Niemiec Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 ja pale, pije a prochow nie biore choc pare razy maryhe palilem, ale jakos nie wkrecilo mi sie to. co do palenia jak cenay beda takie jak mowisz to ja postaram sie rzucuc. poza tym liczyc mi tu seti :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Plómdobry :Plóm: :Plóm: za Sikora :Plóm: za radzia :Plóm: za Niemca :Plóm: za Elpawlakos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Plómdobry :) BLANTMEN -> thx za plóma ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 PLóM Dobry poza tym liczyc mi tu seti :P:wink: i jeszcze 2 cieawe linki* : 1 2 *dla rozluznienia :Plóm: :plum: :ploom: :gitara: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 plóm dobry plóm plóm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 PLÓMERS RoXX :lol: :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Plómeksiarze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 dzieki za plumy za mnie ;] :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 dzieki za plumy za mnie ;] :plum: Nie dziekuj tylko zaplomkaj czasem za mnie :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Nooo nie tylko za Ciebie :wink: :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Coś malo plómów dzisiaj... nikomu się chyba nie chce :? no nic... wyręczę Was ;) : :Plóm: i :ploom: oraz :plum: za Sikora, :Plóm: i :ploom: oraz :plum: za BLANTMENA ;) , :Plóm: i :ploom: oraz :plum: za kazika2000, :Plóm: i :ploom: oraz :plum: za Elpawlakosa, :Plóm: i :ploom: oraz :plum: za DEFENCA , :Plóm: i :ploom: oraz :plum: za Niemca , :Plóm: i :ploom: oraz :plum: za frstjoba, :Plóm: i :ploom: oraz :plum: za hancocka, :Plóm: i :ploom: oraz :plum: za całą Resztę & :Plóm: i :ploom: oraz :plum: za za mnie :mrgreen: amen... :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 PLÓM PLÓM PLÓM - RULEZZ Plómzdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 PLÓM dobry. Ale się Wersal zrobił :wink: . Wszyscy PLÓMkają za wszyskich. No to PLÓM za wszystkich. :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 dzeki radzio_ za plóma ! plóm tez za ciebie - i za reszte ofkozzz ! plóm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Thx za plómyi byłbym wdzięczny, gdyby ktoś plómknął jutro za mnie, ponieważ moi rodzice są po<span style="color:red;">[ciach!]</span>leni i wydupiam z domu :evil: Nie wiem kiedy wróce. Narazie wszystkim :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Thx za plómyi byłbym wdzięczny, gdyby ktoś plómknął jutro za mnie, ponieważ moi rodzice są po<span style="color:red;">[ciach!]</span>leni i wydupiam z domu :evil: Nie wiem kiedy wróce. Narazie wszystkim :cry:ok. masz to zalatwione ;) btw. to gdzie bedziesz mieszkal?? smutno bedzie bez Ciebie :cry: ehh.. plómbranoc all.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 PLÓM ZA WSZYSTKICH !!!!! (musze zjeść PLÓMACJE) PLÓMBRANOC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 SpamDamBaleJuzUstawPLiMamamPlum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 1) dzięki radziu za plóma - nie ma to jak kolega pomocny w over plóming :wink: :Plóm: 2) BLANTMEN! Fak it! Olej system :wink: Wal na PW jak chcesz pogadać :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 PLÓM dobry. BLANTMEN, PLÓM za Ciebie. Ale jajca, blurp przeszedł w niebyt. :twisted: Jeszcze nam PLÓMa zlikwidują. :evil: PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 PLÓM DOBRY ALL !! oraz Najwazniejszy Plóm dnia za BLANTMENA Jeszcze nam PLÓMa zlikwidują.mam nadzieje, ze nie.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 PLóM Dobry :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 dzis jestem zbyt martwy by plumkac... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 dzis jestem zbyt martwy by plumkac...A ja bym Ci proponował PLÓMknąć, to ożyjesz :wink: . PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 no, przebrnelem pierwsza iteracja przez forum, dodam ze ostatnio bylem w czwartek :) wracam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 plum za blantmena. plum za wszystkich i plum za mnie, bo zaliczylem cwiczenia z finansow przedsiebiorstw na 4.5 ;] teraz sobie siedzie i popijam zimnego stronga, wentyluje glosniki i nastawiam sie metalnie na kortowiade ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 kortowiada 8O a co to :?: PLóM po szkole :) :ploom: :plum: :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 kortowiada jest to najwieksza impreza w ciagu roku w olsztynie. sta to tak zwane juwenalia, ale, ze uniwerek jest na terenia kortowa to sie nazywa to kortowiada. po krotce sa to 3 dni zabawy wsrod tysiecy pieknych studentek ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 i szumu kniej! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 :zonk: jeee 8) :ploom: :legal: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...