frstjob Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Mamy nowego plómersa i w końcu kogoś kto mieszka ode mnie o "rzut kamieniem" :D Welcome sgj :!: :lol: PLÓM :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 plóm plóm plóm :D :Plóm: :Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm::Plóm: :!: :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 plóóm pluum :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Plómbranoc :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 eee tam, po prosyu :ploom: :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 no to plóm na dobranoc ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 plóm dobry :lol: :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 ???????? Plómbranoc, choć może czegoś nie zrozumiałem, ale browaryczność trzyma się mnie nieźle :D :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 plómbranoc wszystkim ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 plóm dobry :lol: :plum:No nie, oszukujesz :!: Nie opowiadaj mi, że o 12:29 wstałeś do szkoły czy pracy. :wink: Pierwszy PLÓM poranny jest zwyczajowo mój i go nie oddam :twisted: . Złóż samokrytykę, wykaż skruchę i więcej tego nie rób. :wink: Bo Cię pozwę na sąd plómowy, a zapewniam Cię, że znajdę wielu świadków, którzy będą zeznawać (niekoniecznie prawdę :roll: ) po mojej stronie. No, i żeb mnie to było przedostani raz :wink: Plóm dobry. :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Plóm dobry @ll :Plóm: Widze, że chyba wróciliśmy do starego porządku :P Sikor, Ja, i następni :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Chyba tak, ale na krótko :wink: . Dzisiaj wyjeżdżamy w puszczę na weekend i znowu będę odcięty od NET'u :( . W niedzielę po powrocie idziemy do mojej Staruszki (ma urodziny), a potem na festyn w mojej Mesie. I odezwę się pewnie dopiero w poniedziałek. PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Heh ... ja będe za ciebie plómkał :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 PlóM DOBRY :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Plóm dobry wszystkim plumplanom ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 PLUM HEILLL :!: :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 plóm dobry! qrde właśnie jak plómbuce siedza mi na plómsztowaniach i wierca w plómscianie :( i qrde nic plómslysze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Ja nie rozumiem tego wontku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Ja nie rozumiem tego wontku.A przeczytałeś ten wątek dokładnie :?: :twisted: . Zaczyna się tu: Początek wątku . Przeczytaj uważnie, ze zrozumieniem, a posiądziesz wiedzę tajemną :wink: . Myślę, że jakieś dwa tygodnie powinny Ci wystarczyć :roll: . A zaprawdę powiadam Ci: godzien będziesz zrozumienia głębi tego topic'a. A nawet, być może, wstąpisz w zaszczytne grono PLÓMersów :D . PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 plóm dobry :lol: :plum:No nie, oszukujesz :!: Nie opowiadaj mi, że o 12:29 wstałeś do szkoły czy pracy. :wink: Pierwszy PLÓM poranny jest zwyczajowo mój i go nie oddam :twisted: . Złóż samokrytykę, wykaż skruchę i więcej tego nie rób. :wink: Bo Cię pozwę na sąd plómowy, a zapewniam Cię, że znajdę wielu świadków, którzy będą zeznawać (niekoniecznie prawdę :roll: ) po mojej stronie. No, i żeb mnie to było przedostani raz :wink: Plóm dobry. :Plóm: :plum: :ploom: Z przykroscia zawiadamiam szanowne grono plómowiczów o popelnieniu przezemnie karygodego czynu :lol: sorka sikor i reszta pomyliło mi sie wyrażam skruche :oops: :oops: :oops: :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 PLÓMDOBRY!!!! Szkoda Sikor że Cię nie będzie. Mam nadzieję że BLANTMEN da radę Cię zastąpić jak zawsze :D :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Czy warto zglebiac tajemnice plóm? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Z przykroscia zawiadamiam szanowne grono plómowiczów o popelnieniu przezemnie karygodego czynu :lol: sorka sikor i reszta pomyliło mi sie wyrażam skruche :oops: :oops: :oops: :Plóm: Niniejszym Ci oficjalnie i całkowicie poważnie, jak na prawdziwego i zdeklarowanego PLÓMersa przystało (PLÓM2k winner :!: ), oznajmiam, że zostałeś ułaskawiony w trybie doraźnym, czyli już. :wink: Uzasadnienie wyroku: Sąd w składzie: Sikor, postanawia odstąpić od ukarania niejakiego Proximo w związku z zarzutem postawionym przez oskarżyciela Sikora oraz jego żądaniem przyznania PLÓMbanana pozwanemu, przychylając się do wniosku obrońcy pozwanego Proximo, Sikora, o zastosowanie nadzwyczajnego złagodzenia kary w związku z całkowitym naprawieniem szkód wyrządzonych poszkodowanemu Sikorowi. Postępowanie niniejsze przeprowadzone zostało w trybie niejawnym i całkowicie niezgodnym z zasadami współżycia PLÓMowego oraz konstytucją PLÓMa miłościwie nam PLÓMkającego. PLÓM UPDATE Aha, Wysoki Sąd zapomniał :oops: . Od wyroku nie przysługoje prawo odwołania. Bo co to kurna jest? Sąd RP? I potem może dziesięć lat przeróżnistych apelacji i kasacji? I może jeszcze Strasburg? O nie, nie ma mowy. PLÓM. PLÓMDOBRY!!!! Szkoda Sikor że Cię nie będzie. Mam nadzieję że BLANTMEN da radę Cię zastąpić jak zawsze :D :plum: Jestem zupełnie spokojny. Na Nim można całkowicie polegać :D . PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 :lol: haha Sikor to ci sie udało :Plóm: :plum: :Plóm: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Tak jest wysoki PLÓMIE!!! :lol: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 :lol: haha Sikor to ci sie udało :plóm: :plum: :plóm: :ploom:W końcu nie na darmo się studiowało 11 lat prawo 8) . Tak jest wysoki PLÓMIE!!! :lol: :ploom: Ależ gdzieżbym śmiał nawet pomyśleć o byciu Samym Wielkim PLÓMem :wink: . Jam jest tylko szarą jednostką społeczeństawa PLÓMerskiego :wink: . PLÓM jest pojęciem zbyt Wielkim i Głębokim, aby szaraczek jakiś uzurpował sobie prawo bycia Nim :wink: . PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 No ale ktoś na straży moralności PLÓMA stać musi! A Ty Sikor jako "najwcześniej" badający czy z PLÓMEM jest wszystko w porządku zasługujesz na takie stanowisko. Zgłaszam kandydaturę :D:D:D :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 No ale ktoś na straży moralności PLÓMA stać musi! A Ty Sikor jako "najwcześniej" badający czy z PLÓMEM jest wszystko w porządku zasługujesz na takie stanowisko. Zgłaszam kandydaturę :D:D:D :plum: Myślę, że nie jest to najlepszy pomysł. Lepiej, aby moralności PLÓMowej pilnowali wszyscy zdeklarowani PLÓMersi. Jeżeli nawet wybierzemy jednego PLÓMmodera i będzie on wyrocznią PLÓMową, to co będzie jak go zabraknie :?: Wiesz jak jest z moderami. Jak nie trzeba to jest, a jak trzeba, to się okazuje, że go przez dwa tygodnie nie ma. Np. wyjechał na Zlot Tweak'a i musi dojść do siebie po grupowym kręceniu :wink: . Ja to się zupełnie do tego nie nadaję, bo cyklicznie wyjeżdżam w puszczę, a przecież nie można zostawić PLÓMa bez opieki. Jeszcze ktoś, nie daj Boże, nam nablurpi :twisted: . PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 ...dawno mnie tu nie było :P więc: NI! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Czy warto zglebiac tajemnice plóm?Czy w zwiazku z tym ze nie jestem PLÓMowiczem nie odpowiecie na moje pytanie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...