qqrydza Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 LMAO :lol: "sporo groźniejszych mutantów" ? Przecież sami twórcy mówili ze dodali tylko jednego. Dobra reklama ;o. Chodziło o to, że tych "mocniejszych" jest po prostu więcej. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ifrin Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 Chodziło o to, że tych "mocniejszych" jest po prostu więcej. :DPrzez te "więcej" czasami ciężko przejść przez bramę: Co do gry, to w jednym trzyma poziom SoC- "zabugowaniu". Zdążyłem zaliczyć już zwieche, wywalenie do Windowsa, strzelających przez mur i głaz(!) przeciwników, teleportujących się nie wiadomo skąd NPC, a także padających martwo na widok głównego bohatera-to się nazywa "wywrzeć na kimś wrażenie" :lol:. A dotarłem dopiero na "stare śmieci" (Garbage). Mimo to nie żałuje wydanej kasy-Zona wsysa :cool: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 To ja chyba poczekam aż gra spadnie do ceny 50zł i wyjdzie jakieś 5 patchy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michel.B Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 Trochę to może potrwać :P A i patchy wyjdzie pewnie mniej. BTW ifrin co masz na myśli mówiąc "nie żałuje wydanej kasy" ? preorder, czy rosyjska wersja ? :] http://www.gram.pl/art_8A7iJ,3_Dzien_drugi_Bagna.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 To, co napisał i sfotografował parę stron wcześniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ifrin Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 (edytowane) BTW ifrin co masz na myśli mówiąc "nie żałuje wydanej kasy" ? preorder, czy rosyjska wersja ? :]post #424 Edytowane 3 Września 2008 przez ifrin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perun Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 Ta gra to jakieś nieporozumienie na sprzecie z podpisu przy maksymalnych detalach jakieś 15 klatek. Po wyłaczeniu sun coś tam jakies 40. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 dx 9 czy 10 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perun Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 DX 10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 DX 10 to nie dziwota - ze tylko tyle FPS na dx 9 powinno byc znacznie lepiej btw.karta cos krecona ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 (edytowane) Heh... stalker byl fajny miedzy innymi dlatego, ze smigal w rozdzialce 1920x1200 na normalnym na tamte czasy sprzecie. Ja clear sky raczej na bank podziekuje. Watpie, zebym byl w stanie zachwycic sie klimatem podczas pokazu slajdow. Gry moga miec piekielne wymagania ale niech beda one proporcjonalne do oferowanej grafy. Swoja droga jestem za bojkotem takich gier, moze kolejny wydawca by sie 3x zastanowail przed wypuszczeniem niedorobionego g***a :x Edytowane 3 Września 2008 przez kkNd! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 Wtam :) Czy u was tez w opcjach zaawansowanych polowa opcji jest niedostepna tzn brak mozliwosci zmiany?????? chodzi o viste i dx10 bo ja tu jakos tego dx10 nie widze:P hmmmmmmm pozdr :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 Swoja droga jestem za bojkotem takich gier, moze kolejny wydawca by sie 3x zastanowail przed wypuszczeniem niedorobionego g***a :x Tyle że z tego co pamiętam to pierwszy STALKER był tak samo niedopracowany i zabugowany jak ten i nawet patche nie pomogły na strzelanie przez ściany i inne klocki a jakoś mimo tych wszystkich błędów skończyłem go 2 razy i napewno jeszcze kiedyś go przjde ponownie jak wielu innych graczy... Pozatym "jedynke" robili przez chyba 6 albo nawet 8 lat a i tak błędów była masa a tego robili chyba 2 (nie pamiętam dokładnie). Może faktycznie chcą pojechać troche na opinii z poprzedniej części z nadzieją na sukces ale i tak po obejżeniu wszystkich game playów i innych rzeczy stwierdzam że nie jest źle. A wymagania... no cóż, troche inna para kaloszy ale i tak pewnie na niepełnych detalach będzie wyglądać podobnie jak nie lepiej od jedynki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 Mnie bardziej interesuje to czy jest w stanie ktoś napisać czy CS jest już gdzieś na półkach w MM lub innych Empikach. Bo niby premiera 5, ale nie raz bywało, że gra była dostępna dzień lub dwa przed oficjalną premierą sklepową. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 Heh... stalker byl fajny miedzy innymi dlatego, ze smigal w rozdzialce 1920x1200 na normalnym na tamte czasy sprzecie. Ja clear sky raczej na bank podziekuje. Watpie, zebym byl w stanie zachwycic sie klimatem podczas pokazu slajdow. Gry moga miec piekielne wymagania ale niech beda one proporcjonalne do oferowanej grafy. Swoja droga jestem za bojkotem takich gier, moze kolejny wydawca by sie 3x zastanowail przed wypuszczeniem niedorobionego g***a :x No i tutaj masz racjie. Plus ze CN wydali dużo szybciej niż SoC ale i tak przy nim sie nie narobili z tego co widze. Nie mam w co grac wiec i tak w CN zainwestuje ;p. