Skocz do zawartości
nrl

Mafia 2

Rekomendowane odpowiedzi

Zrobiona w identycznym stylu jak ta z 1ki, ale z uwzględnieniem (dodaniem) jakiś elementów wskazujących na inny czas akcji- nowsze budynki, może zarys auta, bohater inaczej ubrany itp.

W ten sposób, z marketingowego punktu widzenia ;), nie stracono by na rozpoznawalności tytułu ("marki"), a jednocześnie zaakcentowano by nową część.

IMHO naturalnie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czarno to widzę... Skoro sami twórcy się nie chwalą to może być ciężko z kontynuacją jednej z najlepszych gier w historii (ehh, takiego klimatu nie miała żadna inna gra...). Mam nadzieję że się mylę i jeszcze odszczekam swoje słowa...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niewiem jak dla was ale dla mnie ...Mafia bije wszystkie części Gta....i stawiam ją na mijscu najwższym :))

Po prostu czuje sie ten klimat, stare samochody, miasto, ludzie, odgłosy, itd...coś niesamowitego a najważniejsze to samo oddanie gry, PO PROSTU CZUJE SIE jakbyś to wszysytko sam przechodził !!!!!!!! przeżywasz podobnie jak główny bohater... (( hehe ja tam byłem)) Pamiętam jeszcze przechodziłem ją w wakacje, gdy miałem łapę złamaną ((śródręcze lewej ręki) nieudane lądowanie po wsadzie...... i chyba najbardizej pamiętam :) tą GIERKĘ MAFIA ..... A co do kontynuacji ?? to ja moge czekać nawet :)) miesiąć góra dwa :P:P:P nie no napewno warto na nia czekać...PO PROSTU WYPAS !!!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zadowolic sie bedziemy musieli The Godfather`em.

Mam nadzieje, ze godnie zastapi cien MAFII i da nam troche powietrza bo prawie usychamy z tesknoty do MAFII 2 :)

A ja mam nadzieje,ze nie zakonczy sie tak jak jedynka -
» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «
smiercia glownego bohatera

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zadowolic sie bedziemy musieli The Godfather`em.

Mam nadzieje, ze godnie zastapi cien MAFII i da nam troche powietrza bo prawie usychamy z tesknoty do MAFII 2 :)

Ech...nie jestem jakoś do tego tytułu przekonany...może z tego powodu że robi je EA a za nimi niestety nie przepadam...

Ja chcę Mafie 2 :mur: :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Dawidsfuturx

no to przynajmnije będzie w co grać na feriach zimowych, ale tak jest jak mówicie, mafiam iała swój klimat, gta tez go miał, az do 3 częsci....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość JestemNoobem

patrząc na screeny to nierobi na mnie wrażenia niestety :/

Zobaczcie na tekstury otoczenia, na dłonie postaci...

Pozatym gra będzie pewnie konwertowana z konsol co oznacza nieciekawą grafike i serowanie nieprzyjemne

Mam nadzieje że chociaż GodFader będzie miał Klimat i fabułe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pozatym gra będzie pewnie konwertowana z konsol co oznacza nieciekawą grafike i serowanie nieprzyjemne

Moglbys sprecyzowac o czym piszesz ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kaeres

heh widzę ze ciężko u ciebie z myśleniem.

przecież widać dosadnie że chodzi o grafikę która jest imo paskudna.

ciekawe jak gra sprawdzi sie pod względem grywalności.

Moim zdaniem nie odniesie takiego sukcesu jaki odniosła mafia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie ze nie odniesie bo robi to EA czyli chellenge everytching. A jak sie robi wszystkie rodzaje gier to można je o kant [gluteus maximus] rozbić. Tak jak Daewoo :P wszystko i nic. Nawet nie czekam na goodfathera bo to dramat bedzie , ale może się mylę i ea cos zmajstruje pond przeciętnego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JestemNoobem pisze jakby o mafii2, co potiwerdza

"Mam nadzieje że chociaż GodFader będzie miał Klimat i fabułe"...

