jonas Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 W robocie jest pewien pan, który co prawda nie wie, kiedy urodziły się jego dzieci, ale potrafi dobry kwadrans wyliczać dokładnie miejsca i daty "lądowań" "Marsjan" i innych takich. Rzecz jasna teorie imć Danikena ma w małym palcu u nogi, o takich błahostkach jak szyfry w instrukcji obsługi młotka nie wspominając. Deimo - wierz sobie w co tam chcesz: cheaty do Dooma 3 ukryte w PESELu wujka Władka, instrukcje od Szatana zaszyfrowane w rachunkach z kasy nr 5 w Tesco i tak dalej. Nawet sektę sobie załóż, by do woli rozprawiać w gronie podobnych zapaleńców o interesujących was kwestiach. Ale przestrzegam jojalnie, byś nie zapędzał się w swych pogwarkach i nie próbował nachodzić mych drzwi wzorem Objahwionych, bo tego nie zniesę i będę machał ręcyma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 niby ludzie inteligentni a jaraja sie takimi bzdetami 8OHeh, ja w to osobiście nie wierze, ale lubię poczytać soibe takie texty. Teoria względności Einstain'a jakby nie było też jest bardzo ciekawa, tylko trzeba do tego w odpowiedni sposób podejść. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 ja w nocy odebrałem dziwny telefon i usłyaszłem piski a potem zgasło światło i straciłem przytomnośc i zobaczyłem wysłannika szatana prowadzącego swoją armie ciemności jak wy sie tym jarać możecie ten topic powinien być w topicu śmiechu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deimo Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 W robocie jest pewien pan, który co prawda nie wie, kiedy urodziły się jego dzieci, ale potrafi dobry kwadrans wyliczać dokładnie miejsca i daty "lądowań" "Marsjan" i innych takich. Rzecz jasna teorie imć Danikena ma w małym palcu u nogi, o takich błahostkach jak szyfry w instrukcji obsługi młotka nie wspominając. Deimo - wierz sobie w co tam chcesz: cheaty do Dooma 3 ukryte w PESELu wujka Władka, instrukcje od Szatana zaszyfrowane w rachunkach z kasy nr 5 w Tesco i tak dalej. Nawet sektę sobie załóż, by do woli rozprawiać w gronie podobnych zapaleńców o interesujących was kwestiach. Ale przestrzegam jojalnie, byś nie zapędzał się w swych pogwarkach i nie próbował nachodzić mych drzwi wzorem Objahwionych, bo tego nie zniesę i będę machał ręcyma. Po pierwsze dzięki za wyrozumiałość :) Po drugie nie próbuje nikogo nawracać... Po trzecie chciałem tylko prowadzić dyskusję na takie tematy. Po czwarte nie chce zakładać żadnej sekty. OK nie chcecie, to prosze bardzo panowie moderatorzy USUWAJCIE !!! A co mi tam ! I tak mnie to już wszystko wali ! Ludzie żyją i umierają i nic z tego nie przychodzi, jeden coś wynajdzie, drugi zapisze się w pamięci innych na zawsze, trzeci się rozsadzi (i przy okazji kilkuaset innych)... Ludzie zawsze w coś wierzyli, religie odchodziły i przychodzą, i cuż z tego... Chciałbym wyrazić co czuję, ale brak mi słów (następne ludzkie ograniczenie), to co napisałem przeczytacie i zapomnicie, dalej żyjąc na tym ... świecie i pozdrawiam was do ... USUNĄĆ !!! USUNĄĆ !!! USUNĄĆ !!! Jeeeee...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 Spokojnie, mon, bo zaczniesz emitować promienie gamma i przyleci cała horda zielonych ludzików :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 To wszystko to picnawodefotomontaz, oglupiacze dla mas i wogole <font color="#FF0000">[ciach!]