radzio_ Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 wogole oco chodzi z tym plum itp ??hmmm.. no wiec z tym plóm to jest tak ze... aaa zreszta przeczytaj topic to bedziesz wiedzial :P :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TecKilla Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 wogole oco chodzi z tym plum itp ??:plum: i wszystko jasne :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 po pierwszych dwuch stronach odechcialo mi sie czytac - wiec moze tak w skrocie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 :Plóm: to plóm i tyle :D plómaj z nami plómkami :D tylko sie nie pochlap ;P ps: plóm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 po pierwszych dwuch stronach odechcialo mi sie czytac - wiec moze tak w skrocie :Plóm: (ewentualnie :plum: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 plóm :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 plóm :plum:zgadzam sie calkowicie z przedmowca :plum: (ten jest ladniejszy ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 wogole oco chodzi z tym plum itp ??macie ściąć najpotężniejsze drzewo|w tym lesie... za pomocą śledzia! - Ani nam się śni.|- Ależ proszę. Ściąć drzewo śledziem?|Tego się nie da zrobić. - Nie mów tego słowa.|- Jakiego? Nie mogę ci powiedzieć, bo tego słowa|rycerze "Ni" nie mogą słuchać. :plum: :Plóm: :Plóm: :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 Dijkstra napisał: plóm zgadzam sie calkowicie z przedmowca (ten jest ladniejszy ;] Ależ panowie, nie ważne który ładniejszy!!! najważniejsze że plóm ( :Plóm: ) i plum ( :plum: ) :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 w koncu jakis temat ma szanse dogonic chlodzenie freonem :P (115 stron) PLÓM :P :plum: :Plóm: :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 no dokladnie :D ciagniemy :D a potem :Plóm: do kosza :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 no dokladnie :D ciagniemy :D a potem :Plóm: do kosza :D Niby gdzie? Chyba do FAQ ;] :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 ja chce pluma do FAQ'a dal potomnych ;] :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 mniejsza o to gdzie byle nie zniknal bo jaki sesn pobic rekord i go skasowac :P ??? :plum: :Plóm: :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 No właśnie :] Plómbranoc @ll :* Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 ja proponuje zgłosić ten plómpost (jak bedzie najdluzszy of course) do ksiegi rekordow Guinessa!!!! A potem moze wszyscy wyskoczymy na jakiegos Guinessa??? ;) :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 Obecny :Plóm: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 ja proponuje zgłosić ten plómpost (jak bedzie najdluzszy of course) do ksiegi rekordow Guinessa!!!! A potem moze wszyscy wyskoczymy na jakiegos Guinessa??? ;) :plum: Pobijemy Guiness'a :lol: :bij: :Plóm: :Plóm: :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 okej moze byc faku albo gines :D wazne ze :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 no to ja plóm dla podtrzymania plómkania http://paranoik.dijkstra.swellserver.com/n.../actorplane.php ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 jesli to nasza ostatnie spotkanie po umiesczeniu poprzedniego posta ;] ;] ;] to dziekuje za pobyt na tweaku :> mamie, tacie, kotu i pozdrawiam Adama Malysza ..... eee.... no i plóm 4ever ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 jesli to nasza ostatnie spotkanie po umiesczeniu poprzedniego posta ;] ;] ;] to dziekuje za pobyt na tweaku :> mamie, tacie, kotu i pozdrawiam Adama Malysza ..... eee.... no i plóm 4ever !bedzie mi Ciebie bardzo brakowalo :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 no to ja plóm dla podtrzymania plómkania http://paranoik.dijkstra.swellserver.com/n.../actorplane.php ;] :Plóm: Hehehe już wszystko wiemy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 mehow fajny link :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 no to ja plóm dla podtrzymania plómkania http://paranoik.dijkstra.swellserver.com/n.../actorplane.php ;] Zaplómisty link :D :D :D :D :D Howgh (czyli po indiansku :plum: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 Czy sugerujesz, że orzechy kokosowe wędrują? Nie, ale można je przenieść. Co? Jaskółka przeniosłaby orzech kokosowy? Mogła go złapać za łupinę. Nie jest to sprawa punktu zaczepienia... ale proporcji wagowych. PlÓm A wy co za jedni? Jesteśmy trzema mędrcami. Co?|Jesteśmy trzema mędrcami. To dlaczego szlajacie się |po oborach o 2:00 w nocy? Gdy cię życie|za pysk bierze " " zagwiżdż tylko|w dobrej wierze " " A znajdziesz w nim|sporo radości " " Więc " " Zawsze z humorem|na życie patrz " " Zawsze z humorem|życiem się ciesz " " Jeśli życie ci docina|musi być w tym twoja wina Życie jest do [gluteus maximus],|to tylko wygłupy " " Więc pamiętaj, póki żyjesz|Że najlepiej ten się śmieje " " Kto zawsze|śmieje się ostatni macie ściąć najpotężniejsze drzewo|w tym lesie... za pomocą śledzia! - Ani nam się śni.|- Ależ proszę. Ściąć drzewo śledziem?|Tego się nie da zrobić. - Nie mów tego słowa.|- Jakiego? Nie mogę ci powiedzieć, bo tego słowa|rycerze "Ni" nie mogą słuchać. ...może zechciałbyś wyjaśnić raz jeszcze, jak można wykorzystać owcze pęcherze w celu zapobiegania częsieniom ziemi...? sir Afeen-> ściągałeś z suprnovej "the best of Monty Python`s"? yyyyyyy nie, a co tam ciekawego nafciskali? a tak w ogóle to szukam filmuf Pythonuf z polskim lektorem... PLÓM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 Ja mam tylko "Skeczu z papugą nie będzie" Reszty niy ma :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 jesli to nasza ostatnie spotkanie po umiesczeniu poprzedniego posta ;] ;] ;] to dziekuje za pobyt na tweaku :> mamie, tacie, kotu i pozdrawiam Adama Malysza ..... eee.... no i plóm 4ever ! Ktoś się chyba naplómkał zdziebko? :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1xer Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 Hmm plóm :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 no to :plum: branoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...