Wiec mysle ze z czytaniem Kearesa jest wszystko ok ;s. Ale moze mowmy o mafii a nie GF... screenow nie ma zadnych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Mafii piszesz,ze gra jest slaba bo ma fatalna grafike,a za chwile piszesz,ze masz nadzieje,ze chociaz GF bedzie miala fajna fabule i klimat.Co ma kot do bena ? Trudno wywnioskowac, na co patrzysz,ale strzelam,ze wazniejsza jest dla Ciebie grafa :| Mafia 1 jest tak dobra,ze do dzis graja w to ludzie po 100x a mialaa kiepska grafe w niektorych misjach,co sie odbijalo na plynnosci.Jak zaczynalo sie pierwszy level to tak skakalo,ze nawet dzisiejsze kompy nie radza sobie ze 100% plynnosci w tej misji,a wyglada to slabo naprawde,a jednak grywalnosc jest tak olbrzymia,ze ludzie nie patrza na te szczegoly.To samo bedzie z Mafia 2.Tomb Raidery do tej pory maja rzesze fanow.Quaki tak samo,a jak wygladaja.Na milosc boska,skonczcie wreszcie z ta grafika :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Radzę spojżeć na pierwszą stronę o godfather i przypomnieć sobie w jaki sposów tę grę przedstawiano. Jakie były oczekiwania względem grafiki a jak ona prezentuje się teraz patrząc chociażby na beta-test. Zdaje się, że sprowadzono wszystkich na ziemię, czyż nie?

Koniec ot.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy oni wogóle robią tą Mafie 2 ?? Coś mi sie zdaje że sie nigdy nie doczekamy tego tytułu.

BTW Mafia miała słabą grafikę ??? Panowie ta gra wyszła 3.5 roku temu wg. mnie miała fenomenalną grafikę, nawet rok po premierze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BTW Mafia miała słabą grafikę ??? Panowie ta gra wyszła 3.5 roku temu wg. mnie miała fenomenalną grafikę, nawet rok po premierze.

Co sie dziwisz jak polowa ludzi z tego forum ma 14-16 lat i o MAFII uslyszala dopiero niedawno jak sobie zalozyli net.

Patrza na fotki z 2003 roku i sie dziwia "czym oni sie tak zachwycaja ?"

Genialnosci silnika IL3D do dzisiaj wprawiaja mnie w oslupienie podczas grania w ta gre.

Tekstury na dzien dzisiejszy sa slabe ale prawie 4 lata temu malo bylo sprzetow ktore potrafily to udzwignac w pelnych detalach i wysokiej rozdz., a tekstury wtedy byly szczytem grafiki i nie raz byly ankiety na najlepsza grafike w grze gdzie wygrywala MAFIA.

Wiec jak widac grafika przemija i w grach liczy sie cos wiecej niz tylko oprawa video.

Ale nowsze pokolenie nie zrozumie tego i dlatego tworzone sa gry do d.u.p.y. specjalnie dla takich graczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co sie dziwisz jak polowa ludzi z tego forum ma 14-16 lat i o MAFII uslyszala dopiero niedawno jak sobie zalozyli net.

Patrza na fotki z 2003 roku i sie dziwia "czym oni sie tak zachwycaja ?"

Genialnosci silnika IL3D do dzisiaj wprawiaja mnie w oslupienie podczas grania w ta gre.

Tekstury na dzien dzisiejszy sa slabe ale prawie 4 lata temu malo bylo sprzetow ktore potrafily to udzwignac w pelnych detalach i wysokiej rozdz., a tekstury wtedy byly szczytem grafiki i nie raz byly ankiety na najlepsza grafike w grze gdzie wygrywala MAFIA.

Wiec jak widac grafika przemija i w grach liczy sie cos wiecej niz tylko oprawa video.

Ale nowsze pokolenie nie zrozumie tego i dlatego tworzone sa gry do d.u.p.y. specjalnie dla takich graczy.

zrozumie za 5-10 lat :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi