mk1 Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 o to moje niestabilne 260 FSB :) proc 6x260 Mhz płyta abit nf7-s rev. 2.0 bios 10d pamięci hynix 4.3ns 2x 512MB 520Mhz Cl2,5 3-4-6 Vcore 1.8V (nie wiem czy słusznie) :wink: Vdd 1.5 V :twisted: Vdimm 2.9V :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 jestem pod wrazeniem, ale na kolana nie bede padal :) czekamy na stabilne i/lub na wieksze :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Całkiem OK, mój Asus chyba by musiał się zkichać by wycisnąć nawet 240. 260 to już jest wynik, oklaski. Tylko psuje to dokonanie jedno: Proc chula na 1,55. Myślę,że tu potzreba by było dla procka z 2 - 2,1V by poszedł na tej FSB na jakieś 2,1-2,2 GHz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 wiedziałem, co abit to Abit, klasa sama w sobie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk1 Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 niestety narazie tylko 6x260 FSB, pragnę zauważyć, iz jest to wynik na chłodzeniu powietrzem (mały radiator miedziany), proc vcore 1.81V ma wtedy 44-46 C i istotnie wpływa na niestabilność, co do możliwości płyty i pamięci to jeszcze nic nie wiadowo, Vdimm zrobiony ale pamięci nie lubią więcej niż 3.15V L12 zrobione, VDD nie ma sensu :) dzisiaj postaram sie dorawać pompe to WC zapodam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Niezle... Niezle :D :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 a jaka przepustowość ramu ?? No i jak ze stabilnością ?? Może opowiedz kolegoma jak się robi 260FSB na biosie d10 ;) :D:D nieźle nieźle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk1 Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 poczekajcie, bo to nie jest ostatnie słowo :P proc 8x260 Mhz płyta abit nf7-s rev. 2.0 bios 10d pamięci hynix 4.3ns 2x 512MB 520Mhz Cl3 3-4-6 Vcore 1.85V :evil: Vdd 1.5 V :twisted: Vdimm 2.9V :evil: yotomeczek to może ty opowiesz jak to sie robi :) bo ja wiem od ciebie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 poczekajcie, bo to nie jest ostatnie słowo :P proc 8x260 Mhz płyta abit nf7-s rev. 2.0 bios 10d pamięci hynix 4.3ns 2x 512MB 520Mhz Cl3 3-4-6 Vcore 1.85V :evil: Vdd 1.5 V :twisted: Vdimm 2.9V :evil: yotomeczek to może ty opowiesz jak to sie robi :) bo ja wiem od ciebie :) hyhy gód dżob :!: a gdzie podziekowania ;) ;) ;) Jednym slowem hacked bios d10 sie sprawdza :twisted: Sprawdzales juz niby niedzialajace na reszcie biosow :) mnozniki 10 i 10.5?? U mnie teraz wysmienice lataja :D pozdro Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Gratulacje!!!! Jak tylko dorwe memorki to też wystartuje w zawodach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk1 Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 a gdzie podziekowania ;) ;) ;) Jednym slowem hacked bios d10 sie sprawdza :twisted: Lagier spoko spoko> te wyniki nie sa na hacked 10d > tylko zwykłym :) a teraz coś dla "jaraczy pokręconych na maxa" :mrgreen: 9.5x260 Mhz na AC :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 ja mam memorki ale mobo daje ciała a przydało by sie takie fsb napiszciej co jak dokładnie i z kąd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 congratulejszuns :) niezly wynik zmien chlodzenie i jedz dalej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 VDD tylko 1,5v :o No rewelacja... liczymy ze przy WC system bedzie stabilnielszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 a gdzie podziekowania ;) ;) ;) Jednym slowem hacked bios d10 sie sprawdza :twisted: Lagier spoko spoko> te wyniki nie sa na hacked 10d > tylko zwykłym :) a teraz coś dla "jaraczy pokręconych na maxa" :mrgreen: 9.5x260 Mhz na AC :) hyhyhy... dobra wszystko bdb ale jak ze stability :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk1 Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 przecież pisze że niestabilnie - nie oczekujcie cudów na AC !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 mk1 czemy nigdy nie dajesz wynikow do 3dmarka ? z 250 czy 260, niewazne, interesi mnie 2k1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk1 Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 mk1 czemy nigdy nie dajesz wynikow do 3dmarka ? z 250 czy 260, niewazne, interesi mnie 2k1 bo mam matroxa g400max i nie mam zainstalowanego zadnego 3dmarka i żadnych gier :) - nie mam czasu - poprostu :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Hehe - Przecież jak jest NieStabilne to Nie przejdzie 3DM2k1 :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Zawołajcie Vip'a! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Lubie sie czepiac wiec powiem ze brakuje Ci3 tysiecznych do FSB 260 :wink: Niezle , dzieki temu Polska jest w czolowce panstw z obywatelami ktorzy maja najwieksze FSB w swiecie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Souler Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 ja tez chce, ja tez :!: :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Zawołajcie Vip'a! :DVIP juz osiagnal max swojej plyty , wiecej nie ustawi :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 No ladne cacko. fsb 260 i 9,5 rockz :D Zmieniaj chlodzenie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk1 Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 No chłopaki więcej nie wyciągne :( pamięci albo proc pada :( nie mam jeszcze pompy :( ale może okno otworze :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Zawołajcie Vip'a! :DVIP juz osiagnal max swojej plyty , wiecej nie ustawi :D Jak zechce to ustawi ;) W biosie d10 (abit) też jest max 250 :D Nvidia System Utility i MK1 zrobił 260 ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk1 Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Zawołajcie Vip'a! :DVIP juz osiagnal max swojej plyty , wiecej nie ustawi :D Jak zechce to ustawi ;) W biosie d10 (abit) też jest max 250 :D Nvidia System Utility i MK1 zrobił 260 ... możliwe ze soltek da rade. poczekamy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 skad wziac takie NVidia System Utilility? moj FIC jest do 233 a wierze ze wiecej mozna na nim pojsc.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk1 Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 www.nvidia.com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 heh dzieki... nie wiedzialem ze to ich firmowe narzedzie.... lol... UPDATE: juz mam! tylko jak wejsc do overclocking - advanced bo nie moge....? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...