</font> niesamowite, niby ludzie inteligentni a jaraja sie takimi bzdetami 8O Może i tak jest :) A tak serio (jeśli mogę spytać) to w co ty wogóle wierzysz ? W dobrego Boga który siedzi sobie w niebie z cherubinkami... Może to też ogłupiacz dla mas, ale z tą różnicą, że wymyślony o wiele dawniej przez innych ludzi, żeby można było łatwiej kontrolować chłopów - a religia się rozwineła, dorobiła ładną oprawkę i piękną, nierealną ideologie, i tak już zostało :D Ludzie w to wierzą, a niektórze nie - może wynika to z tego, że ludzki umysł potrzebuje jakiejś motywacji do życia, jakiejś ideologi; w innych kulturach wierzą w co innego i co ? będą się smarzyć w piekle ? Np. muzułmanin samobójca, zrobił to pod wpływem presji społeczeństwa i pod wpływem wiary... Ciekawe... Moze sie zdziwisz ale wierze, w wiele rzeczy wierze, w Boga miedzy innymi tez. Na 100% nie jest to dobroduszny jegomosc z cherubinkami latajacymi nad glowa. Jezeli nie wiesz jaki jest Bog, to poczytaj tak cytowana przez siebie Biblie, njalepiej cala, wtedy wyrobisz sobie o Nim jakies zdanie konkretne. BTW cherubinkow, to nie chcialbys ich widziec jezeli sa takie jak opisywane w Biblii a nie malowane na wiesniackich obrazkach, czy balwochwalczych "swietych obrazach" czy innych ikonach. Nie chce mi sie pisac ponownie w co jeszcze wierze, byl kiedys (i pewnie nadal gdzies jest) topic o podobnej tematyce, tyle ze podpartej ciekawszymi faktami, mozesz go poszukac, byl na Oslej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deimo Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 Spokojnie, mon, bo zaczniesz emitować promienie gamma i przyleci cała horda zielonych ludzików :> Spoko, zaraz pan moderator usunie i nikt się nie będzie kłócił ! :evil: Ludzie wrócą do normalnego życia ! Nieświadomość błogosławieństwem ! Im się więcej wie tym się więcej zadaje pytań ! Wiem, że nic nie wiem ! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Moze sie zdziwisz ale wierze, w wiele rzeczy wierze, w Boga miedzy innymi tez. Na 100% nie jest to dobroduszny jegomosc z cherubinkami latajacymi nad glowa. Jezeli nie wiesz jaki jest Bog, to poczytaj tak cytowana przez siebie Biblie, njalepiej cala, wtedy wyrobisz sobie o Nim jakies zdanie konkretne. BTW cherubinkow, to nie chcialbys ich widziec jezeli sa takie jak opisywane w Biblii a nie malowane na wiesniackich obrazkach, czy balwochwalczych "swietych obrazach" czy innych ikonach. Nie chce mi sie pisac ponownie w co jeszcze wierze, byl kiedys (i pewnie nadal gdzies jest) topic o podobnej tematyce, tyle ze podpartej ciekawszymi faktami, mozesz go poszukac, byl na Oslej. Niestety znam biblię (edukacja w szkołach zrobiłą swoje), pozatym szczególenie znam Apokalipsę... :twisted: No ale dobra, wygraliście możecie sobie robić co chcecie ! USUNĄĆ POSTA ! Nie chce mi się już więcej pisać. USUNĄĆ TEGO ... POSTA ! USUNĄĆ TEGO ... POSTA ! USUNĄĆ TEGO ... POSTA ! USUNĄĆ TEGO ... POSTA ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 Niestety znam biblię (edukacja w szkołach zrobiłą swoje), pozatym szczególenie znam Apokalipsę... :twisted: No ale dobra, wygraliście możecie sobie robić co chcecie ! Każdy gówniarz tak mówi. Apokalipsę. Bo to jest kul i super no i można się pochwalić. Chociaż wiesz o co w niej chodzi? Wątpię abyś kiedykolwiek czytał Pismo Święte. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deimo Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 :o PLZ ! USUŃ TO CAŁE GÓWNO !