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ifrin Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 Wtam :) Czy u was tez w opcjach zaawansowanych polowa opcji jest niedostepna tzn brak mozliwosci zmiany?????? chodzi o viste i dx10 bo ja tu jakos tego dx10 nie widze:P hmmmmmmm pozdr :) Musisz najpierw w opcjach podstawowych (Basic) kliknąć na Render i w okienku zjechać strzałką na sam dół: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
racegrid Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 Czy w empiku mają już CSa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 http://www.empik.com/s-t-a-l-k-e-r-czyste-...endedMultimedia data wydania 05.09. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 Musisz najpierw w opcjach podstawowych (Basic) kliknąć na Render i w okienku zjechać strzałką na sam dół: No tak :unsure: dzieki wielkie :) pozdr :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
racegrid Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 To skąd inni już mają :| ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 Ruska już jest w obiegu, a do niej łatka "zangielszczająca"... Mimo to bugu bugu bugu... Raczej radzę poczekać do wydania patcha. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 Gra na jedno jajo , może coś wykombinują i skorzystają z dobrodziejstw obecnej technologi wielowątkowości. Z pewnością przyczyniłoby się to jedynie na plus, a tak lipa po całości. Zresztą fizyki w grze brak więc chyba nawet jedno jajo za bardzo nie ma co tam robić. Silnik gry wzbogacili o eye candy, czyli te wszystkie sun shafty itp. zabijając jak zwykle wszystkie obecne karty. Coś mi się wydaje , że nie jest to wina programistów czy silnika, ale te wszystkie 8800gt, 260 czy gtx280, radki 4850 i 4870 są poprostu za słabe. Tak jak kiedyś wyszedł FEAR i za czasów 6800 mozna było tylko pomarzyć o soft shadows , tak i tutaj na obecnym hardwarze możemy pomarzyć o DX 10 oraz bajerkach w stylu sunshafts itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 To pewnie ta cukierkowa grafika dobija procka, który musi to wszystko wyliczyć dla grafy. Z resztą posiadacze mogą się wypowiedzeć jak z wysokością obciążenia CPU. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 (edytowane) Slink stalkera to starostwo , dorzucali.... aż w końcu dostał czkawki. Silnik crysisa oferuje lepsze oświetlenie i cienie przy mniejszych wymaganiach :wink: @MariuszDW grafika limituje wydajność , a nie proc :wink: Edytowane 3 Września 2008 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FlywiN Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 co prawda to prawda silnik juz stary mogli by zrobic gre nowego stalkera jezliz robia na nowym engine... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 (edytowane) co prawda to prawda silnik juz stary mogli by zrobic gre nowego stalkera jezliz robia na nowym engine... Ta , i przyjdzie nam czekac kolejne 7 lat na nowy silnik :/ i po tym czasie sie okaze ze znowu nie dali rady szkoda gadac Zycia braknie zeby sie czlowiek doczekal gier zblizonych do idealu . Edytowane 3 Września 2008 przez Mario2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 ile osób tyle recenzji ... osobiście uważam że fajnie że wyszedł przynajmniej będzie w co popykać .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 (edytowane) Dostał ktoś maila, że wysłali pre-order? Jak mi poczta nie dostarczy na piątek to im bluznę do sklepu :/ Tym bardziej, że jutro i pojutrze będę miał okazję pobawić się radziem HD4870 X2. Edytowane 3 Września 2008 przez MariuszDW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 (edytowane) wg trackingu mój egz jest w sortowni w wwa czyli jutro będę miał go w domubw poznaniu :) /// http://www.worthdownloading.com/game.php?gid=2817 patch 1.01 do wersji ang chyba; to jest pierwszy patch drugi powinien byc w pt / btw przez te przekładania premiery na kazdym kontynencie CS jest chyba pierwszą grą w tym roku, która trafiła do sprzedaży zanim pojawi(ł) się piracik :D Edytowane 3 Września 2008 przez LPKorn3324 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 Zajrzałem do sklepu i jednak nadali :) No to jutro będzie zabawa, obczai się, czy tak sknocili, że na najmocniejszej grafie nie kuka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...