manfred Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 jezuu jaki spokój bedize na forum :P plóm Takiego zobaczysz Uriela, Atire i BlackIce u siebie ;p Mehow => ja tez Ciebie lubie reszta => ale macie radoche. ciekawe czy wam bylo by tak wesolo Tak poza tym to posta zmienilem duzo wczesniej niz Reed dal odpowiedz, zle mniejsza o to. teraz napisz to po co tu przyszedlem :Plóm: :plum: O widze ze jak Feniks powstał z popiołów, cze Niemiec :wink: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 Reed, nie wiem czy czytałeś kilka postów wcześniej. Tkwi w tobie miłość do plóma co ujawniasz w ikonce :P :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 Tak blurpowcy dawajcie, piszcie tutaj, dzięki Wam rośniemy w siłę :D :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 Ja juz pisalem, jak ten na fotce to jest jeden z glownych dzialaczy BLURP to ja dziekuje :lol: :lol: :lol: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 nadużyłem stanowiska i dodałem to wstrętne słowo na "b" do cenzury. Obecnie brzmi ono plum. Reed mnie zabije ;]]] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 blurp => blurp czyli plum ;] [update] i teraz jest tak jak powinno byc :D Dijkstra => bede CIbie bronil do ostatniej kropli krwi i sadze, ze inni plomowcy pojda za mno, bo jestes prekursorem tego ruchu ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 nadużyłem stanowiska i dodałem to wstrętne słowo na "b" do cenzury. Obecnie brzmi ono plum. Reed mnie zabije ;]]] Nie bez przyjemnosci donosze ze Dijkstra niezyje :twisted: BLOORP rulezz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 Kurde, czyta forum, zamiast się z żoną albo wenżykiem bawić ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 blurp => plum czyli plum ;] [update] i teraz jest tak jak powinno byc :D Dijkstra => bede CIbie bronil do ostatniej kropli krwi i sadze, ze inni plomowcy pojda za mno, bo jestes prekursorem tego ruchu ;] Dolączam sie do samoobro ....... to znaczy chcialem powiedziec obrony :wink: , ale ja bym sie tak Dijkstra nie przejmowalem bo ta nowa gitarka REEDA to jakby na codegenie jechala tak sie trzesie (zaraz sie spali bo linia 12 V nie wytrzyma - chinska podrobka z bazaru :twisted: ) PLÓM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 Kurde, czyta forum, zamiast się z żoną albo wenżykiem bawić ;] Kurna, czy mnie monitor myli ?? 8O Przeciez Ty nie zyjesz (wiesz za co :evil: ) Wenzyk jest ze mna, a zona niestety :cry: ponad 1k km ode mnie :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 Smutno Ci pewnie... plómknij sobie, napewno pomoże. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 No dokladnie REED plómknij sobie nikt nie zauwazy :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 No, Reed... jedno małe plum... nie powiemy nikomu:> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 REED nie daj sie prosic , bedziemy milczec jak glazy, zostanie to tylko nasza tajemnica, jedno malutkie plóm :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 Reed!!!! No co Ty??? Ty nie PLÓMKNIESZ???? TY???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 Reed!!!! No co Ty??? Ty nie PLÓMKNIESZ???? TY???? OK :twisted: prosze bardzo : Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 REED badz meszczyzna - plómknij :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 a nie prawda, PLÓM żyje i ma się całkiem nieźle zobacz: :ploom: :ploom: :ploom: :ploom: :ploom: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 Reed!!!! No co Ty??? Ty nie PLÓMKNIESZ???? TY???? OK :twisted: prosze bardzo : Uparciuch :wink: poczekaj jeszcze bedziesz chcial poplomkac :evil: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 nie no widze ze naplómkaliscie juz 43 strony plóm rzadzi!!!!!! bloorp do domu!!!! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 :Plóm:PLÓM, LOVE and HARMONY:Plóm: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 ech, czas na sen, a tu ciągle wojna. przecież i tak wszyscy wiemy że PLÓM ROXX :D plómbranoc :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 Plóm na pewno się lepiej kręci od blórp i jest wydajniejsze :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 Plóm dobry. PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 Plóm dobry wszystkim i życze udanego dnia :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 PlómDobry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 Eeee, powtarzasz się :!: PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 Eeee, powtarzasz się :!: PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Tylko przypominam, zebyscie nie zapomnieli co was czeka A wy sie nie powtarzacie z tym plomowaniem ?? zygac sie chce od tego :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...