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 :o PLZ ! USUŃ TO CAŁE GÓWNO !!! Ależ dlaczego mówisz tak o własnym topiku? Reakcje nieprzychylne? Bywa. Ty wyrażasz swoje opinie, inni swoje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 ooooooooooooooooooooooooo ja chce jeszcze raaaaz! :lol: :lol: :lol: Finalcell, ten gosc to wyslannik szatana z piekiel ci on jest! celowo stworzyl system okien i tam jest kod taaaaaak i faszeruja nas oni tym normalnie no, no oni ci :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 A tak serio (jeśli mogę spytać) to w co ty wogóle wierzysz ? W dobrego Boga który siedzi sobie w niebie z cherubinkami... Może to też ogłupiacz dla mas, ale z tą różnicą, że wymyślony o wiele dawniej przez innych ludzi, żeby można było łatwiej kontrolować chłopów - a religia się rozwineła, dorobiła ładną oprawkę i piękną, nierealną ideologie, i tak już zostało Ludzie w to wierzą, a niektórze nie - może wynika to z tego, że ludzki umysł potrzebuje jakiejś motywacji do życia, jakiejś ideologi; w innych kulturach wierzą w co innego i co ? będą się smarzyć w piekle ? Np. muzułmanin samobójca, zrobił to pod wpływem presji społeczeństwa i pod wpływem wiary... Rozumiem Cię, nie potrzebnie jednak próbujesz przekonywac ludzi do jakichkolwiek racji, wiara polega na swobodnym wyborze, piszesz - nieświadomość błogosławieństwem i tak jest zawsze, a co było w hiroszymie, wszystkie dzieje sa wynikiem nieswiadomosci... wszystko co sie dzieje musi sie dziac i tyle + nie ma sensu bez -, dobro bez zla, 0 bez 1, polnoc bez poludnia, zycie bez smierci, swiatlo bez ciemnosci, zimno bez ciepla, lewe bez prawego, JEST i NIC, nie zmienisz wszechswiata, jesli to zrozumiesz zrozumiesz tez ze idealny swiat nie istnieje, czlowiek zwariowalby w swiecie w ktorym bylby sam PLUS, sam napisales o szyfrze w bibli, jak widzisz szyfr a wiec nie dla wszystkich, bo gdyby byl dla wszystkich nie szyfrowano by tej informacji, tak wiec znajomosc wszechswiata pozwala stwierdzic ze nie wazne sa kataklizmy, bo we wszechswiecie wszystko ma swoje lustrzane odbicie, kazdy wierzy w to co chce i nie wazne co, bo jesli sa kosmici to ich tez cos stworzylo i tez wtedy pytasz co, wtedy pytasz co stworzylo to cos co stworzylo kosmitow i tak w nieskonczonosc..., czlowieka natura nie pozwala mu zrozumiec tego... czlowiek nie moze poprzestac pytac poniewaz nie jest w stanie ogarnac wszystkiego a ludzkim naturalnym instynktem jest rozwoj, brniecie dalej, dlatego zadaje kolejne pytania mimo iz tak na prawde nie istnieje zadna odpowiedz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 Moja ciocia ma na nazwisko Szatan ... Bardzo miła kobieta i wogule :-). Religii nie da sie "naukowo udowodnic" , gdyby tak , nie bylo by wiary. A o wiare i nadzieje (chyba) chodzi ... a moze sie myle ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 Moja ciocia ma na nazwisko Szatan ... Bardzo miła kobieta i wogule :-). Religii nie da sie "naukowo udowodnic" , gdyby tak , nie bylo by wiary. A o wiare i nadzieje (chyba) chodzi ... a moze sie myle ? Wiara = OK Nadzieja ? matka glupich Religia ?? Opium dla mas :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 Swego czasu posiadacze co bardziej pofałdowanych mózgów dokonali wiwisekcji uczuć, pokazując brudnymi paluchami i nazywając jakimiś chemicznymi zberezieństwami różne tam reakcje, akcje i erekcje. Teraz jak widzę pojawia się "naukowe udowadnianie religii". Przypomina mi się cytat z ASa (kto wie, z jakiego opowiadania? Wiem, to bardzo trudna i ambitna zagadka) - "A na cholerę łapiesz częstotliwość? Za d..ę się złap, jeśli już musisz coś łapać, kretynie ty. Piszczysz, k...a i piszczysz, jeszcze ktoś usłyszy i wrzuci nam tu granat". