dbdrag Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 poszukuje clanu chętnego do rozegrania meczu towarzyskiego 4na 4 na serverach EA na unranked.reszta spraw do dogadania. ma to byc dobra zabawa a nie pojedynek na smierc i zycie chętnych prosze o danie znaku w tym temacie.pozd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4VeN_pl Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 Pytanko do ludzi zamieszczających tu screeny swoich fur - czemu wy gracie bez AA?Takie sprzęty w podpisach i AA nie idzie włączyć? Bo te Wasze fury takie postrzępione , że chyba 640x480 gracie w ogóle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 Pytanko do ludzi zamieszczających tu screeny swoich fur - czemu wy gracie bez AA?Takie sprzęty w podpisach i AA nie idzie włączyć? Bo te Wasze fury takie postrzępione , że chyba 640x480 gracie w ogóleSkriny sa z menu a tam chyba jest na stale 800x600. Pozatym.. moze ktos woli grac bez aa... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skWARu Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 Pytanko do ludzi zamieszczających tu screeny swoich fur - czemu wy gracie bez AA?Takie sprzęty w podpisach i AA nie idzie włączyć? Bo te Wasze fury takie postrzępione , że chyba 640x480 gracie w ogóleTY chyba nie mowiles o mmoich screenach. Bo jesli tak i jesli uwazasz moja karte graficzna za super sprzet to ja ci gratuluje i powodzenia zycze w dalszym zyciu. PS: jesli chodzi o zmniejszone detale na moich screenach robie to tylko dlatego zeby miec tych kilka klatek wiecej. wtedy jazda staje sie calkiem inna. A tak wogule to czasy sa dla mnie najwazniejsze a nie grafa, a czym wieksza plynnosc animacji tym lepiej sie jezdzi a poza tym niech cie to nie obchodzi bo penie i tak napisales tego posta zeby pochwalic sie swoim 9500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4VeN_pl Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 lol r 9500 mam od roku dokładnie i nawet sie wtedy nim nie chwalilem, bo kumple mieli 9700.Dzis ta karta na tłiku kosztuje 600 zeta, a kumple maja grafy za 1500-2000 zeta, więc też za bardzo się nie mogę pochwalić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skWARu Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 No wiec po co ta cała rozmowa o AA i innych graficznych bzdetach, które nikomu do szczescia nie potrzebna. Za niedlugo co niektorzy grac beda tylko po to by wyliczac srednia klatek/s w ciagu godziny. Przyznaje ze gra wyglada lepiej na takich bajerach no ale ludzie nie przesadzajmy. Gra jest po to by grac a nie szturchac pingwina za kazdym razem gdy widzimy motion blur Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4VeN_pl Opublikowano 11 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2004 A jeszcze takie pytanko - co trzeba zrobic , żeby se w necie pograć.Z szacunku do moderatora i tych, co kupili oryginała , proszę o odpowiedź na priv albo mejla, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Souler Opublikowano 11 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2004 Raptor jesteś niczym przy mnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 11 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2004 Grałem troch przez neta i zrobiłem sobie lise cheaterów-frajerów(więkzsośc jezdzi na sprincie): BILLSTEIN Blu3ScReen Smartiz16s Tzarst switchLT lebooshacen BMWxSR20 PAPAXN DJMAZDAPOWER wpTimberWolf KeViVaR THUNDERSTM SeatPandA Nattereri Aimgreek Israel17 arbkiller aimkalamaria xNismaGTRx Jawworrr chRoNiac123 ICEMANO30 Gaverosuperm sunny rabit venom mozzgg Sn00pl00p Voodoo1410 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 11 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2004 wie ktoś skąd można ściągnąć "włąściwego" patcha w wersji 1.4? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Przepraszam, ale nie chce wertowac calych 30 stron, moglby mi ktos napisac jak wyswietlic ilosc klatek na sekunde w nfsu? Z gory dziekuje. : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4VeN_pl Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 wpisać : google.pl , a w okienku wpisać fraps, ściągnąć i odpalić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Dzieki juz mam. Chcialem sprawdzic czy rzeczywiscie te caty 4.2 powoduja spadek wydajnosci w nfsu ale to sie nie potwierdzilo, mam dokladnie tyle samo klatek co na 3.10. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas911 Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 Kurna o co chodzi z tym patchem 1.3 - motion blur zamiast rozmazywac mi obraz przyciemnia go :-( A jak używam nitro to juz wogole czarny ekran sie robi... Spotkal sie ktos z takim problemem? Testowalem na sterownikach Catalyst 3.7 3.10 i Omega na 3.7 i 3.10. Kurde mam ten sam problem!!Tylko że u mnie reset kompa ani "witaminka" nic zmieniają w tej sprawie HELP :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 No wiec po co ta cała rozmowa o AA i innych graficznych bzdetach, które nikomu do szczescia nie potrzebna. Za niedlugo co niektorzy grac beda tylko po to by wyliczac srednia klatek/s w ciagu godziny. Przyznaje ze gra wyglada lepiej na takich bajerach no ale ludzie nie przesadzajmy. Gra jest po to by grac a nie szturchac pingwina za kazdym razem gdy widzimy motion blur Najwieksze glupstwo jakie mogl napisac gracz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dozeer Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 rany ... PRAWDZIWY RALIZM