radzio_ Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 no to plóm :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 Ale się porobiło :D No to plóm na zgodę :!: :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XwA Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 ehh te komercyjne plom rozpowszechnia sie jak zaraza :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 ehh te komercyjne plom rozpowszechnia sie jak zaraza :/Wszystko co się staje popularne zaczyna być komercyjne, bo wszyscy tego używają. Na początku, kiedy to plóm było jeszcze niszowe i tajemnicze to co innego. Takie życie ;) :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 ehh te komercyjne plom rozpowszechnia sie jak zaraza :/Wszystko co się staje popularne zaczyna być komercyjne, bo wszyscy tego używają. Na początku, kiedy to plóm było jeszcze niszowe i tajemnicze to co innego. Takie życie ;) :plum: To zobacz ilu zostało "działaczy" plóm i przeciwnej frakcji :lol: PLÓM :D :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 jak widzicie wszystko mozna zalatwic za pomoca dialogu i wzajemnego zrozumienia. nie trzeba sie rzucac, puskowac i zabijac. :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 :veryevil: jak to nie ? :veryevil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 Plóm zawsze żywy. Nie pozwoli wyprzeć się blurp'owi :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 popieram :) :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 ostatnio nic nie pisałem, więc tutaj coś napiszę :twisted: PL :twisted: update: Coś nie wyszło ale niechce mi się poprawiać :P bo po co ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 Plóm na prezydenta :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 plóm było, jest i będzie... -> taka jest prawda :) blurp był,jest i zniknie... ;) -> taka jest prawda :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 Plóm na prezydenta :Plóm: ja proponuję do parlamentu europejskiego ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 a blurpa mozna by do samoobrony wsadzic :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 a blurpa mozna by do samoobrony wsadzic :Dlepiej do ligi polskich rodzin ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 plóm było, jest i będzie... -> taka jest prawda :) blurp był,jest i zniknie... ;) -> taka jest prawda :) Amen .... znaczy sie PLÓM :oops: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 a blurpa mozna by do samoobrony wsadzic :D Nastepny kandydat na ovoca :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 Powiedzmy to głosno i dumnie: PLÓM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 a blurpa mozna by do samoobrony wsadzic :D Nastepny kandydat na ovoca :twisted: REED moze dzisiaj sie odważysz i sobie plómkniesz z nami co ? :wink: Tak dla dla odprężenia po tej dzisiejszej niemilej atmosferze male plóm .... :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 Dokładnie - nie wstydźmy się! Stanowcze PLÓM :Plóm: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 Dokładnie - nie wstydźmy się! Stanowcze PLÓM :Plóm: :lol: nie wstydam się :))))) P L Ó M ! ! ! :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 A co mi tam .............. pl............................urp :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 A co mi tam .............. pl............................urp :Phahahaha :lol: niezłe Reed, naprawde niezłe!!!!! ale się uśmiałem, hyhy. :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 bl....óm :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 A co mi tam .............. pl............................urp :P no prawie :lol: brawo za chęci :!: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 A co mi tam .............. pl............................urp :P REED no juz prawie, prawie zrobiles ten maly kroczek , ktory mogl byc wielkim krokiem ludzkosci i tak malo ci zabraklo, mam nadzieje ze nastepnym razem dasz rade i powiesz to wreszcie :wink: PLÓM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 Obecnie plóm jest w stanie depresji. Odkleja się, i pewnie niedługo umrze... Biedne plóm... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 Obecnie plóm jest w stanie depresji. Odkleja się, i pewnie niedługo umrze... Biedne plóm... 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O :cry: Załamałem sie ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 Obecnie plóm jest w stanie depresji. Odkleja się, i pewnie niedługo umrze... Biedne plóm... 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O :cry: Załamałem sie ... Jeśli wszyscy sie załamią to rzeczywiście z tego topicu zostaną tylko odgrzewane wspomnienia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 Nie dajcie złamać w sobie ducha plómersi :D:D:D PLÓM ROXX!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...