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deimo Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 :o PLZ ! USUŃ TO CAŁE GÓWNO !!! Ależ dlaczego mówisz tak o własnym topiku? Reakcje nieprzychylne? Bywa. Ty wyrażasz swoje opinie, inni swoje. Po prostu mi się znudziło... Mam już dosyć... Ale dobra jak chcecie sobie rozmawiać to prosze bardzo ! Mnie już to nie obchodzi 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 Swego czasu posiadacze co bardziej pofałdowanych mózgów dokonali wiwisekcji uczuć, pokazując brudnymi paluchami i nazywając jakimiś chemicznymi zberezieństwami różne tam reakcje, akcje i erekcje. Teraz jak widzę pojawia się "naukowe udowadnianie religii". Przypomina mi się cytat z ASa (kto wie, z jakiego opowiadania? Wiem, to bardzo trudna i ambitna zagadka) - "A na cholerę łapiesz częstotliwość? Za d..ę się złap, jeśli już musisz coś łapać, kretynie ty. Piszczysz, k...a i piszczysz, jeszcze ktoś usłyszy i wrzuci nam tu granat". Jaka ona tam trudna. "W leju po bombie" ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 :o PLZ ! USUŃ TO CAŁE GÓWNO !!! Ależ dlaczego mówisz tak o własnym topiku? Reakcje nieprzychylne? Bywa. Ty wyrażasz swoje opinie, inni swoje. Po prostu mi się znudziło... Mam już dosyć... Ale dobra jak chcecie sobie rozmawiać to prosze bardzo ! Mnie już to nie obchodzi 8) Bardzo szybko sie znudziles swoim topikiem, to ze nie wszyscy maja takie zdanie jak Ty tak na Ciebie dziala ?? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sfx Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 =rand(200,99) wpiszcie to w wordzie i nacisnijcie enter to magia jednak sa na ziemi rzeczy nieytlumaczalne :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridlaa Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 =rand(200,99) wpiszcie to w wordzie i nacisnijcie enter to magia jednak sa na ziemi rzeczy nieytlumaczalne :D:D:D Ale jazda !!! To na 100% sprawka Szatana !!! Tak, wiedzialem Panie ze mi sie kiedys objawisz !!! Oto jestem by Ci sluzyc ;] !!! Wierzmy w co chcemy .. po to Pan Bozia dał nam wolną wole, nie ? :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sfx Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 hehehehehehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 W robocie jest pewien pan, który co prawda nie wie, kiedy urodziły się jego dzieci, ale potrafi dobry kwadrans wyliczać dokładnie miejsca i daty "lądowań" "Marsjan" i innych takich. Rzecz jasna teorie imć Danikena ma w małym palcu u nogi, o takich błahostkach jak szyfry w instrukcji obsługi młotka nie wspominając. Deimo - wierz sobie w co tam chcesz: cheaty do Dooma 3 ukryte w PESELu wujka Władka, instrukcje od Szatana zaszyfrowane w rachunkach z kasy nr 5 w Tesco i tak dalej. Nawet sektę sobie załóż, by do woli rozprawiać w gronie podobnych zapaleńców o interesujących was kwestiach. Ale przestrzegam jojalnie, byś nie zapędzał się w swych pogwarkach i nie próbował nachodzić mych drzwi wzorem Objahwionych, bo tego nie zniesę i będę machał ręcyma. Spokojnie, mon, bo zaczniesz emitować promienie gamma i przyleci cała horda zielonych ludzików :> Swego czasu posiadacze co bardziej pofałdowanych mózgów dokonali wiwisekcji uczuć, pokazując brudnymi paluchami i nazywając jakimiś chemicznymi zberezieństwami różne tam reakcje, akcje i erekcje. Teraz jak widzę pojawia się "naukowe udowadnianie religii". Przypomina mi się cytat z ASa (kto wie, z jakiego opowiadania? Wiem, to bardzo trudna i ambitna zagadka) - "A na cholerę łapiesz częstotliwość? Za d..