RuDi Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 System of A Down - Chop Suey! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nathaliia Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 Trudna sprawa do wybrania. Tylko 3 piosenki? To może coś starszego... The Animals - House of the rising sun Led Zeppelin - Stairway to heaven Deep Purple - Child in time / Santana - Samba pa ti A z nowszych? Katatonia - Right into the bliss Radiohead - Creep System of a Down - Spiders / Placebo "Narcoleptic"... albo "Every you every me" nie umiem się zdecydować! (oprócz tego Oasis "Little by little", Metallica "One", Guns'n'Roses "November rain", Guano Apes "Big in Japan", Starsailor "Alcoholic", Kazik na Żywo "Tata dilera", Creed "What's this life for", Die Toten Hosen "Guantanamera", The Offspring "Self esteem" (dla przykładu), Clawfinger "Two sides" plus większość Opeth, SOAD i wszystko Katatonii od "Discouraged ones" żeby nie było że nie ma śpiewających pań: Alanis Morissette "Uninvited" heeh ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaan Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 Slayer - Raining Blood Slayer - Postmortem Slayer - Seasons in Abyss Led Zeppelin - Stairway to Heaven Akurat - Wolny 2003 Blur - Woohoo Jimi Hendrix - Hey Joe Alice in Chains - Nutshell Jak sobie przypomne to jeszcze napisze :lol: ps. Ja wcale nie jestem fanem SLayera!!! :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 The Scorpions Wind of Change i Lonely Nights i Under the same sun itp itd etc :P aha, Myslovitz "Kraków" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 Scorpions "When the smokie going down" Dire Straits "Brothers in arms" Lombard "Przeżyj to sam" The Animals "House of the rising sun" Perfect "Biografia" The Cars "Drive" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porzeczki_trzy Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 Carmina Burana (O Fortuna) - dosłownie coś cudownego chciał bym usłyszeć to arcydzieło na żywo :roll:.Byłam na koncercie. Śpiewałam to także :) -26.03.2004 z okazji 50-lecia Filharmonii Białostockiej koncert dyrektorów Filharmonii,chór, soliści (baryton), utwory a cappella, Carmina Burana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 Tak na szybko to moge wymienic 2 kawalki: NIN - Piggy SOUNDGARDEN - Black Hole Sun Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 Metallica - One Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 jeden kawalek bardzo ciezko wybrac wiec bedzie tego wiecej :P in flames - bullet ride in flames - pinball map in flames - only for the weak in flames - swim in flames - coerced coexistence in flames - ordinary story in flames - trigger in flames - cloud connected in flames - biosphere in flames - artifacts of the black rain in flames - dialogue with the stars dark tranquillity - therein dimmu borgir - progenies of the great apocalypse finntroll - midnattens widunder finntroll - jaktens tid children of bodom - everytime i die soulfly - seek 'n' strike soulfly - one nation kataklysm - serenity in fire kataklysm - manipulator of souls w tej chwili nic wiecej nie przychodzi mi do glowy a napewno jest tego znacznie wiecej, niestety nie mam tego jedynego ulubionego kawalka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P0Z Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Heh Californication i Under The Bridge, RHCP moge sluchac 32944128712 razy dziennie i mi sie nie znudzi... uwielbiam te kawalki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyker (banan) Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 ja jak slucham utworow linkin park to az dech w piersiach mnie zapiera jak pierwszy raz uslyszalem somewhere i belong to psiewalem to non stop przez tydzien a w nocy snil mi sie teledysk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 ja jak slucham utworow linkin park to az dech w piersiach mnie zapiera jak pierwszy raz uslyszalem somewhere i belong to psiewalem to non stop przez tydzien a w nocy snil mi sie teledysk wspolczuje qrde hmm mozna powiedziec, ze co roku jakas fajna pioseneczka wpada w ucho jak pisalem ten post to przewijala mi sie masa piosenek, ale w jednej chwili zatrzymalo sie nad utworem mozna powiedziec szczegolnym, bo nawet bez wokalu, ajest to sarah mclachlan - last dance polecam druga fajna to leonardo's bride - even when i'm sleeping ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Alphaville - Forever Young ! Zakochałem się w tym utworze :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spedy Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 HUNTER-Kiedy Umieram THEATRE OF TRAGEDY - On Whom The Moon Dath Shine Tower - Silent Fall :D wszystkie utwory Nagły Atak Spawacza :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasy19 Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 November Rain - Guns'n Roses RULEZZ Welcome home - Metallica DJ Shog - Another World Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
typo666 Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 The Scorpions Wind of Change Linkin Park In The End przy okazji to Narazie brak dżwiękówki :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 maly update : bardzo fajny utwor to Bach - Air For G String Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Pewnie bylo ale Papa Roach - Blood brothers (mam nadzieje ze dobrze napisalem ale nie moge zlokalizowac plyty) Choc od wielu lat jestem zagorzalym fanem polskiego rapu i kultury hh ale ten kawalek wymiata... Z hh Pwrd - o 180 stopni obrót Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 HUNTER-Kiedy Umieram THEATRE OF TRAGEDY - On Whom The Moon Dath Shine Tower - Silent Fall :D wszystkie utwory Nagły Atak Spawacza :D Apropo spawacza to mieli (bo o ile sie orientuje nie istnieja juz od 3-3,5 roku (chyba ze znowu dzialaja)) jeden kawalek the best - Aleja 4 grub 6 (o ile sie nie myle albo zamienicie cyferki ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solmyr Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 "Rozkwitały pąki białych róż" "o moj rozmarynie" "więc pijmy wino, szwoleżerowie" chris isack - właściwie wszystko dawid bowie - ashes to ashes, china girl, ground control to major tom i wiele innych, zależy od pory roku:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 - Aleja 4 grub szósty (o ile sie nie myle albo zamienicie cyferki ;) ) Aleja nr. 5 grób nr. 4 :wink: Ale faktycznie niezłe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 King Crimeson nie znam tytulu ale jak wysluchalem jesnego kawalka na dlugiej przerwie to pozniej na histori nie rozumialem co "profesor" do mnie mowil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Fraciszek Liszt - 6 Rapsodia Wegierska Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 King Crimson - In the court of the Crimson King - caly album to poprostu mistrzostwo swiata. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz@tynbury Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Nikt nie wspomniał o Sade... Wstyd! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Nikt nie wspomniał o Sade... Wstyd! ;) nom wstyd :P ta bardzo mi sie podoba by tour side 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 King Crimson - In the court of the Crimson King - caly album to poprostu mistrzostwo swiata. oj tak polecam ten kawalek wsyztskim ale najpeikniejszy kawalek jaki slyszalem to taki cover iron maiden :D Tierra Santa - Flight of Icarus (nie slyszales - schowaj sie :]) znam duzo innych, bd. ladnych i brudnych i czystych :] ale komu by sie pisac chcialo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paczka01 Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 prodigy rulezz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 :arrow: Motorcycle - As The Rush Comes (AvB remix) :arrow: Oceanlab feat Justine Suissa-Satellite (Markus_Schulz_Remix) :arrow: Armin van Buuren - Burned witch Disare Te trzy kawalki u mnie wymiataja. Super vokal . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Motorcycle - As The Rush Comes Orgasm (Dj Delphen Remix) - Dj Matys Ogólnie to wiekszosc kawałków Delphena szczególnie te mixy po 70minut najbardziej podoba mi sie Wrzesień i Grudzien. Wtajemniczeni wiedza o czym mowie... qbass Widziales filmik Ibizas Children ? Tam bylo kilka kawałków które mi sie bardzo podobaly miedzy innymi "Motorcycle - As The Rush Comes" jesli widziales ten filmik i wiesz o czym mowie to daj namiary na te kawałki (wersje demo oczywiscie :D :D ).. bylbym bardzo bardzo wdzieczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...