starcie i czy ta komórka którą dostanie musi być aktywowana, bo jeżeli nie to ja bym sobie ją wzioł na kartę a dokładniej chodzi mi o SE T630 IMHO najlebsza za 1zł. P.S. Czy do T630 można dokładać pamieci MMC :?:. Telefon oczywiście możesz sobie wziąć na kartę. T630 nie ma czytnika kart. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truu Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 orientujecie sie jak zlikwidowac "PL IDEA MILEGO DNIA" z SE T68i :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 orientujecie sie jak zlikwidowac "PL IDEA MILEGO DNIA" z SE T68i :?:nie da sie tego niestety zrobic t68i nie obdluguje loga operatora jak nokie moze co najwyzej wlaczyc sobie kanal informacyjny z nazwa miejscowosci lepiej to wtedy wyglada ;) (przynajmniej w moim odczuciu) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatboY Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 Zastanawiam sie nad SE T630 albo Motorolka V600.Niestety tej 2 nie ma w Polsce.Przynajmniej tak mi sie wydaje. v600 jest w erze na abonament ;) przynajmniej kiedys w germanosie widzialem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakumo0 Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 Tylko jaki jest sens brać V600 która jest duuuuuuuuuużo droższa od v500? przecież to właściwie te same telefony - różnią się tylko softem - wystarczy kupić kabel USB i w 3 minuty mamy V600 z V500 - a jeżeli nie zależy ci na bt to kup v300 i zmień soft na v600 !!!:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 jakim programem wgrywacie dzwonki, tapety i ogolnie sterujecie fonem? Chodzi mi oczywiscie o SE. i mam pytanie co do SE t630: dlaczego jesli ktos do mnie dzwoni to pierwszy sygnal jest jakis inny dzwonek niz ten co mam ustawiony? a pozniej wlacza sie ten co go ustawilem.. nastepne pytanie to jak wyłączyc wygaszacz ekranu tz zegaar, bo chcem miec inny wygaszacz ustawiony np jakis obrazek czy cos... ewentualnie jak ustawic ten zegar zeby była bardziej widoczny ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro87 Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 Poszukałbyś trochę! Do sterowania fonem: Float Mobile Agent a wgrywa sie bez żadnego progsa. Zegara nie usuniesz i ten dziwęk przed polifinią też jest nie do usunięcia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BurriToS Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Maly problem :( Mam T630 i kabelek po USB. Uzywam programu do wgrywania gierek o nazwie SendFile i gry o koncowce .jar laduja sie bez problemu. Natomiast gry o koncowce .mpn laduja sie, a w czasie odpalania wyskakuje napis "GAME EXPIRED" :( Dlaczego tak sie dzieje ?? czy moj program jest zly ?? czy moze zle wgrywam :( ?? Czekam na HELP`a :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 spobuj przegrac przez floAt's Mobile Agent Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 A właśnie mam pytanko. Mam SE K700i i szukam do niego Gier w Javie 3D. Wie ktoś gdzie moge cos takiego znaleźć? Jakiś sklep czy coś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...