ę się złap, jeśli już musisz coś łapać, kretynie ty. Piszczysz, k...a i piszczysz, jeszcze ktoś usłyszy i wrzuci nam tu granat". Jonas powiedz skąd ty czerpiesz inspiracje do pisania takich tekstów??? :D:D Ja to czytałem to myslałem że spadne ze stołka :D:D a ten motyw z instrukcją zaszyfrowaną przez szatana w rachunku z TESCO :D:D:D MEGA LOL . Trzymaj tak dalej Ps.Może do topiku śmiechu przeniesiemy ten topic , bo nie wiem jak wy ale ja się strasznie uśmiałem :D:D:D Pozdrawiam :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zmuszasz mię, bym krygował się niczym pensjonarka na widok nagiego mężczyzny oraz wdzięczył i mizdrzył jak oważ do lusterka, albowiem zaprawdę powiadam, iż jasnej odpowiedzi dać nie umiem, a przy tym zaprzeczać nie śmiem, że mile łechcesz i tak nadęty balon mej próżności :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamerek Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 jonas ty czlwoieku wydaj cos albo napisz jakis scenariusz jakas ksiazke bo sie twoj talent marnuje :) ja tesh lubie takie slowne gierki :) a w sumie to taki art :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 jonas ty czlwoieku wydaj cos albo napisz jakis scenariusz jakas ksiazke bo sie twoj talent marnuje:) ja tesh lubie takie slowne gierki :) a w sumie to taki art :) A tam zaraz marnuje, przeciez dostarcza radochy calemu (prawie) forum :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 Nie chytam sie nigdy trzech tematow przy rozmowie. 1. Polityka 2. Pieniadze 3. Religia. Jeszcze nigdy mi sie nie zdazylo w przeszlosci, zeby sie nie poklocic ze wspolrozmowca jezeli podjety byl ktorykolwiek z tych trzech zagadnien. PS. Ja tylko chcialem wziac udzial w tej interesujacej rozmowie nie wplatujac sie w nia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 Przypomina mi się cytat z ASa (kto wie, z jakiego opowiadania? Wiem, to bardzo trudna i ambitna zagadka) - "A na cholerę łapiesz częstotliwość? Za d..ę się złap, jeśli już musisz coś łapać, kretynie ty. Piszczysz, k...a i piszczysz, jeszcze ktoś usłyszy i wrzuci nam tu granat". Czy to moze jest fragment "W leju po bombie" ? Nie umiem teraz sprawdzic bo moj egzemplarz poszedl miedzy ludzi i jakos nie umie wrocic... Ja ostatnio jestem pod urokiem innego cytatu "Runie ten wykluty w Rzymie, zachłanny, arogancko rozpanoszony, przeżarty nienawiścią kult." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apollyonx Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 nowa ankieta :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 Przypomina mi się cytat z ASa (kto wie, z jakiego opowiadania? Wiem, to bardzo trudna i ambitna zagadka) - "A na cholerę łapiesz częstotliwość? Za d..ę się złap, jeśli już musisz coś łapać, kretynie ty. Piszczysz, k...a i piszczysz, jeszcze ktoś usłyszy i wrzuci nam tu granat". Czy to moze jest fragment "W leju po bombie" ? Nie umiem teraz sprawdzic bo moj egzemplarz poszedl miedzy ludzi i jakos nie umie wrocic... Nie ma to jak uważne czytanie, napisałem to już... : A to, i kilka innych opowiadań znajdziesz na www.sapkowski.pl , lub w .doc, spakowane zipem na moim www (www.dijkstra.prv.pl) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 Nie chytam sie nigdy trzech tematow przy rozmowie. 1. Polityka 2. Pieniadze 3. Religia. Jeszcze nigdy mi sie nie zdazylo w przeszlosci, zeby sie nie poklocic ze wspolrozmowca jezeli podjety byl ktorykolwiek z tych trzech zagadnien. PS. Ja tylko chcialem wziac udzial w tej interesujacej rozmowie nie wplatujac sie w nia :) Tak, to prawda, ale to świadczy o tym że ludzie nie potrafią ze sobą rozmawiać (to niekoniecznie tyczy się Ciebie - piszę ogólnie) i kiedy przegrywają używają każdego możliwego argumentu, po prostu tonący brzytwy się chwyta... :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...