TO TAKI W KTÓRYM JEDNO DACHOWANIE KOŃCZY SIĘ NAPISEM "GAME OVER". A co do zniszczeń to lepiej by niebyło ich wcale... a czemu tak piszę sami się domyslcie. Gra fajna - ale klimat najlepszy był w NFS HP2 / porsche ( ach ta kariera ) i ??? NFS 3 ... tak do dziś czasami gram w NFS3... np w "ganiaka" z kumplem na jednym kompie na trasie LOST CANYONS ( jakos tak ) w miejscu gdzie sa porozwalane kamienie. Jedna osoba pisala cos o tym ze komputrer caly czas wygrywa w tym samym czasie lub ez przegrywa jakos tak, popieram to zauwazylem to samo. NFS underground poza bajerami w stylu TUNING & TUNIG niema nic specjalnego - EA mogla równiedobrze wypuscic nie gre a EDYTOR tuningowania samochodzikow i stworzyc strone ( cos w stylu COMPARE 3DMARKA ) gdzie kazdy zamieszczal by na swoj swposob ZMODOWANE AUTKO. Oczywiscie wspomne tutaj o mozliwosciach gdybysmy dodali opcje wlasnych textur np z ADOBE. OCENA 7/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxxx Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Czesc! Mam sprzet Barton 2500@2800( tylko :cry: ) Fic Radeon 9500Pro Twinmos 2*512DDR 400 WD 80GB Asus A7N8X Deluxe WinXP Proffesional - Directx 9,1 i jak wlacze opcje motion blur to mam czarny ekran.. Sory mozliwe ze juz byla odpowiedz na to ale przez modem : :cry: :cry: nie moge przeczytac wszystkich stron. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Czesc! Mam sprzet Barton 2500@2800( tylko :cry: ) Fic Radeon 9500Pro Twinmos 2*512DDR 400 WD 80GB Asus A7N8X Deluxe WinXP Proffesional - Directx 9,1 i jak wlacze opcje motion blur to mam czarny ekran.. Sory mozliwe ze juz byla odpowiedz na to ale przez modem : :cry: :cry: nie moge przeczytac wszystkich stron. Wina sterów, ja mam tak samo. Może w catalistach 4.3 naprawią:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Czesc! Mam sprzet Barton 2500@2800( tylko :cry: ) Fic Radeon 9500Pro Twinmos 2*512DDR 400 WD 80GB Asus A7N8X Deluxe WinXP Proffesional - Directx 9,1 i jak wlacze opcje motion blur to mam czarny ekran.. Sory mozliwe ze juz byla odpowiedz na to ale przez modem : :cry: :cry: nie moge przeczytac wszystkich stron. A wiec z ten problem rozwiazuje patch 1.4 bo w niektorych kartach byly zacmnienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 Witam , jesli chodzi o black-screen przy nitro to nie wina sterów tylko patcha 1,3 :>...Jesli chodzi o gre to jest miazga, nie widzialem jeszcze wyscigów o takiej szybkości :) a dzwięki to już mistrzostwo świata :) Nie moge sie doczekac 2 części :twisted: ....pozdrowienia dla ekipy PLNFS i całej reszty maniaków 1/4 mili :)..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 Qrcze wkurza mnie ten black screen :evil: skąd można zassać pacza 1.4 ? albo jak ktoś ma to niech wrzuci na ftp'ka z góry wielkie dzieki 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McDrive Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 ...Directx 9,1...Nie znam sie zbytnio ale DirectX 9.1 chyba jeszcze nie wyszedł, najnowszy to chyba 9.0, ale jak sie myle to wybaczcie. A co do tematu to gram na konsoli PS2 bo komp za stary, a na konsoli wiem że wszystkie efekty moge mieć włączone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 ...Directx 9,1...Nie znam sie zbytnio ale DirectX 9.1 chyba jeszcze nie wyszedł, najnowszy to chyba 9.0, ale jak sie myle to wybaczcie. A co do tematu to gram na konsoli PS2 bo komp za stary, a na konsoli wiem że wszystkie efekty moge mieć włączone. 9.0b bodajże, a na konsoli nie włączysz FSAA i Anizo :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McDrive Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 ...Directx 9,1...Nie znam sie zbytnio ale DirectX 9.1 chyba jeszcze nie wyszedł, najnowszy to chyba 9.0, ale jak sie myle to wybaczcie. A co do tematu to gram na konsoli PS2 bo komp za stary, a na konsoli wiem że wszystkie efekty moge mieć włączone. 9.0b bodajże, a na konsoli nie włączysz FSAA i Anizo :wink: Może nie włącze, ale przynajmniej wiem że jedyny problem może mi sprawić konsola to zwis albo nie czyt płyt, a tak wiem przynajmniej że mi gra płynnie bedzie chodzić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 true true 8) tylko nie zaczynajcie znowu wojny o wyższości jednego nad drugim :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McDrive Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 true true 8) tylko nie zaczynajcie znowu wojny o wyższości jednego nad drugim :)Ja tam nie chce nic zaczynać tylko mówie, że komp mam za stary i musze na konsoli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 ...Directx 9,1...Nie znam sie zbytnio ale DirectX 9.1 chyba jeszcze nie wyszedł, najnowszy to chyba 9.0, ale jak sie myle to wybaczcie. A co do tematu to gram na konsoli PS2 bo komp za stary, a na konsoli wiem że wszystkie efekty moge mieć włączone. 9.0b bodajże, a na konsoli nie włączysz FSAA i Anizo :wink: Może nie włącze, ale przynajmniej wiem że jedyny problem może mi sprawić konsola to zwis albo nie czyt płyt, a tak wiem przynajmniej że mi gra płynnie bedzie chodzić. mi chodziło oto... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McDrive Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 Powiedzmy sobie tak: i konsola i PC są dobre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 otóż to 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Kazde do czegoś innego w czymś innym lepsze... 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...