kazik2000 Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 uuuuuu, co ty BLANTMEN chory jakiś czy co??? Moż do lekarza pójdziesz jutro? :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Panowie pomocy !!!! Chyba bakcyl blurp'a mnie zaraził 8O Nie chce mi się już plómkać :? Ratunkuuuu !!! :Plóm: <- resztkami sił ... no jak to - ten imperialistyczny blurp? musisz z tym walczyc !- tylko sam plóm moze ci pomóc ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 :Plóm: Ratuj o ratujjjjjjj :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Dobra, BLANTMEN się teraz prześpi a jutro z samego rańca walnie plóma po Sikorze :D PLÓMBRANOC :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 BLURP !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 BLURP !!! PLÓM! :lol: :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 BLURP !!!a ten zowu swoje... :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 siema plumersi. nie dajmy sie blurpom a Ty Blantmen wracaj do zdrowia. :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Plóm dobry. No co ty BLANTMEN :?: 8O Tak nie można :!: Natychmiast wracaj do PLÓMkania :!: To Ci się humor poprawi :D. PLÓM sgj, testowe Ci wróciło do normy czy dalej kombinujesz przez statystyki :?: PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 :Plóm: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 dobryplóm ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 radzio_, a nie kręci Ci się w głowie od tego skakania na AV :?: Widzę, że już zzieleniałeś, a może się przydarzyć coś gorszego :wink: . PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 yyy. jeszcze nie... ale chyba niedlugo zacznie ;) a co do tego "gorszego" to PLÓM pomoze ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 czy ktos ma cos do zielonych?? czy mam moze wypalic ze swojej pukawki tak, zeby czapka spadla?? :P :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 czy ktos ma cos do zielonych?? czy mam moze wypalic ze swojej pukawki tak, zeby czapka spadla?? :P :Plóm: jesli bedziesz potrzebowal transportu powietrznego to powiedz :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 czy ktos ma cos do zielonych?? czy mam moze wypalic ze swojej pukawki tak, zeby czapka spadla?? :P :Plóm: Tak w kwestii formalnej Niemiec :!: Twój Ufok jest raczej negroidalny, a to zielone to tylko mundurek :wink: . A co do czapki, to strzelaj. Najmniej ją lubię ze swojej kolekcji (popatrz na znaczek :twisted:). Nie mogę w tej chwili namierzyć zdjątka, z którego wyciąłem swego face'a. Zrotflował byś się na amen po obejrzeniu do czego używam tej czapki. Ale może mam w domu, jak znajdę, to wystawię. jesli bedziesz potrzebowal transportu powietrznego to powiedz :lol:Chyba raczej transportu międzygwiezdnego :?: W przestrzeni nie ma ciążenia, to i nie ma problemów z zielenieniem. BTW, ciekawe jakby wyglądał czarny Ufok Niemca podczas zielenienia w trakcie podróży środkiem lokomocji radzia w stratosferze :?: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 PLÓM wszystkim! A ja mam taką dygresję. Odkąd pamiętam to Sikor kojarzysz mi się ze Stiwenem Szpilbergiem! Autentyk! W dobtym rozumieniu tego słowa oczywiście. A tak pozatym to :plum: bo mi się oczka same zamykają (a zdążyłem już jeden wykładzik zaliczyć, a drugi olać) :) :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 A ja mam taką dygresję. Odkąd pamiętam to Sikor kojarzysz mi się ze Stiwenem Szpilbergiem! Autentyk! W dobtym rozumieniu tego słowa oczywiście.Aż tak staro wyglądam :?: :oops: Chyba się ogolę, ale mi się nie chce :wink: . Potem codziennie trzeba by było wykonywać jakieś dziwne ruchy wokół twarzy, a nie każdego dnia jest to bezpieczne :wink: . PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Aż tak staro wyglądam A gdzie ja napisałem że jesteś podobny do starego SS :D Co do golenia to też mi się nie chce, i dlatego robię to raz na tydzień :) Całe szczęście da się mnie wtedy poznać, bo ąz tak szybko nie zarastam :lol: :Plóm: PS: Idę spać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 plómdobry - widze ze juz plómujecie od rana tutaj ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 shit!!!!! :zonk: :mrgreen: ... ... ... ... jeszcze raz? <niepewnosc na twarzy> ... ... ... tak! ... :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 shit!!!!! :zonk: :mrgreen: ... ... ... ... jeszcze raz? <niepewnosc na twarzy> ... ... ... tak! ... :plum: Że co :?: 8O A może by tak z polskiego na nasze :?: :wink: . PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Że co :?: 8O A może by tak z polskiego na nasze :?: :wink: . PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: [znowu oszolomiony po obcowaniu] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Że co :?: 8O A może by tak z polskiego na nasze :?: :wink: . PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: [znowu oszolomiony po obcowaniu] ale chyba pozytywnie - ! tj: na korzyść plóma ? :Plóm: :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 [znowu oszolomiony po obcowaniu] dzi, a może Ci odprawić jakieś egzorcyzmy :?: :wink: PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 [powrot] ... [otrzasniecie sie] ... Nooooo chlopaaaaki, teraz rozuuumiem :mrgreen: Zarzuce se znowu... :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Nooooo chlopaaaaki, teraz rozuuumiem :mrgreen: Zarzuce se znowu... :plum: Czy mamy to rozumieć jako oświecenie i jasną deklarację :?: PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Na rzaie dzi zgłębił ikonki, niedługo zacznie używać naszej terminologii. Gratulacje. Ja wstałem. Bez sensu. Nie potrafie spać w dzień :| :ploom::ploom::ploom::ploom::ploom::ploom::ploom::ploom::ploom::ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 mi sie wydaje ze on nadal balansuje na równowazni miedzy plómem a blurpem ciekawe czy wybierze wlasciawą drogę ? :ploom: :plum: plóm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michasiek Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Do plóma! Ale dawno nie plómkałem... Monitor wrócił z serwisu, podziałał 3 dni, zmarł po raz kolejny śmiercią identyczną i do serwisu powrócił :| Plóm! :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...